68

Ръ

преди 2 години

Търсене из интернет за Азов и други бандеровци показва какво и какви са-фашизоидни престъпни групировки.

67

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите, виждам какви са опорките на троловете и как разчитат на слабата информираност на хората.

66

Истината

преди 2 години

Антиукраинската истерия обхванала русофилите изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50% от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци са войниците от 36-ти Орловски и 35-ти Брянски пехотни полкове били се геройски заедно с българските опълченци на Шипка. Украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в село Шипка и всеки може да се увери.

65

Анонимен

преди 2 години

В Буча е ясно.Украинците са ги избили всички с бели ленти,защото ги приемали за вражески.После са замазали нещата.Една седмица след случая самите украински военни си написаха официално,че за тях бялата лента е вражеска и знак да стрелят.

64

Анонимен

преди 2 години

Мариупол се превърнал в гробище на азиатските орди лейтенанта на Азов голямо интервю дал с помоща на Архангелите косят,косят

63

анонимен келеш

преди 2 години

Най хубавото от цялата работа е,че това Лято в България и Гърция няма да ги има Руските прошляци:):):)Тук не знам,но в Гърция като чуят за Руснак им се повръща на хората:):):)

62

Азов

преди 2 години

Достоевски го е казал.. мразихме българите защото живееха по добре от нас руснаците, а руско турската война всъщност е окупационна и България плаща окупационни данъци на Руснаците заедно с турците. Истината е че без русите България щеше да се освободи 1год по късно сама. Истинската същност на руско турската война е влияние върху проливите. Рашистите защо избиха българският елит защо ни поробиха?

61

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

60

Изтъкнатият

преди 2 години

политик Петко Каравелов има един очерк, от 40 страници, в които казва, че е благодарен на руския народ дал живота си за България, оставили костите си по Балкана. Но нивга, не ще забравя, казва Каравелов, как изтребеха и османлиите, и българите, ни жена пощадиха, ни дете, ни прегърбените старци!

59

защо

преди 2 години

Даа гледахме по всички възможни медии. Малко статистика - 30.03. Руските войски напускат Буча; 31.03. Кмета се хвали усмихнат до уши, че Буча е свободна; 02.04. Командир Жорин прави изявление "Взех участие в първия бой за освобождаването на Буча, бях свидетел на всички зверства"

58

Ръ

преди 2 години

Азов са доказали се нацисти и дори ЕС и САЩ го признават.

57

Българин

преди 2 години

Депутинизацията ще бъде тотална и ще засегне цяла Европа!

56

Аноним

преди 2 години

Рашисти всичко ще ви се върне.

55

Анонимен

преди 2 години

Украйна.....................такава държава няма..................така иска западния елит

54

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално аз като предупреждавах,че ще ядосат Архангелите ще се разгневят и ще има косене,косене наточели те мечовете на армагедон и секат..трябва да се спре с азиатските орди

53

Реалност

преди 2 години

Укрите от Азов са отявлени нацисти и нечистоплътни престъпници.

52

Слава Україні!

преди 2 години

Сега украинците се бият за целият свободен свят срещу Империята на Zлото! Доброто ще победи! ГЕРОЯМ СЛАВА!

51

анонимен келеш

преди 2 години

Слава Азов!България като член на НАТО мрази всички руски поодлоги:):):)

50

Орт

преди 2 години

До Ръ Престъпниците в униформа са руснаците,какво търсят на чужда земя?Има повече нацисти в Русия- Нощнни вълци,Руско национално единство.Виж им само символите.Ама ти твърдиш,че си роб и такъв ще си останеш.

49

Анонимен

преди 2 години

Работайте, Братья! За Победу!