30

Анонимен

преди 2 години

Частна полска армия е била изпепелена оня ден.

29

Мнение

преди 2 години

Цялата работа я подклаждат евреите!Връщат си заради хитлерофашизма!

28

Анонимен

преди 2 години

Шмигъл? Онзи Шмигъл ли, май прешъс от Властелина на пръстените? Тези евреи съвсем са се вкарали във филма.

27

Поплавски

преди 2 години

"Президенте"В.З.,вдигай бялото знаме,стига си съобщавал какво предстои.Президента на Русия,главно командващ руската армия,беше предизвикан,за да предприеме днешните си действия.Дядо ти Джо,разтоварва тежки оръжия на територията на Украйна,ракети насочени срещу Русия и ти мислиш,че Путин ще чака със скръстени ръце и ще брои ракетите насочени към Родината му.Вдигай белия флаг,това е единственото ти спасение.

26

Зеленски

преди 2 години

Този наглец не искам и да го виждам и чувам . Долен ФАШИСТ И ПРОВОКАТОР ,да не казваме че е и убиец на своите в името на власта си и интереса .

25

Анонимен

преди 2 години

тоя е на много тежка дрога и харчи парите на запада за дрога

24

Анонимен

преди 2 години

По фашистки?А ако някой каже утре свят без България добре ли ще ти е?Ще бъдеш фашист,защото искаш родината да я има?Можеш ли въобще да мислиш!?По твоята логика всеки,който си защитава съществуването на родината е фашист.

23

Анонимен

преди 2 години

Ама моля ви се г-н Зеленски скривайте се .Русия има семе човек ,България има семе човек ,украйнец войник има родители прадеди СССР ,Руска империя .Това е продажно семе г-н Зеленски .България е останала след 500 години терор .Украйнци продажно семе продажни човеци .Благодаря .И не съм и за руснаци аз съм българин и казвам истина

22

Дворников

преди 2 години

Оцелелите германски нацисти са намерили убежище в Аржентина.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия може да првбори втората най силна армия в Европа а именно украинската какво да говорим за жалетните формирования на държави като Холандия Швеция Финляндия и тн.

20

Шаши

преди 2 години

Зеленски е ясен. Останали са ракети от СССР и сега азовците ще ги пуснат. Гузен е и пуска фитили.

19

Teo

преди 2 години

Не си толкова важен, Зеленски! Дадоха ти играчки и се помисли за Бог! По-скоро ти ще идеш на раздумка при Него ... и без това преди месец умираше всеки ден по сто пъти! Драмата ти иде в повече! И Русия, и запада играят някаква п3рв3рзна игра, която не ми е ясна! Газчицата тече ли през Украйна? Тече! Това отговаря на много въпроси!

18

Анонимен

преди 2 години

Зеленски пак се е надрусал, докога ще го бутате по сайтовете този,писна ни от него!

17

Анонимен

преди 2 години

Абе папагал спри да хленчиш и се предавай ***.Причиняващ само смърт на народа на Украйна с твой е нацистки възгледи, като се опитваш да се противопоставя на Русия.Рано или късно ще си получиш заслуженото

16

до Българин

преди 2 години

Мне...това точно бяха думите на *** - за какво ми е свят без Русия? Типично по фашистки, както цялото му управление.

15

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ядрени ракети в Украйна няма да бъдат използвани. Те се пазят за каубойците. Кремълския джудист ще превърне САЩ в пролив ако продължават да го предизвикат каубойците. За украинците ядрени ракети няма да се хабят. Киев може да бъде сринат и за един ден и с обикновени боми, от тези по мощничките.

14

Анонимен

преди 2 години

Много е важно да се знае, че при трета световна война това значи Запада -англоговорящия + Нато + Япония и ЮК срещу Русия, Китай, СК, Иран и може би Индия? Остава да се разбере Латинска Америка и Африка Турция и арабите кого подкрепят... наистина сме на прага на нещо страшно.

13

Sd

преди 2 години

Холивуд да си го прибират този ниедник, аман от наглостта му

12

Анонимен

преди 2 години

И италианците го разбраха що за птица е тоя ненормал-ик.

11

Анонимен

преди 2 години

ВСУ са разгромени да не говорим за Азоф и десен сектор.Тях вече ги няма