78

Анонимен

преди 2 години

До Хаха 90 И най-смешното е, че ако предизвикат предсрочни избори, ще ги загубят. Отново.

77

П.К.

преди 2 години

Заглавието си е много точно и намясто. То отразява реалното състояние на всичко около нас. И това се вижда и от написаните коментари. Разбира се, тук не пропускат момента и жалките ***, на които, вярвам, никой не обръща внимание. Колкото по-рано БЪЛГАРИТЕ покажат вратата и посоката на тия, от заглавието, ТОЛКОВА ПО-РАНО И ПО-ДОБРЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НАД ВСИЧКО.

76

Хаха

преди 2 години

ГЕРБ-СДС-ДПС-Възраждане са навсякъде да сеят лъжи и манипулации. Оцеляването им зависи от това дали ще падне правителството, не ги е грижа за народа !

75

Анонимен

преди 2 години

Да махнем каскета, та ще видите вие къде ще приказвате.

74

Анонимен

преди 2 години

То след Баце остана оглозган скелет@

73

Млад от ГЕРБ

преди 2 години

Защо Георг Геогиев не е лидер на ГЕРБ ? Защо Бойко Борисов който е на 62 години държи поста лидер и докога още ще е така ? Къде е приемствеността? Защо не се дава шанс на модерните млади за развитие и показване качествата им на лидери ? ГЕРБ вие излъгахте младите и можещите !

72

Бай Иван 2

преди 2 години

До 74 : Да, след Бойко остана нещо ! Бедна корумпирана и окрадена държава .На първо место по бедност в Европа и първо место в света по намаляване на населението.Курупция на свяко ниво и най- вече в съдебната система.Месни дерибеи които колят и бесят на месно ниво .80 % откраднати еврофондове и раздута администация пълна с калинки.Тази година завършваме магистрала на тройна цена от нормалната и догодина почваме да я ремонтитаме още по- скъпо.Такова крадене не е имало никога в Бг!

71

Анонимен

преди 2 години

Киро излъга че любимия му разказ е от Чехов, а не от Толстой. Тука вече въпроса е как разказа му любим, като не го е чел? В Канада е облачно и се чете трудно, а и се лъже по трудно!

70

Анонимен

преди 2 години

Може ли с това да се занимава НС? Ако има нещо конкретно да постави въпроса с предложение за решение, но така - само празни приказки, е губене на време.

69

Верка

преди 2 години

ДНЕС НА 01.04.110 ДУПЕДАТА,110 И В НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ!

68

българин

преди 2 години

Десислава, само като се появи някъде ,освен да реве и да оплюва правителството няма друга цел. Горката вече ще се задави от злоба -мярка няма.Нагла до безкрая. Като българин честен се питам тази жена и като много други защо са в Българския парламент.Къде ти е достойството Атанасова? Каква партия така нервозно защитаваш, тази дето окраде милионите на всички българи ли,дето остави хората 12 години на мин заплати,пенсионери с 220 лв пенсия?Връщайте заграбеното и право в затвора.

67

Пфффф

преди 2 години

Шепа авантюристи ви нашокаха крадливите тулупски каски.Толкова нагли,крадливи,продажни и най вече ПРОСТИ "политици",като тази на снимката,никога в цялата ни история не е имало.Ще ви бъде потърсена отговорност.Скоро.

66

Анонимен

преди 2 години

До Вярно е! 72 Уж имат, ама ходи при ердоганя да му целува ... за избиратели.

65

1

преди 2 години

До МАРИОНЕТКИ НА ЧЕРЕПИ,г..а..н..ч..о,за инфлацията вярно си написал,но аз пък ще ти напиша цената на 1л.олио 1.20 евро,но има ограничение,за 2 бутилки,ограничение има и за брашното ,а цената му е о.45евро за кг.Сега изчисли,какъв е процентът на инфлацията,като цената на олиото към днешна дата е 5.99лв,има и по-високи цениаз съм взел най-ниската.

64

Анонимен

преди 2 години

След Бойко остана нещо, след тези гвна няма да има, защото няма да има какво да дри скате.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 Тогава сте откраднали парите, веж гербав :)

62

Вярно е!

преди 2 години

Герб управляваха 10 години и имат към днешна дата поне 650 хиляди избирателя. Кирчо и хасан управляват да речем от няколко месеца. Вече рейтинга им е на дъното, след още няколко най - вероятно ще са вън от властта. Въпроса ми е риторичен: Кой е по - добър стопанин на държавата, кой е по - успешен? Аз гласувам за Герб, вие авантюристите гласувайте сега за стефан янев, свед като предишните ви избраници слави чалгапитека и кирчо харварда се провалиха напълно и рекордно бързо!!!

61

Анонимен

преди 2 години

До ПРИ БОКО И ПРИ КИРО 66 Разликата, гербав беше в облекчението за деца в края на годината. От 20 лв. стана 450.

60

Black Sea

преди 2 години

Бе той и Бойко излъга, че дядо му е пребит с пръти от комунистите и че сме енергийно независими, ама ние ние нищо не казахме. Та сега какво ревете? Дето се казва времето ви изтече така, че кой откъдето. Десислава Атанасова към Дулово.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 Засега само баце ви е осъден за лъжа, та не му отнемайте празника :)