51

Анонимен

преди 2 години

Този шУт не може да води преговори. Хал хабер си няма как се прави това. А и първо трябва да изпълзи от бункера си, нали?

50

Кжгкгкгйфйф

преди 2 години

Някой беше казал нещо от сорта: Войните се изнасят на гърба на хора които не се познават и се избиват едни други в името на хора които се познават и не се избиват! Та и ние тук сме разделени и се бием с думи и се псуваме в името на хора които не познаваме! В тоя ред на мисли ми се струва, че в тая война няма невинни и даже нищо чудно всичко да е предварително договорено в името на новият световен ред!

49

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с поражения. Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети, достатъчни са старите Сармат, Булава, Топол.

48

пффф

преди 2 години

До 65 Да ти имам представите за "мъжкар"! Подло, цинично, продажно човече на конци. Всичкият му тестотерон в коката.

47

Анонимен

преди 2 години

Има да заплашва този. Ккаво се страхува, че преговорите ще пропаднат. Нали побеждаваха

46

Анонимен

преди 2 години

Зеления клоун е изоставен от всички, каква трета световна го гони. Докато протаква руснаците ще доизбият нацистите и ще си тръгнат.

45

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че силите на НАТО могат да попилеят руските. Мита за непобедимата руска армия е разбит.

44

68

преди 2 години

Лмфао ахахахахахах

43

clown world

преди 2 години

Нобеловият лауреат за мир ни заплашва с Трета световна, а?

42

1 заглавие

преди 2 години

3 грешки. Изумявам се как изобщо ви допускат до работните места, неграмотни...

41

Черния адам

преди 2 години

Путин ако пусне водородки в европа гарантирам че никой няма да му отвърне. Ако пусне в щатите само тогава ще е стане страшно. За европа на никой не му пука

40

Анонимен

преди 2 години

До Байдън-Деменцията ! Пази атомните централи от Зеления Фасул ...

39

Анонимен

преди 2 години

Зеленски се оказа истински мъжкар за разлика от кремълския, дърт, изперкал, пcиxoпат...

38

Рушкофилче

преди 2 години

Аз си обърнах всички левове и евро в рубли. След победата на могучея Рассийская армия, всички ще са на колене , а рублата ще е светован валута. Който има рубли той ще пее в хора, останилите ше рупат трева.

37

славЪ Бандерия

преди 2 години

Уникален циркаджия!

36

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак е ошмъркал цялата маса. Кой ще те приеме в НАТО бе момче? Я малко по-сериозно.

35

Мен

преди 2 години

До 58 - изключително глупав и неинформиран си. Емигрантите имаха нужда от 39 дена да завземат Багдад, при това използвайки бомбардировачи над пустинници с камъни в ръцете

34

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е попиляла американската армия в Ирак. Генералите на Саддам се продадоха и американците влязоха без бой в Багдад. Нали гледахме на живо.

33

Коюмджиев

преди 2 години

Да ви припомня че 100 хилядна натовска армия(основно американска) за няма и две седмици попиля 600 хилядната армия на Садам. Също би се случило и в конвецинална война с Рассия. При ядрена войан ще бъде доста по сложно, но накрая рассия няма да съществува, а от останлите държави все нещо ще остане.

32

Vjvjvjvjcjkgit

преди 2 години

До пияница мистикАбе пумпал, на такива като теб само комунисти ви се привиждат! Обаче сте ми много интересни като почнете да делите света на комунисти и останалите, без да се сещате, че в по-голямата част от тъй нареченият Запад управляват леви правителства! Докато в Русия си е див капитализъм, което не е по-добре! И сега вие комунисти ли сте или да?