69

пенсионер-ветеран

преди 2 години

за 7 десетилетия живот, такава Гавра с Българският Народ - не съм виждал, обаче по-изненадващото е, че 4-ната ламя продължава да е на власт... явно българите са на земята в нокаут и чакат да умрат...

68

Анонимен

преди 2 години

Явно всички български пенсионери трябва да си купят по един билет за Румъния и после на границата с България да се представят за украински бежанци-за още полезни съвети последвайте ме на Фейсбук страницата ми :):):)

67

До От чужбина

преди 2 години

А ти,читако,като си такъв защитник за укрите,ела да работиш при тукашните робовладелци и едва тогава коментирай.Омръзна ми берачите на ягоди в Англия , електората на чалгата и ПП да се правятна многознайци и да определят съдбата на останалите в България.

66

Анонимен

преди 2 години

Ти им давай по 1200 лв пък после чакай да почнат работа за 700лв . Българите ще продължим да мизерстваме , а ония ще се разцепват по кръчмите . От Кирчо на гърба на народа .

65

Анонимен

преди 2 години

Българско семейство с две деца и на средна заплата на месец изкарват по 2300 лева чисто, за същото украинско семейство държавата ще дава без да работят по 4800 лева.Промяната ни ... .....

64

М. Горянов

преди 2 години

Злобно и завистливо племе. С това мислене сте се закотвили на последното място в европа и продължавате да копаее в дъното. Вие християни ли сте или пошли езичници?

63

Анонимен

преди 2 години

и тол няма да плащат някои с коли за 100к. ти няма да изкараш тая година

62

Гневен

преди 2 години

Запишете ги на работа по цеховете и заводите в северозапада за 500лв на месец и сами ще избягат от България. Какви са тия 5000лв на месец за семейство вие нормални ли сте? Кое Българско семейство получава тези пари, освен шепа Айтита и директори в държавни службички???

61

От чужбина

преди 2 години

Читаци, тези 40 лв няма да се дават на ръка, а ще се плащат на хотелиерите които са настанили хората. И става въпрос за няколко хиляди човека. Жалката ви страна е транзит за бежанците, защото сте тарикати на дребно. Горите и полята ви са оцвъкани със сметища, вие сте срам за цивилизацията.

60

ЧАПАЕВ

преди 2 години

КЪДЕ ДА СЕ ЗАПИША БЕЖАНЕЦ, МАЛКО НА ПОЧИВКА В ХОТЕЛ КРАЙ ВАРНА?

59

Влади

преди 2 години

Зърнарите напират да изнасят зърното. Някаква си Радостина обясняваше, как разходите им били увеличени( и на Марс не било валяло) и затова трябвало да продават на двойна и тройна цена. Резервът празен, но държавата не давала тройно, затова навън ще реализират. Вече видяно от 1996г при Ж.Виденов. Удобно се забравят евросубсидиите, които се дават за поевтиняване на храните в Европа, а не в Китай или другия свят. Затова и хляб, и олио ще хвърчат нагоре. Некадърно управление!

58

Анонимен

преди 2 години

Направете война и тук че да може и българите да отидем като бежанци по света и да заживеем като по бели хора .

57

Анонимен

преди 2 години

Да питам, Урсулата, Байдан, Шолц по колко даряват? ) Нали сме едно семейство...

56

Алко

преди 2 години

Киро, миналата седмица говорехте за 2 годишен запас от зърно!!! За кво ти е още милион и половина тона?Пари за пенсии и заплати срещу инфлацията НЯМА!!! Откъде намери пари за урките, бре???40 кинта на калпак на ден?!?!?!?!? Ти да нямаш и украинско гражданство освен канадското, а?

55

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ЕДНА УКРАИНКА С 2 ДЕЦА - 120 ЛВ НА ДЕН? 3600 НА МЕСЕЦ???? МАЙ НИЕ СМЕ МИГРАНТИ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА.

54

Борисчо

преди 2 години

Украинско семейство с 2 деца - 4800лв на месец. А за работещо Българско семейство с добър доход - 2000лв на месец (две заплати Х 1000лв). Искам да се запишем с жена ми за бежанци. Киро може ли да обясниш как да си сменя гражданството? Ти си спец по тези мошенгии

53

Тервел П.

преди 2 години

Благодарете на тавариш путин задето разбута украинците. Ако бяхте вие на тяхно място щяхте да посрещенете руснаците с цветя и да се пишете руска губерния. Без евтин газ и бензин живота няма смисъл , нали?

52

Стойте Пред Екраните

преди 2 години

и Пари за Българите никога няма да има, нищо че в момента Вашите пари се раздават на явно БогоИзбрани...

51

Анонимен

преди 2 години

На Българската коледа им дайте по 100 :)) Кире искам да си ларш )))

50

Анонимен

преди 2 години

Идва 6 членно семейство с бабата и дядото и получават 7200 лева на месец. За 2 хиляди си наемат къща с басейн и им остават 5 хиляди за забавления и екскурзии в Дубай.