39

Анонимен

преди 2 години

Да изгоним всички руснаци от България!

38

Кибика

преди 2 години

Пишат в туитър, щото винаги може да кажат, че някой друг е цъкал копчетата. А ако говорят по телевизора няма как да се отрекат после от глу пос тите, които творят.

37

до 53

преди 2 години

Ти за Българсия народ ли се помисли? Гласовете в главата? *** на доктор!

36

Измяна

преди 2 години

Има ли някой изненадан след като Радев пожертва елитния си пилот за да се подмаже на НАТО-те генерали.

35

колко?

преди 2 години

Румене, колко невинни украински и руски дечица, майки, баби, дядовци и татковци могат да бъдат убити с един български гранатомет, продаден в Украйна с товоето съгласие? 20, 30 или ти е все едно? Толкова ли си бездушен и напълно ли ти липсва емпатия? Дори дивите животни в природата имат съчувствие към малките и беззащитните!

34

Ми добре

преди 2 години

До Бунгар: А САЩ могат ли да диктуват на суверените държави какво да правят? Югославия, например? Или на нас да ни инсталират един фигурант за президент и един инфантил за премиер и после да ги привикват в държавния департамент да им набиват в главите с кого е правилно да се прави едър бизнес?

33

Анонимен

преди 2 години

Долен агент на Масква от село Славяново!

32

Българският Народ

преди 2 години

не Осъжда Путин за Разлика от Уж Избраните да ни ПредСтавляват, защото не може НАТО да те Обгражда с цел един ден да те Атакува и да ти вземе Земята, а ти да стоиш и кротко да гледаш! Ако Путин разполагаше Войски в Мексико - САЩ как щяха да реагират, но за НАТО е ОК да те обгражда!! Малко е, Путин - мачкай още!!

31

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА! Предател и слуга на Херо Мустафа!

30

Америка е велика

преди 2 години

САЩ и Англия насадиха славяните на пачи яйца. Взеха пуканки и бира ,и седнаха пред ТВто. Ще има кървища и зрелища,нали тези две държави им е национално хоби да правят войни,а те ни лук яли,ни го мирисали!

29

осъдителя

преди 2 години

Е защо така, Донецк и Луганск не са ни комшии?!

28

NA

преди 2 години

До Асан - ти винаги си бил на мушката от както считате тези престъпници за спасители

27

А , ТАКА РУМБА....

преди 2 години

СЕГА Е ВРЕМЕ ДА БИЕШ ШУТА И НА ГАЗПРОМ У НАС.....ХА,ХА,ХААА...ЗА ДА ЛИЧИ ПРИ КОГО СИ БИЛ НА СТАЖ У САЩ!!!!!!!!!!!

26

Очевидно е

преди 2 години

Така утре като го попита някой ректор какъв е Донбас той уверено ще отговори: "Какъв да е Донбас? Руски е!".

25

Анонимен

преди 2 години

По-отвратително от нарушаването на международното право е прилагането на двоен стандарт от същото това право! Всички ще сърбаме сътвореното от развратните и обезумели "елити".

24

Защо

преди 2 години

Президента на България Туитва на Английски?! моля посочете ми друг Президент, който Туитва на Език различен от Официалният на Държавата, на която е Президент!!

23

Анонимен

преди 2 години

Радев,ами Косово,ами Сирия,ами Ирак що мълча кат старшинката на звода? Сега що не споделиш за постоянните набези на бандерите над мирното население?! Мали уж имаш разузнаване,партньори,що така едносттанно съдиш бе?!!

22

Споко

преди 2 години

Жозето в Брюксел каза, че ЕС още днес ще наложи санкции на Русия. ЕС и икономически силен, а Русия е слаба, Русия ще рухне.

21

Анонимен

преди 2 години

Дотук добре! Сега ще наблюдавам с повишен интерес официалните чествания на 3-ти март! Да чуя Румен Радев ще изчетка ли пак егото на Русия на фона на тези декларации по повод последните събития!

20

Радев Разединителят

преди 2 години

Крим е руски. Донецк и Луганск са украински. Продължаваме промяната.