84

1

преди 2 години

До *** народ,ти от умния герберски народ ли си,че не си разбрал,та нали той разсипа България,сегашните цени,са следствие,от неговото некадърно управление.

83

Полиция

преди 2 години

Герб приритва на умрело....Боко,как спиш последните месеци,приятелю...кръвното как е?

82

Филип Перник

преди 2 години

Това Диктатора Чаушеску ли е ?

81

Анонимен

преди 2 години

До Вуте Е, сега като дойдете пак на власт ще можете да национализирате всичко "в името на народа". Както го правихте 44та.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Чекмеджетата на наивника Боко ще ни се видят детска игра!" Като се има предвид, че това беше компромат съшит с бели конци, определено е "детска огра", след като заблудиха народа с него.

79

До ха-ха-хахааа

преди 2 години

При "нощтна" ли? Ха-ха-ха-ха хаааа

78

1

преди 2 години

ДНЕС БГ.стига сте ни разваляли почивния ден с образа на този индивид,той не разбра ли,че е никой,за българския народ.

77

Вуте

преди 2 години

Политически труп заедно с Костов разсипаха България. Боко разпродава част от БДЖ на Дойчебан, подновява концесията на Дънди прешъс в Челопеч за 25 год. срещу по висок комин които да дими по на високо и по- далеч, както и подарява и други златни залежи на канадците. Боико с костовистите дава на Доган пристанището във Варна и го субсидира с милиони от парите на данъкоплатците. Боко изнася житния резерв на България на външни съхранители в Турция. Боко отваря свободният пазар за тока. Народен съд!!!

76

Прост народ

преди 2 години

Кирчо ви удвои цените, ама пак Буци бил лошия ! Продължавайте да храните началника на Кирчо и Кокорчо - Прокопиев - сивият кардинал на задкулисието !

75

ДДРОнег

преди 2 години

Просто тиква или проЗДа тиква , но ние ще плащаме още години , докато изкраме новия преход пост-герПеризъм !!!

74

морски

преди 2 години

На морето се строи, основни ремонти на сгради се правят, продават и се препродават обекти, но не толкова заради фалит...ами за да не се хванат следите на паричките... Все пак милиони и милиони се перат успешно всяко Лято. Как не дойде от Сл.бряг да каже нещо полезно другаря Борисов?! Това за простреляния Очите заради паркомясто си беше прах в очите на наивниците.

73

Анонимен

преди 2 години

Ама и един виц каза.Знаете ли кое се сваля най трудно вика.-"Умна жена и стар тапет".

72

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджетата на наивника Боко ще ни се видят детска игра!Идват модерните гелосани!С много ще ни пързулнат!

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "Българите не се мразим, просто повечето от нас мразят ГЕРБ, което е добре." Няма как да не ви мразим вас, комунистите. Нищо не е по-гнусссно от комунисти, които сочат с пръст други, докато вършат погромите си. Може да приказвате, но не можете да се скриете - действията ви говорят красноречиво.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "Другият вариант е да емигрирам .Тук вече не се издържа." Доста българи ще изберат този вариант в близките 1-2 години. Ще видим нагледно "промяната", която ни обеща Фигуранта.

69

Прокопиев ги назначи

преди 2 години

Прокопиев ги е назначил ПП да крадат, а не да строят !

68

Анонимен

преди 2 години

Българите не се мразим, просто повечето от нас мразят ГЕРБ, което е добре. Моделът всички да работим за България т.е. за ГЕРБ приключи. ГЕРБ трябва да се закрие и да престане да трови политическия климат.

67

Анонимен

преди 2 години

Бойко трябва да стои по-плътно до ДПС, която е най-демократичната партия. В близко бъдеще ДПС ще спечели още области, а някои области отдавна са непревземаеми крепости. Елементарна аритметика е. Каквото каже Доган-това ще бъде.

66

Граматик

преди 2 години

Граждани за Единно Разграбване на Българите, този им е лидерът ... хрърля прах в очите на тиквешките фенове !

65

Анонимен

преди 2 години

До 60 "По 8 са 500милиона нека са 600мил.$ а ти тикво плати над 2млрд за чертежи!" В платените пари са включени РЕЗЕРВНИ ДВИГАТЕЛИ, ОБОРУДВАНЕ, ВЪОРЪЖЕНИЕ и ОБУЧЕНИЕ НА ПИЛОТИ. Ако си неграмотен - не го показвай. Приятелски съвет.