36

Ти си човека

преди 2 години

Никакво извинение. Дори министъра да заложи още по-висока минимална работна заплата.

35

Няма оправия

преди 2 години

Докато Бизнесът в България не осъзнае, че заплатите на служителите са инвестиция, не разход няма да се оправим. Голяма част от бизнес хората в бГ нямат идея от развитие на бизнес и тъпчат всеки изкаран лев в банката и вместо да инвестират, вдигат ламене и казват.... Криза, много е зле положението.

34

Анонимен

преди 2 години

Щом родните висококвалифицирани "работодатели" са недоволни от производителността ни са свободни да си внесат високопроизводителни работници от Западна Европа така ще им се увеличат печалбите може би, все пак членуваме в Европейския съюз, така че няма да имат спънки да си наемат работници от там.

33

Анонимен

преди 2 години

Асанчо има ли план кво ще прави с хилядите безработни които ще виснат на държавата?

32

Анонимен

преди 2 години

Направете минималната заплата 1000 лева и псевдобизнесмените нека се оплакват на арменския поп. Като не им изнася да правят бизнес в България, да ходят да го правят в Германия.

31

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса къде дават 800 -900лв заплати?Е дано повечето фалират да не мачкат хората .

30

Анонимен

преди 2 години

До тук Кирчо и Кокорчо въпреки че са харвардски възпитаници показаха че нищо не разбират от бизнес и финанси..

29

Анонимен

преди 2 години

Веднага спиране 60/40 за ресторанти и заведения ,това е безумие на банско една супа е 30 лв., да фалират пари за този фарс даржавата няма, а за зеления сертификат никъде не се спазва !

28

Анонимен

преди 2 години

Тоя мноо умен бе! Особено сега с тия цени на тока представям си колко хора ще бъдат уволнени, за да стигат парите да се платят и сметки и заплати...

27

Анонимен

преди 2 години

Просто погледнете кои Лица членуват във въпросните измислени абвиатури на "работодателски организации"

26

Анонимен

преди 2 години

Да намали осигуровките и ще има по-високи заплати!

25

Анонимен

преди 2 години

Асенчо хубаво го е казал на нашите родни "бизнесмени"щом не можеш да осигуриш минимално заплащане на труда поне колкото е в страните от източна Европа,то нямаш право да се зовеш работодатели а по скоро Робовладелец!

24

Анонимен

преди 2 години

И за какво да се извинява, че им е казал истината ли ха ха?

23

Алооо

преди 2 години

Прав е. Много измислени фирми и "бизнесмени" като не можеш да плащаш - изчезваш и това е. Всеки 2ри се прави на бизнесмен теглил сума кредити, наел някакви хора да му вършат работата и ги е.ава с парите. Това основно е в по-малките населени места, експлоататори. В София не смеят много да правят така, щото хората почнаха да си търсят правата. Направете минималната 1300 бруто и да окапват тарикатите и да стават бачкатори и без това има липса на работна ръка.

22

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо, извини се бе!

21

Давай Кокорчо !

преди 2 години

Само истината боли...великите работодатели като Киро Гела са се разпознали, затова са се обидили и надигнали вой. Няма как нещо което не е истина да те засегне ! Киро Гела плаща минимални заплати в завода му в Пещера.

20

Анонимен

преди 2 години

По-добре човек да си ляга гладен, отколкото изгърбен.

19

Иван

преди 2 години

Много точен коментар на министъра!Извинение ли-аман от "работодатели",като вас.Изгонихте всички кадърни хора от държавата,защото искахте да забогатеете за нула време.Слезте от джиповете и Мерцедеса и ще плащате заплати,каквито трябва да плащате,а не,каквито прецените.Работниците трябвало да са ви благодарни,че ви вадят парите,така ли!Нагла ***,хайде работете си сами тогава,ама няма как,нали?Който не цени хората,които му вадят хляба,далеч никога не стига.Разберете го,ако имате с какво!

18

ХАХАХА

преди 2 години

При Тиквата увеличения имаше всяка година без хрън без мрън. Кво става, прояманата? Колко щеше да е минималната заплата сега, ако не бяхте се домъкнали вие на власт?

17

Анонимен

преди 2 години

Ми прав си е човека КРИБ да се извинят че са искали да се извини.