77

до 94

преди 2 години

Да, голяма отговорност е да се набодеш с течност, чиито съставки не знаеш

76

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е отговорност. Към себе си и обществото! Както каза колегата ваксинираните продължават да носят маски. Видите ли селянни без маска веднага дърпайте два метра настрани, бягайте като дявол от таман от тях.

75

Сакскобургите

преди 2 години

Са повод и причина да няма защитници на България, което трябва да ви говори нещо! Както и огромния размер на гробищата в тая страна!

74

Мяу

преди 2 години

Няма значение - важното е, че дискотеките ша правят бойкот на мерките и ша бачкат. Удри!

73

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, Графенови, - рано сте се активизирали.

72

Анонимен

преди 2 години

Много скоро всички антиваксари убиеци като Мангъров и Възраждане в България ще бъдат наказани от бог никой не може да избяга от божието наказание и всеки си получава това което заслужава

71

Состин

преди 2 години

Забавно е човек да чете странната математика на антиваксърите. А белина пиете ли? ??

70

Анонимен

преди 2 години

И как разбраха, че всичко това е ковид :) Все пак е зимен сезон, някое друго виросче няма ли, някоя друга болест - ей тъй за цвят :) Некъпаните Ви математици и лелките хвърлящи боб аправао се уливат :)

69

И най-вече:

преди 2 години

Все още помним какво направи Ти!

68

Анонимен

преди 2 години

Точно ваксърите продължават да си носят маските и да спазват дистанция! А анти ваксърите се правят са интересни и се мислят за безсмъртни.

67

Като сте решили:

преди 2 години

Казвам две неща: Царското семейство Романови е всъщност колониалното вицекралско семейство Романови и то бе избито по ред причини касаещи колониални практики и репресии.Царското Семейство Сакскобурготски е също вицекралско колониално семейство в съпричастност към Третия райх и ще бъде избито както Романови. Предайте на Симеон 2 следното изречение: Може да си подписал с невежия си мозък договора за ЕС , но ние още помним какво направи баща ти , братята ти, братовчед ти и копилета ти!

66

Анонимен

преди 2 години

Курортите са пълни с англичани и израелци. А на нас ни прилагат фази

65

Анонимен

преди 2 години

Хващам бас че 13те с ваксина са си сложили само една доза. Хората ви го казаха бе, слагайте и бустер!

64

Янко Антивакс

преди 2 години

Нещата леко по леко си отиват на местата! Не може вчера в Северна Македония от 26 умрели 8 да са напълно вакснати, а в Бг стъкмистиката да отчита по 2-3 *** на над 100 ! Днес вече 16 %, а реално са и повече! Особено внушителна е бройката на ваксокретените кацнали в болница, както и спрямо общия брой заразени. Ваксове, рицарят на черния чувал ви го каза много добре навремето- Ще се мре, яко ще се мре! Омикрон ви носи подарък! Не зелен сертификат, а черен чувал и хладилник за всеки от вас! Хахаха!

63

Анонимен

преди 2 години

Лика им пръст на всички антиваксари убиеци в България

62

Анонимен

преди 2 години

Нали на няколко дни бройките се утрояват?

61

Анонимен

преди 2 години

В Англия започнаха да падат мерките срещу ковида там народа е дисциплиниран и спазват законите и правилата на своята държава докато ние българите сме недисциплиниран народ и обичаме да нарушаваме законите на България и да си правим каквото си искаме

60

Анонимен

преди 2 години

Какво ви е виновен Мангъра и Възраждане. Човек като няма разсъдък... Единия той си личи по физиономията и по тиковете, че психически не е добре, другия толкова голям подлец, празнодумник и нахалник, че няма на къде... Такива гледат да се облажат от глупостта човешка... Нека си почиват в мир глупаците, и без това са много в тази държава...

59

Алоу цензурата!

преди 2 години

Треа да знаеш,че някой хора ценят своята анонимност желаейки да обсъждат някой въпроси заради които някои нацистки окупатори на страната и техните хора биха му причинили много неприятни ситуации!Другия път като бан само да ти кажа един пример - в Нюрнберг едни двадесетина човека в последствие се оказали виновни за смъртта на над 60 милиона души в целият свят и Холокоста.Та така и едни хора пуснати от затвори, каквито имат голяма част от съвременните държави се оказаха виновни за 1 милион гроба

58

Анонимен

преди 2 години

В цял свят още няма починал ОТ омикрона, но нашето здравеопазване кърти мивки