95

отвратен

преди 2 години

И ти ли го казваш точно ова ,крадец долен и нагъл ,който окраде милиарди и прогони милион българи на запад . Затвора за поне 20 год. ,само е ти е награда !!

94

Анонимен

преди 2 години

Абе тия брифинги, по 7 на ден, безплатни ли са, не струват ли нещо? От къде герП имат толкова пари за постоянни брифинги?

93

Анонимен

преди 2 години

До РумиЗащото са ваксинирани. Въпроса включва отговора.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 "Защо не излезеш сред народа,както прави Радев" Хихихи. Радев излиза сред една и съща подбрана групичка хора и то обграден от гардове на НСО, като преди И тези "щастливци" са претърсени.

91

Анонимен

преди 2 години

Като чета долунаписаното от радевите *** в коментарите,се хващам за главата!Каквото сам си направиш и най-големият враг не може да ти го направи !Дръж се бойко ,държавата има нужда от теб

90

Анонимен

преди 2 години

Борисов за пореден път е прав. ГЕРБ се държат като истински стопани, а ПП като учили-недоучили новаци. Явно наученото в Харвард не е достатъчно. Да си доучат в УНСС. Само надувки от новото правителство. После народа ще го отнесе.

89

Сатаниста Борисов

преди 2 години

Пернишки милиции на Борисов изтезават хора в град Бобов дол, използват и роми!

88

Анонимен

преди 2 години

Защо не излезеш сред народа,както прави Радев,а се криеш като мишок и само по Севда тв ръсиш простотии на килограм.А 20 гавази ти пазят дебелия *** от любовта на народа.

87

Анонимен

преди 2 години

Тотал щета е този!

86

Анонимен

преди 2 години

Борисов им отстрелва една по една лъжите :)))) Кеф ми прави как показва, че е наясно с това какво се върши, дори когато се опитват да лъжат и да го крият. ТОЙ ВИ Е ПРЕДУПРЕДИЛ КАКВО ВИ ЧАКА. Нямате оправдания, за това, че не сте знаели, когато се случи. Особено много се израдвах на анализа му на играта с бюджета и взетите нови кредити. Лъсна кадърността на "умнит и красивите".

85

Руми

преди 2 години

Защо ваксинираните страдат от еректална дисфункция?

84

пожелание

преди 2 години

Търси връзки за килия с южно изложение , а не да плещиш твоите- перманенни лъжи !!!

83

Ма къф съм бpoz

преди 2 години

Когато започнете да си броите стотинките за хляб от 3 лв. кисело мляко от 2 , спомнете си, че сами си избрахте и Рундю и Подмяната му. Тогава се ритнете отзад и си ударете 5-6 шамара,... защото си ги залужихте!

82

Анонимен

преди 2 години

Схемата е ясна. Следват един след друг: 1. Усмихнатият крадец. 2. Драгалевският крадец 3. Мадридският крадец. 4. Банкянският крадец.

81

Бай Янаки

преди 2 години

Защо Ал Тъпоне е още на свобода?!?

80

Анонимен

преди 2 години

Кво ти пука кои кво прави работата на опозицията е не е да дава акъл и постановления а да приема закони не да критикува и раздава правосъдие.

79

минувач

преди 2 години

А всичко можеше да е толкова просто! Да гледаме репортажи от джипката,да пазим ревниво Почетното Последно място по Доходи, Продължителност на живота, Правосъдие, Здравеопазване (и така нататък) от всички други Претенденти!

78

Анонимен

преди 2 години

Голяма е герберската мъка. И ще става още по-голяма.

77

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл да критикуваш и да анализираш проблемите хората са грамотни сами могат да направят преценка само обираш негативните коментари,знаеме за инфлацията и световната финансова криза пре2008,ако трябва държавата ще напечата пари и пак ще влеземе в еврозоната,правиш това което правят и другите и се съобразяваш с правилата,някои хора не разбраха ли че ги използват за боксова круша.

76

Анонимен

преди 2 години

Разказ: Герберската атака с дронове се провали. Боко изкара няколко банкноти по 500 евро и избърса сълзите си, издуха си носа и ги хвърли в кофата за отпадъци. "Вече трябва да пестя" - помисли си той, - "Чувалчето не е без дъно. А и Гешев скоро ще трябва да издържам в Турция.".