32

Фактите

преди 2 години

Още 81 неваксинирани са гушнали букета, с от петимата, които се водят ваксинирани, не е ясно колко са с фалшив сертификат

31

Анонимен

преди 2 години

До 20: Не мув фалшив сертификата, аз го наричам така. Защото няма нищо общо с разпространението на вируса.Аргирова го каза в прав текст...той е "стимул" да се бодеш. Принуда по-скоро. Това е истината!

30

Ковид е полезен

преди 2 години

Вчера ме спря КАТ и трябваше да ме глобят. Аз, обаче, им казвам, че съм малко болен и двамата служители на реда от страх избягаха...Представяте ли си психозата докъде е стигнала!

29

Анонимен

преди 2 години

Найстина трябва престъпниците терористи убийци антиваксари в България да се заразят с короновирус за да им дойде акъра в празната им глава след като им дойде ковида на главата тогава сте разберат ще този вирус е много опасен

28

ЯдаУточним

преди 2 години

"Данните" се дават за денонощие, нали? Подзаглавието "Хоспитализирани са ..., от които ... в интензивни отделения", какво означава? Че за денонощието са приети в болница това число хора и сътоветно в интензивните отделения?Значи у нас има пет милион болнични легла??? Въпросът е риторичен естествено. Но този начин на поднасяне на дез//информацията е нещо като приказката за бесенето и запетайката. Не че някой ви вярва, но съвсем за смях ставате.

27

???

преди 2 години

Преди епидемията умираха по около 296 човека на ден. Сега умират над 400 на ден, а в пиковете на вълните, по 500-600 на ден. При починалите от Ковид-19, 1/3 нямат други заболявания. Кога ще разберете какво става в България?

26

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на убийците терористи престъпници антиваксари в България да им се случи най лошото нещо в живота им

25

Анонимен

преди 2 години

С ковид или без, Хората умират "по програма"Има ли го или не, вируса протича трудно и фатално за някой.Пазете се и се лекувайте. Но не ходете при Николай Габров.ски в Пирогов или 3aфер Оркун Тоk)тaш

24

Анонимен

преди 2 години

Човек трябва да има право на избор, дали ще се ваксинира или не... Какъв е проблема, ако всички, които ги е страх от вируса и са се ваксинирали да живеят с неваксинирани...? Всеки е направил избора си. Защо приемат в болниците ваксинирани.... , след, като твърдят, че ваксините помагат за лекото боледуване? 20% от леглата в болниците са заети от тях...

23

Анонимен

преди 2 години

За мен всички антиваксари в България начело с Мангъзов опс Мангъров и *** опс Възраждане са престъпници терористи убийци в България без сърца

22

Анонимен

преди 2 години

Лъжата лъснА! Борис го изненада неприятно

21

Анонимен

преди 2 години

Да. Трябва закон в България. И всички журалисти насаждащи психоза вече 2 години да отговарят! И тези, коити им дават нареждания - също!

20

Анонимен

преди 2 години

Лъжата *** века! Ще има бунт и умрели сатанисти.

19

Анонимен

преди 2 години

доц мангъров хареса това

18

Анонимен

преди 2 години

Трябва в България да се направи закон за интернет тези които пишат лъжи за ваксините за ковида 5 години затвор ако имаше такъв закон сега престъпниците терористи убийци антиваксари в България нямаше да пишат лъжи в интернет .

17

Анонимен

преди 2 години

Как ще те опази сертификата, като казваш, че е фалшив?

16

Как точно пази

преди 2 години

Трети ден под карантина. Заради колега преболедувал и два пъти ваксиниран.Да, има и зелвн фалшификат. Ходи насам -натам. Само където pcr теста му е положителен. Как ме опази зеления му сертификат? Колко души е заразил?

15

Анонимен

преди 2 години

Вълната на неваксинираните продължава.

14

До 14

преди 2 години

Тези в интензивното от какво са болни? Имаш ли инфо?

13

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден умират хора равно на пътниците за един самолет. Кацаров раздаде златни медали за свръх смъртност на Кожухарова и други мишки. Хората умират като мухи. Няма никаква организация за карантиниране и проследявяне на карантинираните. Карантинираните пият кафе по заведенията и се разкарват из магазините. Кабинетът Кирчо Петков отиде на кино. На кино без маски в МОЛ-а. Държавата е на автопилот. Пилотът катапултира.