100

най

преди 2 години

Джокович и щабът му дадоха идеален повод на всичките му врагове сега да скочат и да го обсипят с думи, които иначе не биха си позволили. Да го обиждат и да го унижават, защото шикалкавенето му е факт! А ако беше заявил, че не одобрява ваксините и не участва точно поради тази причина, щеше да е истински герой! Защото честно и почтено и на висок глас заявява позиция! А той се овъртя в лъжи и глупости!

99

Анонимен

преди 2 години

Когато не ставаш за нищо и те направят някакъв вид началник, единственото което те топли е да наказваш можещите. Наказание за назидание за пост в инстаграм .. Няма да се отърве света от комплексарщината никога.

98

Драмата на Джокович

преди 2 години

е, че никога няма да остане в сърцата на феновете като GOAT дори да спечели 50 шлема повече от ... истинския GOAT. Както беше казал един тенесист: "Федерер ще спечели публиката, дори да играе в задния двор на опонента си и единствените присъстващи да са от семейството на опонента" :D Ей това винаги го е тровело, но никога не е разбирал защо. Очевидно продължава да не разбира

97

Анонимен

преди 2 години

Жалко за останалите тенисисти, има свестни и при тях. Джокович е пич!

96

Анонимен

преди 2 години

Правилно.Това не е спортист а долнопробен циркаджия.

95

Анонимен

преди 2 години

До Без коментар И какво от това? Той и Ел Чапо е правил много дарения за сиропиталища и здравни заведения.

94

до 96

преди 2 години

Значи освен велик спортист е и велик човек! За което шапки долу!!! Но... по-добре щеше да е да действа по правилата, за да не си навлече това, което в момента преживява!

93

Без коментар

преди 2 години

Даде 1 000 000 долара на Australian Open за юноши, дари 500000 долара за борба с наводнения в Сърбия, дари 110000 евро за борба с наводнения в Босна и Хърватия, Той плати за зимната подготовка на 15 сръбски тенесисти. Това са само част от добрините, които е направил

92

Анонимен

преди 2 години

Да си играят бустерираните. Ако имат очи в отсъствието на най- добрия.

91

Гръцковски колиби

преди 2 години

Ноле, пацее , има евтин полет след 3 часа от Австралия за Сърбия, с WizzAir ... само за 130 евро.Купи си некоя дрънкулка за спомен и се прибирай! 21-вата титла ще е на друго, по-убаво место! Живи и здрави! Па' ми свите лъжему! Ич да ти неа зор!

90

Муахаха

преди 2 години

Голяма спортист, но кофти човек! То не бяха лъжи, фалшиви тестове, "грешки" в документите и карантината! И всичко това заради един турнир! А предстои цяла година турнири! Това което човек може сам да си причи и "лошя запад" не може да му причини!!

89

Ако Джокович

преди 2 години

Ако Джокович се беше ваксинирал, нямаше да му се налага да лъже наляво и надясно. Ваксините са по желание. Ваксинираш се - участваш в турнира. Ако не искаш ваксина - заявяваш - бих участвал, но и не искам ваксина, така че оставам в Сърбия. Това което произтече, е резил, голям резил за един наистина изключителен спортист! Ако Австралия си беше затворила очите, как щеше да гледа в очите собствените си граждани, подложени на драконовски ограничения?

88

Истината

преди 2 години

Евтините балкански номера се смятат за балаитлък и се толерират единствено на Балканите. У нас Кирето Канадеца дори се размина без глоба а фигуранта дори не го порицаха. Но в плановете държави тия номера не минават.

87

Без коментар

преди 2 години

Малко факти за Новак Джокович1.Той дари 1 000 000 евро на италиански болници за ковид-192.Той дали 1 000 000 евро на сръбска болница за ковид-193.Той дари пари и на испанска болница за ковид-194.Той дари пари на АВСТРАЛИЯ за борба с горските пожари5.Той дари средства към програми за бедни деца Melbourne City Mission6Той кепи скенер за белградската болница "Драгиша Мишович"7.Той нае частен самолет за транспортиране на момиче с рядко заболяване до САЩ за лечение8.Той даде 1 млн....и още.

86

идол ама друг път

преди 2 години

Идол е на сърбоманите и тапанаpите.

85

Питам

преди 2 години

Сега какъв ще бъде? - Спартак или Исус? Може би Спартак Исусов или Исус Спартаков?

84

Анонимен

преди 2 години

Сега антиваксърите ще се увеличат рязко. Идолът си е идол. Австралия са си аборигени.

83

Анонимен

преди 2 години

Това е позор.Веднага Атп трябва спре Австралия Оупън .Някаква недоказана ваксина то в листовката го пише да спреш спортист това е ненормално Тоя турнир ще отиде на кино .

82

Minuva42

преди 2 години

Цъкате минусчета, но сигурно сте гледали по-малко мачове на Новак от мен. Аз съм му фен на тениса и най-вече на психиката по време на игра. Но... Всичко това, което му се случва му го причиниха неговия екип и родата! Направо му разказаха играта - той никога вече няма да има предишният имидж в спорта... Хайде сега - скачайте да ми цъкате минусчета, цъкачки :)

81

Този

преди 2 години

турнир е уникален и ще се гледа от цял свят. Това, че няколко си тъмни балкански субекта нямала да го гледат...австралийците ще си го преместят. Наритаха го тоя като домашен любимец пълен с бълхи!