15

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката винаги ми е бил ужасно противен. Чиновник, който заработва насъщния си от американските господари.

14

Анонимен

преди 2 години

Шкафенберг ми ако Русия разположи ракети в Куба?

13

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Батееее, Тия са Дървеннни Философи, Ако Искаха и Имаха Смелост - Досега - 100 пъти да са приели Украйна и Грузия, Те са Страхливви Мишшоцци , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Ердоган Помага на Украйна и Грузия - Нищо , че Ердо е Приятел и с Путин, Путин малко се Сърди, Но на Ердоган Не Му Пукка , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Ердо - продава оръжие на Украйна и Грузия , и Купува Двигатели за Вертолети, Дрони , Ракети от *Мотор Сич* и *Ивченко Прогрес* , През Грузия минават Турските Газопроводи, Петролопроводи :)

12

Анонимен

преди 2 години

Диваненберг не вижда ли, че Русия повее не може да отстъпва и че това е веоенна суперсила и че може да се избием всички?

11

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

U N I T E D!

10

Анонимен

преди 2 години

ВОЙНАТА Е МИР, ВЕРВАЙТЕ

9

Анонимен

преди 2 години

Мда, особено когато това разширяване става под бомбите на американските изтребители и без допитване до мнението на нито един човек...

8

Анонимен

преди 2 години

путин се беше замозабравил, той е психично неуравносен в последно време, а сега около Казахстан съвсем е изперкал.

7

SUOMI FINLAND

преди 2 години

Финландия купува от САЩ 64 изтребителя F-35 за близо 10 млрд долара-- Kaкто ви споменах няколко пъти, др. *** ще направи скоро Финландия член на нАТО!Следват Швеция, Украйна, дай Боже Грузия, а после Молдова влиза по мед и масло!ХА ХА ХА ХА

6

сигурно

преди 2 години

Ама НАТО е престъпна организация , която налага своите закони , където оръжието може да се употребява и харчи , защото икономиките им ще рухнат ,и няма да има какво да ядат !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Тези комици имат нахалството да твърдят подобни глупотевини пред нас. Разказват ни сказки все едно сме деца в средната група на детската градина.

4

Анонимен

преди 2 години

До Дан Колов Имахме нужда точно от червените каскеети, за да ни инструктират за "свободата в Европа". Като почитатели на най-свободните държави в света, те са истински експерти по въпроса. Русия е най-свободна, а Путин е най-красивия. Ураааааааа!

3

НФСБ

преди 2 години

"Продължаваме да се придържаме към решенията на срещата на върха в Букурещ по отношение на Украйна и Грузия и ги подкрепяме по пътя на евроатлантическата интеграция в техните реформи. Реформите са важен елемент, тъй като те са начин за постигане на стандартите на НАТО, но също така правят обществата на Украйна и Грузия по-силни", подчерта генералният секретар, цитиран от БГНЕС.Алоооооо Путинчоооо кво стааа с ония как ги наричахте вие мечкарите бе- "ультиматомЪй" ли беше, ши нападаш ли веееее

2

в Бог не Вярвам

преди 2 години

но вече Вярвам в Луцифер, и наместниците му Демони на Земята, като този на снимката!

1

Дан Колов

преди 2 години

Тези комици още имат нахалството да използват думата демокрация и Европа в едно изречение. Тук дори не говоря за фалшивата пандемия, защото липсата на демокрация в Европа е видна от десетилетия преди това.