44

Анонимен

преди 2 години

За съжаление 9ти септември, СССР, болшевиките, ВОСР, КГБ, ДС, Путин и внуците на комунистите насадиха пpocтотия и трайно недоверие на българите към ваксините, за това днес сме на последно място. На запад при демокрацията където никога не са имали 9ти септември и СССР хората вече удрят третия бустер и се готвят да удрят и четвърти, а нашите raньовци комунисти още не са ударили и първата ваксина.

43

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера *** ли сте или да.... К.П. многократно ни каза, показа, че законите са за нас хората, а не за тях .... така че свиквайте и стига сте хейтвали .....

42

Определено

преди 2 години

Промяната приключи! Никой вече не ви вярва.

41

Типично по български

преди 2 години

Вместо да обсъждат бюджета, си губят времето в кухи дебати на празни теми.

40

Анонимен

преди 2 години

До СМЯХ - И ако си вярва на тия приказки ,при това доктор .Просто наглостта им е безкрайна .

39

Анонимен

преди 2 години

Във ваксинирана Европа централната банка емитира нови финансови потоци към ваксинираното население, хората се върнаха към нормалния живот и се разхождат ваксинирани със щастливи лица в моловете упражнявайки потребителски натиски на производителите които започват производството на нови джаджи и гаджети за пазара и икономиката се развива, заплатите растат, капиталистическият модел е доказано работещ модел. Само нашите raньовци още си живеят в комунизма и не искат да се ваксинират.

38

адолф

преди 2 години

Това е новия канадско-харвардски морал по Радевски.Както казваше великия Георги Русев в един фил: "Кучета и котки може, а прасета не може.".Така е и при тоя морал за едни законите са едни, а за други(разбирай богопомазаните моралисти) други!

37

Анонимен

преди 2 години

Щом ще работят дистанционно, да продават луксозните си служебни автомобили, и да разпределят сумата между гражданите.

36

Ненабоден

преди 2 години

Да не са луди да си слагат отрова! Отровата е за простолюдието само!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Нямам думи - тези наистина неяма да спазват Закона" Ние ви предупреждавахме, че идва червен терор. Това е нищо (но е показателно). Навсякъде в държавата в момента се вършат крайни безобразия и това е публична тайна. Никога преди не съм чувал фразата "имам човек" толкова, колкото през последните 5 месеца. Песничките на Ицко станаха доминираща реалност. Нямам думи да опиша иронията и какъв смях ме напушва от цялата ситуация.

34

Анонимен

преди 2 години

Баси хаоса който предстои

33

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли, че законите НЕ са за тях, а само за вас! Същото е и с ваксините!

32

Анонимен

преди 2 години

"Причините са експертни, медицински и включват факта, че ваксините снижава с 60% риска от разпространение на заразата, със 70% постъпването в болница и с 90% - смъртните случаи" - Ваксинираните се разболяват и умират точно толкова колкото и неваксинираните. Това са спекулации, няма нито едно изследване което да потвърждава тези цифри научно.

31

На практика

преди 2 години

Ами това означава край на зеления сертификат

30

нищо не продължавате

преди 2 години

давам на ''продължаваме промяната'' макс 2 месеца ... скоро хората пак ще са по улиците!

29

перко

преди 2 години

НА МАСОВ ПРОТЕСТ СРУЩУ ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ. ДЕПУТАТИТЕ НЕ СА БОГОПОМАЗАНИ! ДО КОГА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ??? ВСИЧКО Е ВЯТЪР И МЪГЛА. ТАКАВА ЩЕ Е И ПРОМЯНАТА!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

До ДемократМарш в западния концентрационен лагер! Може и чип да си тууриш, по-лесно да те следят англо-саксите, че да си им под ръка.

27

Анонимен

преди 2 години

Браво, много добър пример дават. После само да са посмели да ни говорят как трябва да се ваксинираме и колко добре работел зеления сертификат. Щом за тях не важи, от днес и аз ще си влизам, където си искам без тъпия сертификат.

26

Бay

преди 2 години

за пореден път, супер нечестни. :(

25

Вие си ги избрахте

преди 2 години

До анонимен 25: гласувал си за други, предвид твоите надежди не са в парламента? Ми тогава кво се обаждаш?