43

До Алооо

преди 2 години

Ти от обява във вестник "Ало" ли се обаждаш, нeщacтнuк мuрuзлuв?

42

ваксър

преди 2 години

Ваксинирай се - стани опасен!

41

Анонимен

преди 2 години

Най накрая някой да каже истината айде всички ваксинирани да се затварят и да разберат какво ги чака затвор за ваксинираните дето се правят на много умни

40

Анонимен

преди 2 години

Да си дойдем значи на думата,че ваксърите са опасни а не антиваксърите..добре че природата си знае работата и колкото повече ваксърчета по малко ваксърчета!!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 - Който иска да се ваксинира ,да се ваксинира ,всеки да си решава за себе си .Но трябва и да се обяснява ,че като се ваксинираш пазиш единствено себе се ,а не както наскоро чух една възрастна жена ,която се вреше в хората да казва - "не бойте се ,аз съм с ваксинирана и имам сертификат " .

38

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 10 - Да и аз не нося никде маски, освен в Билата, дето понякога слизаме от балканя, да одием у граду.

37

Анонимен

преди 2 години

Поредния амбулантен търгаж с маски за 9 лв. и магически въглен, предполагам с Киро Арварда са приятели и маските в комбинация с неговия вълшебен бацил те правят безсмъртен.

36

Алооо

преди 2 години

"най-опасните хора за неваксинираните" - докторе заслужаваш каторга за насаждане на омраза и противопоставяне на обществото!!! С какво съм опасен бе джендераст?! Ти нали си ваксиниран и си безсмъртен?! Но да опасен съм, че ако те видя на улицата... Не е реално какво се случва. С тия темпове скоро ще има лов на неваксинирани вещици и ще се горят на клада ...

35

ИЗУМЕН

преди 2 години

мнооого експерти, много нещо, по всякакви проблеми, експерт до експерта, ама когато стане министър или друг управляващ фактор ВЕДНАГА СМЕНЯ на 180 градуса

34

Анонимен

преди 2 години

До Ей го бе "в Европа масово са ваксинирани и няма кой да заразят -" Нали ,затова никъде нищо не е затворено и маски даже не носят ,я виж в Австрия ,каква свобода е ,направо забравиха за пандемията .

33

Анонимен

преди 2 години

Нещо много доктори доценти професори и академици се навъдиха напоследък. Не виждам причина защо ваксинираните да са по-заразни от неваксинираните. За маските от костилки има ли смисъл да коментираме? Днес чета че китайски учени измислили екологична пластмаса от сперматозоиди на сьомга... Господи! А за бактериите си има микробиологични тестове и антибиограми. Не разбирам за какво се е хванал с тези скъпи PCR тестове?Те се използват за откриване на генетични мутации в човека например.

32

МП

преди 2 години

В нашата държава няма трима души които да са на едно мнение. И лекари и юристи и политици уж работят едни и същи занаяти или са учили едно и също а от пет човека три мнения. В края на краищата не разбрах какво да правя по-нататък.

31

До №19

преди 2 години

Вие първо се научете да пишете грамотно, а след това се изказвайте!

30

Анонимен

преди 2 години

Неприкрити търговски интереси - маски , нови тестове, нови ваксини.

29

хаха

преди 2 години

А преболедувалите а за кой са опасни ?

28

реклама -маски 9 лв

преди 2 години

Цялото това интервю - реклама на определен тип маски от 9 лв ;-)

27

Анонимен

преди 2 години

Нали трябваше да слагаме ваксините за да си пазим близките, иначе сме безотговорни и мислим само за себе си?

26

До 2

преди 2 години

Блаженни са вярващите. От двама мои колеги седящи един до друг. Заразиха се в един ден. Неваксинирания след 3 седмици се върна на работа. Ваксинирания вече втрои месец го няма. То не бе болници, на кислород...

25

Анонимен

преди 2 години

Накрая Мангъров ще излезе най-прав.Трябва да го преболедуваме всички!

24

Анонимен

преди 2 години

До до 9 гиб мелсън 18 "А какво предлагаш, да спрем ваксинацията ли?" - Да, точно това трябва да се направи!