66

Анонимен

преди 2 години

Точно такова правителство искам аз... Герб + ДПС за да гледам шоу в парламента. За съжаление едва ли ще стане така, заради болшинството избиратели с малко мозък в кратуната си ... Много искам да видя, как Нинова, Мая и Пинокио се пенявят от яд и зло'ба на трибуната. А също и Малкия Мук от ИТН.

65

ПРОПАДНАЛА ШАЙКА

преди 2 години

КУТЕВЧЕТАТА И РАДЕВАТА ПРОПАДНАЛА ШАЙКА ГРЪМНАХА ДЪРЖАВАТА.

64

до бе не знам

преди 2 години

Защото ГЕРБ си купуват изборите и разчитат на лесно манипулируемият електорат, а също така съдиите са техни. Всички виждаме, че съдебната ни система е най-покварената

63

Анонимен

преди 2 години

Кутевче, кога ще се извини партията ти за репресиите, за избитите 30 000, за македонския геноцид, за раздадените от Луканов куфарчета с 1 милиард и 800 милиона долара, за инфлацията при Виденов За това, че 3 пъти фалираха държавата? КОГА? Ще доживеем ли комунисти да си признаят престъпленията?

62

Гербераски трол

преди 2 години

Нека Бойко да се обедини с ДПС, но преди това да ни осигури безплатен вазелин.

61

Анонимен

преди 2 години

Официално- никога с ДПС. Неофициално- винаги с ДПС.И,каквато каже ДПС .

60

Ей Путев

преди 2 години

Когато твоята партия управляваше с ДПС беше добре, ама ако е с ГЕРБ е лошо, а???Жалък си. И смешен. Ами ако "суверенът" така реши, ъм? Ама не се безпокой, ГЕРБ няма да управлява с ДПС - с БСП ще управлява. Ама да му мисли радев който предаде своите. Особено ако неговите протежета минат по резултат БСП.

59

Анонимен

преди 2 години

Правителство на ГЕРБ+ДПС = Терминал 2

58

ЕМО

преди 2 години

БЮЛЕТИНИТЕ В КОСТИНБРОД БЯХА ПРАЗНИ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.... И ДА ИСКАШ ЗА 1ден НЕМОЖЕШ ДА ГИ ПОПЪЛНИШ.... ТРЯБВАШЕ БАРЕКОВ,МАЯ МАНОЛОВА И ЦАЦАРОВ ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА ПОНЕ ПО 3години.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Че то тая спомената от теб сбирщина негодници БСП,ПП,ИТН,ДБ и ИБГНИ, ако МОЖЕХА щяха да направят правителство още на 20-ти юли. Ама не могат.

56

Анонимен

преди 2 години

Те готовите нюлетини ме да били напечатани с зачертано за Герб, Кутев. А и съдът се произнесе, че Костиброд е ваша на БСП манипулация.

55

.!.

преди 2 години

Хе хе! Че кой не знае за костинбротската афера! Само герберастите си мислят, че това било направено от БСП, естествено на герберастите винаги някой друг им е виновен, дори за акото в собственит им *** или БСП или Слави Трифонов или трети неизвестен човек им е виновен! Инак ние много добре знаем за магистралите! А именно че от там се КРАДЕ! Видяхме го и с АМ Люлин, която не е АМ между другото, понеже и липсва широчина! Видяхме го и с АМ Марица дето се развали 2 дни след като я отвориха! Абе ....

54

МРАЗЯ РАШКОВ

преди 2 години

Кутев типичен лъжлив гаден конуняга

53

ДДРОнег

преди 2 години

Ще съм много доволен, ако има фалшификации и герП не получат ниот един глас !!!___А д апопитам - защо тyлyпa не е вече в затвора, след като е ОТКРАДНАЛ МИЛИАРДИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ ???!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС с клизми повече от 100 човека няма да минат, обаче какво правим с ИТН които казаха, че правителство с БСП няма да правят ?

51

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС няма да имат достатъчно гласове, но ако получат подкрепа от нищожеството Слави...

50

Ха, ха,хА ...ФАКТ

преди 2 години

ДПС И БСП СЕ ЦЕЛУВАХА И МАЛКО ОСТАНА И ПУБЛИЧНО ДА СЕ ОНО ДЯТ , НА ОРЛОВ МОСТ....ХА,ХА,ХААААААААА.....ПРЕДИ ГОДИНИ!

49

перко

преди 2 години

Служебното праителство:Пари в дъравата има, а за 3 месеца изтеглиха зем от 1 500 000 000 лв. Къде са парите? Всичко вятър и .мъгла

48

Пацо Шнорхела

преди 2 години

До съфорумците, които миналите избори гласувахте по съвест за Слави Трифонов. Не се ли чувствате като употребена тоалетна хартия захвърлена в кошчето?

47

Киро Премиер

преди 2 години

Киро ще е премиер.