24

?!?

преди 2 години

Тоя Герджиков - Огнян достига до отвращението ми! За него, за мен, за всеки български гражданин който няма канадско такова решенията на Канада са чужди действия. Но за Кирил Петков действията на Канада не са чужди действия защото Той е техен гражданин. И който е чел " Живот по върховете" на Артър Хейли знае това?!?

23

Радой Ралин

преди 2 години

Герджиков, бива ли така да се излагаш на стари години да си рушиш репутацията?

22

Канада

преди 2 години

Е китайска страна, няма място за българи.

21

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ: ТОВА, ЧЕ СЪМ СЕ НАС-РАЛА И ВОНИ ГО ЗНАЕ ЦЕЛИЯ НАРОД, НО НА МЕН НЕ МИ ПУКА! АЗ ЗНАМ ПОВЕЧЕ ОТ СЪДИИТЕ И КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД, АЗ ЗНАМ ПОВЕЧЕ ОТ НАРОДА! БЕЗСРАМИЕ Е ДА МЕ НАПАДАТЕ МЕН, НЕНОРМАЛНИЯ ИДЕОТ

20

след А идва Б

преди 2 години

Кога ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков за престъпление по чл. 313 от НК ???

19

Анонимен

преди 2 години

Половината съдии в КС са назначени от Радев от квотата на президента. Радев ги е натиснал да вземат това решение за да се изкара жертва и да мобилизира коленаещите се да гласуват за него и Кирчо на изборите. Ченгеджийски номера на съветниците му от ДС.

18

До 14

преди 2 години

Хаха, много искаш да знаеш, айде марш, кой си ти : D

17

Канада

преди 2 години

Е имала голям късмет, че се е оттървала от лъжльото - да му мисли България.

16

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ: ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО МЕ МИСЛИ ЗА ПРО-ФАН! АЗ СЛУЖА НА РАДЕВ, КАКВОТО МИ НАРЕДИ ДА ЛЪЖА, АЗ ЛЪЖА!

15

преди 2 години

Закона е ясен. Няма малко бременна. Или е виновен или не. Чисто хипотетично. Вземете му измислената диплома и на този псевдо юрист

14

Анонимен

преди 2 години

Браво на Герджиков. Човек на място. Ако Петков е виновен, 90% от ГЕРБ/ДПС са за бесилото.

13

Петър Славов

преди 2 години

Огнянчо от помощното училище по голем разбирач се извъди от целио конст.съд барабар с 4 съдии назначени лично от Радев,то бива излагация ама може ли чак пък толкова

12

анонимен

преди 2 години

Искам да знам КОЙ точно,конкретно и поименно е проспал декларацията с невярно съдържание подадена от К.Петков.Всеки казва,че не било негово задължение да проверява.Тогава какво излиза?Вярваме на честната дума на някой лъжец и в министерският съвет могат да попаднат хора с двойно,тройно гражданство или лица без гражданство,хора под запрещение или с нечисто криминално минало.Звучи абсурдно!Или се опитват нас да ни направят на и'д'и'о'т'и.

11

Анонимен

преди 2 години

За Кирчо Канада не е чужда държава защото той и е гражданин. Съдбата му зависи от държавата на която е гражданин - Канада.

10

Формалистка

преди 2 години

чисто хипотетично: ако Канада не освобождава от гражданство вече? Ей човече, ние реално или чисто хипотетично живеем, приемаме и изпълняваме закони, наказваме и подписваме.... чисто хипотетично: никой нищо да не спазва, всеки да прави както на него му се приискало, а закон, ред, отговорност за постъпки... чисто хипотетично: ама и съвсем реално: да носят другите и другите да спазват правилата... и това го мислят управляващи хора... или хора, които могат да станат съдия.. чисто хипотетично ..смях

9

Анонимен

преди 2 години

Ти ли си акълията дето си го съветвал . Падна ми в очите като юрист

8

Смях

преди 2 години

КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ НОСИЛ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ!!!!!????? ПОЗОР ЗА " ЮРИСТА ГЕРДЖИКОВ"! АКО НЕ БЕШЕ ТЪЖНО, ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО! ПРОДАВАТ СЕ ЗА ПАРИ!

7

Придлагам

преди 2 години

Да се споразумеем с управляващите че всеки има право да лъже, фалшифицира и краде и всички ще плеснем с ръце и да се прегърнем.

6

Алекс

преди 2 години

Този шум около Кирил Петков ще донесе допълнителни гласове за ПП.Лоша реклама няма.

5

Анонимен

преди 2 години

Ваньо Танов: Ами то е станало по обаждане; Бойко Борисов: Добре, обади се. Обади се, извади ги оттам и като се видиме, ще го говориме; Ваньо Танов: защото, ако ги заведа, той няма лиценз..; Бойко Борисов: Да. И това да се направи в момента.