9

Анонимен

преди 2 години

За съжаление прогнозата ще се сбъдне.За Политиците и техните приближени винаги има линейка, място в болницата и безплатно лечение, както и коледни бонуси и увеличение на заплатата, защото така е редно, докато народа ще измира на стълбите пред болниците и ще събира капачки за бъдеще.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 "Никой от цяла България няма близък починал от Ковид" Аз имам двама: вуйчо ми и леля ми. Живеят в два съвсем различни града, имаха съвсем различни хорнични болести и и двамата си отидоха от Ковид. Познавами доста хора, които бяха в болница. Аз също бях в болница заради Ковид. Не знам дали себе си лъжете или се опитвате другите да лъжете, но е грозно.

7

До 6

преди 2 години

Войната отдавна е започнала :))

6

Анонимен

преди 2 години

До Коледа ще има война

5

Анонимен

преди 2 години

Тва ми напомня за маргарина преди 10-20г. колко полезен бил, колко здравословни били растителните мазнини, тогава също се редиха родни "светила" в медицината по всякакви медии да се обясняват на дълго и на широко. Хората са лъгани с десетилетия нормално да станат подозрителни като излезе някой да натиска за ваксиниране с доводи лишени от всякаква логика например: "ваксинирай се да запазиш баба и дедо" (което също се оказа абсолютно невярно), доводите за ваксинирането на вече преболедувалите са също толкова лишени от логика, при все, че института Кох потвърди, че естественият имунитет е по-трае

4

Анонимен

преди 2 години

Фейк.бг, надявам се да ви затворят мръстната пропагандна машина след изборите!

3

Анонимен

преди 2 години

Никой от цяла България няма близък починал от Ковид,затова и никой не иска ваксината...уморихте целия народ от година и половина насам с ваще бройки изтеглени на рулетка,но иначе преброяване на населението ми правиха!!

2

Анонимен

преди 2 години

ДС ще се погрижи да няма такива развития. Ако трябва ще падат и лекари от високите етажи на болниците.

1

Анонимен

преди 2 години

Ама на избори ще ходим?