19

дедко

преди 2 години

До Алекскои са по-достъпни?! "нов" внос от Италия на по половн милион километра без подръжка и с удар?! - да... тези са достъпни и после човек дава два пъти повече пари от сумата, за която е купил ***, за да я пооправи ;)

18

Анонимен

преди 2 години

До Асан Я напиши какви бяха заплатите.

17

Н1

преди 2 години

Обичам да гледам на кабела предавания за класически автомобили, Сервиз SOS, Да продадеш колата си, Братя Дизел, Дани Графа, отскоро един колекционер и частен аукцион, показва луди коли производство до 70-те. Кефи ме реставрацията, частните гаражи, пълни с коли от едно време. Аз се утешавам с колекцията си от колички М 1:34 и 1:24. Та думата ми е, че тия пичове от щатите и Англия често си споделят пред някое Шеви или МГ, че е карал такава кола в гимназията. Ние сме селяни на соца, ЗАЗ, моля.

16

Асан

преди 2 години

тока беше 2ст..... Шпек салам 5лв. а кренвиршите 3,60 :)))

15

помнещ

преди 2 години

до 7 Не само в кореком можеше да си закупиш нов автомобил.Имаше и битак ако помниш! С горница от 200 или 300 лв можеше да си закупиш нов автомобил.И понеже нямаше право да продадеш нов автомобил не навършил 5 г.Българина заобиколи закона тогава и я караше с пълномощно!-:) И след петата година си я прехвърляш на твое име!-:)

14

Анонимен

преди 2 години

Е точно от тогава са комплексите на българина за кола! *** се даваше и дава за автомобил!

13

Анонимен

преди 2 години

ПО ОФИЦИАЛНИЯТ КУРС НА БНБ ЕДНА ЖИГУЛИ СТРУВАШЕ ОКОЛО 7000 ДОЛАРА, ПЛАТЕНИ В ЛЕВА, но с уточнението, че официалният курсна БНБ тогава беше 95 стотинки за $1.

12

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее тая зазка е най-голямата работа бе! Едно време имах такава ама с обратните скорости, първа-назад, втора-напред. На втора можеш да тръгнеш и с осемдесет да караш-пълен автомат бе. На такива баири съм се качвал с нея, дето само козите ходят. А пък и бензинова печка имаше и като я пуснеш вътре като баня ставаше.Никога не е загрявала и на път не ме е оставяла, та по-вярна от жената бе...

11

Анонимен

преди 2 години

ТОТАЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ! ПЪРВО, ВНОСКАТА НЕ БЕШЕ ОКОЛО 1000 ЛВ А ТОЧНО 1500 !ВТОРО, ЗА ЛАДА ЧАКАНЕТО НЕ СТИГАШЕ ДО ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ,А ЗАПОЧВАША ОТ 10-ТИНА И РЕДЪТ ТИ ИДВАШЕ НА 13-ТА,14-ТА,15-ТА ГОДИНА.ТРЕТО, ПО ОФИЦИАЛНИЯТ КУРС НА БНБ ЕДНА ЖИГУЛИ СТРУВАШЕ ОКОЛО 7000 ДОЛАРА,ПЛАТЕНИ В ЛЕВА.

10

Анонимен

преди 2 години

Е то сега се напълни с нови коли, та не може да се разминеш от нови коли. На където се обърнеш - нови коли. Търся си стара кола на 300-400 к км, но няма! Всичко е само нови коли.

9

Алекс

преди 2 години

Спрямо заплатите автомобилите бяха много скъпи.Сега са по-достъпни.

8

Факт

преди 2 години

При социализма автомобилът се считаше за лукс и цената беше висока(сметнато спрямо средна или минимална заплата),а за необходимост се смяташе жилището,цената му беше ниска,дотолкова,че 80% от населението имаше собствено.За сравнение-на Запад беше точно обратното,но пък имаха в пъти повече автомобили.

7

Анонимен

преди 2 години

Вторият начин бе да се купи свободно автомобил от Corecom - само че за целта бе нужна конвертируема валута, например рубли, а достъп до нея имаха само онези, работили в чужбина, примерно в СССР. Тогава лака кола Волга, закупена от Corecom, струваше 10 000 рубли.

6

Анонимен

преди 2 години

До 5Не капитализма, а прогреса.

5

Българин

преди 2 години

Що бе, нали сега живеем, добре при капитализма, социализма беше преди 32 години, какво ни интересува социализма! Нали сега имаме банани, магазини пълни със западни стоки и караме новите западни коли по магистралите като излизаме в Чужбин на Запад да почиваме. Никога ние българите в своята 1300 годишна история не сме живяли толкова добре както днес при капитализма в ЕС и НАТО!

4

Пустиняк

преди 2 години

..На симката

3

Minuva42

преди 2 години

На автора ще му дам 1250 долара ако една година кара зазката. Някога виждал чи си това чудо на техниката? Само си пълните сайтчето с глупости

2

Пустиняка

преди 2 години

Това на снилнака кола,ли,е?

1

Анонимен

преди 2 години

Ай сиктир, колко стрували по време на соца. Колко струва тока по време на фигурантския соц. Това е важно кво пак ни върнахте 50 години назад само в спомените си живеете безполезници.