74

Анонимен

преди 2 години

Аз чакам днес да видя има ли Конституционен съд или и той е псевдо такъв. Искам да видя Конституцията ли е върховния закон на държавата или каквото кажат господарите отвъд океана. Много искам да знам има ли поне един останал бастион на държавност в тая държавица или е време да се самозачеркнем от картата на географията. Чакам решението на КС по казуса Кирил. То ще е доказателството за това дали сме независима държава или вече сме под ново робство.

73

Българин

преди 2 години

Виновни са корормпетата от ГЕРБ, ако нямаше коропция сега тези пари спестени от коропцията правителството на г-н Румен Радев щеше да ни ги раздава като добавки към заплатите и щяхме да зимаме по 4 хил евро като в Копенхаген, но коромпетата от ГЕРБ си ги украдоха и си напълниха шкавчетата с кюлчета и пачки.

72

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков Има ДС срещу всички останали. А червените банани дето ги ядеш ти, те вкусни ли са?

71

Анонимен

преди 2 години

На Кирето и Асен не им трябват мозъци за депутати щото сами ще си взимат решенията, но им трябва пълнеж от циркаджии за да кълве електората.

70

Тодор Живков

преди 2 години

Бананаджии, построихте ли го капитализма? 88,35% наемни работници срещу 3,72% работодатели и 7,19% самостоятелно заети... Вкусни ли са бананите? Правите ли си избори при демокрацята? Избирайте, избирайте - сега сте свободни.

69

Глупости без край

преди 2 години

До анонимен 55: Той и Фигуранта дава много смислени интервюта и държи хубави речи, ама като опре работата до действие се снишава. Справка коритото край Камен бряг, инфекцията с работниците от Автомагистрали, кризата с Ковид... Да продължавам ли? Да обясня, за да не остана неразбран: и аз харесвам Ицо Хазарта, но всеки камък си тежи на мястото. Освен това едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто са да го направиш.

68

Анонимен

преди 2 години

Единственият изпълнител с ясна и последователна позиция през годините. Подкрепям го !

67

Имам човек

преди 2 години

Ице, "човека" се оказа ти ли? :)))))))

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Най-големият проблем на соц-а не беше бедността, а - липсата на свобода. И забраненият достъп до истината. За съжаление, вече и западняците ги губят.

65

Хахаха

преди 2 години

Е добре де поне ни каже какво е направил Кирил Петков та да си знаеме и ние.За сега знаем само че е излъгал още преди да е станал министър.

64

Ох

преди 2 години

Кога ще взимаме копенхагенски заплати?

63

Хазарта

преди 2 години

Ще мине Чекмеджето с 200.

62

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, ха. Не мога да спра да се хиля. Това сериозно ли е? И оня *** любимеца на селските смотани тетки мисли, че е нещо повече от чалгарите. Е, поне си показа истинската същност, жалка работа. Айде на ви нова промяна, като старата чалга промяна, ала с рап от зад. Може да направят дует със Слави, бас държа че умните и красивите ягодоберачи ще се юрнат вкупом да си избират новите лъжци, а после на нас ще ни крещят че сме *** ьовци и нищо жества. Честита ви "промяна".

61

Цирк

преди 2 години

Мнооого подходящ кандидатза новите спасители.

60

Анонимен

преди 2 години

Миж-ит...урка !В България всякакви отре-пки могат да стават политици, стига да са срещу ГЕРП.И тоя си плю в лицето,явно се изчерпа с рапа, пандемия и се уреди при Киро лъжеца.В коя сфера на политиката си знаещ и можещ бе селски търикат та да ти плащаме най- малко 10 бона на месец.Как може да си толкова безсрамен бе?!

59

Анонимен

преди 2 години

Грозна история мани!

58

Анонимен

преди 2 години

Ицо Хазарта - непобедима карта. Мисля, че тук приключи колебливото присъствие на ДБ в политическия живот на страната.

57

О хо хо

преди 2 години

Да имаш хъс и желание НЕ Е ДОСТАТЪЧНО. ТРЯБВАТ И ЗНАНИЯ, УВИ! Втори Славчо в ПП! Успех!

56

еми пандемия е

преди 2 години

Глейте са кво праи пандемията: певачките нямат участия у кръчмите, съответно няма кинти и... стават дупетати.

55

Анонимен

преди 2 години

Жозеп Борел: България да бъде по-гъвкава за разширяването на ЕС към Западните Балкани. Върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Жозеп Борел заяви днес, че България би трябвало да бъде по-гъвкава по въпроса за разширяването на ЕС към Западните Балкани, предаде Ройтерс.