56

Leipziger

преди 2 години

Спирайте го! Няма нормален човек, който да вади 450 лева на месец за парно! Още повече че на голяма част от хората в България това е почти целият месечен доход, а за пенсионерите храна, лекарства... някой мисли ли с главата си?

55

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз трябва да разчита само на себе си в осигуряването на собствената си енергийна сигурност: танкерите на отвъдокеанския съюзник с втечнени молекули на свободата - като алтернатива на авторитарния руски газ - няма да дойдат.

54

Айти

преди 2 години

Ми аз учих джава и пайтън и ми дреме, че скочили цените двойно.. който е спал в даскало, сега ще умре гладен на студено ;)

53

Анонимен

преди 2 години

Газта на спотовите борси стигна 1900$. България не искаше дългосрочен договор и сега купува на пазарни цени по 560$, но следвашия месец може да е 800$, след нова година може да е 2000$.

52

Анонимен

преди 2 години

КОЙ спря АЕЦ-Белене и Южен Поток?

51

Анонимен

преди 2 години

ЕС обяви газова война на Русия - вижте тук как се готвят в Германия и на запад watch?v=554sSVKvuL0 - В Германия вече взимат мерки, във федералната република Нордрайн-Вествалия разпространиха видео в ютюб как да постъпват хората "Was geht, wenn keine Heizung mehr geht" - "как да се справим когато вече няма никакво отопление" - видео ютюб и фейсбук : "Katastrophenschutztag"

50

Софиянец

преди 2 години

До 51 ми ела да видиш бе ***!

49

Квалифициран

преди 2 години

На нас квалифицираните хора всеки месец ни индексират заплатите, аз нямам проблем.

48

Анонимен

преди 2 години

Има мнигообрзен мстериал за огрев и ароматизиращ със задушливи оарфюми нощите ни. Ще спим с маски.

47

Съвет

преди 2 години

Купувайте ,братя ! Купувайте свещи и спирт - ще ви трябват да се самозапалвате по площадите ! Вие, братя или хвърляте яйца и домати ,или се самозапалвате. По-добре се самозапалвайте, че шпо-малко *** остава след вас ! Защо никой не се самозапалва още ????? Преди за 20 ст. сметка отгоре за ток имаше самозапалили се ! Помните ли ?

46

Анонимен

преди 2 години

ДО 39 - ЛЪЖЕШ !!!

45

Анонимен

преди 2 години

В Естония отвориха отново стара ТЕЦ на битумни шисти от омразното съветско време заради високите цени на газта. В Англия отново пуснаха ТЕЦ на въглища, а CF Indurstries, един от най-големите производители на азотни торове, преустановиха производството на два от заводите си в Англия поради същата причина на високата цена на тази остаряла путинска технология.

44

Анонимен

преди 2 години

Това нищо не.. в Китай вече и светофарите не работят,заради недостиг на ток!

43

Анонимен

преди 2 години

Меката сила на ЕС принуди Русия да смени формулата на цената на газта отчитайки европейските котировки. През март 2020 премиерът на България Бойко Борисов съобщи, за договор с Газпром в съответствие с котировките на пазара в ЕС и цената на газта пада с 40% и изменението действа от август 2019г. "Благодарение на Еврокомисията ние можем да се радваме на този отличен резултат" - заяви Теменужка. Тогава цената на газта падна от 270$ на 152$. Днес по същите тези котировки на ЕС цената за България е 560$. Русия ще спазва стриктно договора с България и всички страни от ЕС.

42

Коко Горилата

преди 2 години

Честито, другари и другарки!

41

Анонимен

преди 2 години

Купувайте литий! Само така ще се спасиъе от хиперинфлацията,която ви чака!

40

Анонимен

преди 2 години

В Бергкамен, федерална република Нордрайн-Вестфалия спря топлоелекроцентралата поради изчерпване на наличните запаси от въглища и невъзможност да се закупят нови поради увеличената цена на въглищата в Германия.

39

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Колеги, да се говори за хунтата на Радев, имате по Вайбър изпратени абзаци. Искам поне 500 коментара.

38

Борко Джонсън

преди 2 години

Нема да са плашите . Вдигнете гордо глава . Тия дни ще има още една статия как някъде на маййната си в НаглоБритания нямало бензин и хората там щели да изкарат "коооооошмарна" Коледа . ..... и като го прочетете и пуснете един зъл коментар , мигом ще забравите за тия нечовешки повишения в сметките ви и миззерните си заплати и ще ви стане едно хуууубаво на душата ...... Не пропускайте рекламите на добрите кредитни компании - "Кредит за плащане на битовите сметки" . Много изгодно.

37

Анонимен

преди 2 години

Значи газта се качва с 36%, а парното с 50%. Останалите до 50% в джоба ли си ги слагат хората ти Радев? Па засрамете се ако можете!