86

До Анонимен 90

преди 2 години

Явно не си запознат, но тока всяка година поскъпва с около 5-7 %.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 "Ми чакай уе! То имаше ваксини още Февруриту. " Ц. "Февруариту" започваха доставките. И залежали количества нямаше. Пробвай пак.

84

ПРАВ Е БОЙКО!

преди 2 години

Идва време, когато много хора, потънали сега в нищета, глад и мизерия, ще сънуват изобилието при управлението на ГЕРБ и въпреки това такива избиратели пак ще гласуват за Радев и метежниците му само защото са заблудени от червената пропаганда. Логично е човек да познае злото, за да оцени доброто...

83

Анонимен

преди 2 години

Радко го разбирам. От няколко години Деса остана без две заплати. Вече го няма в поделението да и дава 2 държавни заплати за да му .... се радва.Трябва да държи кокала, че Деса не си играе, а без да се замисля заряза бившия си мъж - депутатът от БСП Свиленски.

82

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо ".Това имах предвид." Пробваш с лъжи, но не ти се получава. :)

81

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету ще го запомня с КПП-тата на изходите на градовете, глобите по 5000 лева ако седнеш в парка и декларациите ако искаш да излизаш извън града.

80

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Че той самия Тиквун се хвалеше колко милиарда били дошли от ЕС и колко милиарда кредити е изтеглил !...Написах че ги имаше за негови,защото ги разхвърляше от " джипката" така,сякаш наистина са му бащиния..Това имах предвид..А за ЛИЧНИТЕ му милиарди се носят слухове..Аз не мога да бъда категоричен..Виж,Каскетя може,но..го стяга шапката..

79

Анонимен

преди 2 години

Всички експерти казват, че от първи януари тока за хората скача с минимум 30%, а помните ли , че преди няколко години като го увеличиха със 6-7% имаше едни блокади, палиха се хора и какви ли не неща. Какво ли ще стане сега и дали ще се радват на управляващите които и да са .

78

Анонимен

преди 2 години

Ами ТИ СИ ВИНОВЕН, БОКО! Ако беше пуснал полцията да прибира и бие из стаите протестърите, да има 5-10 000 пребивти АМА РАЗМАЗАНИ, ако им бееш уволнил роднините от работата, нямаше да ги имаме тея проблем. СЛАААБАК!

77

Анонимен

преди 2 години

Гледам те Бойко и ти остаря, но акъла все още не ти е дошъл. Как не разбра, че се стигна до тук единствено и заради кражбите на твоето управление. Унищожи средната класа, направи едни хора много богати, окопа се по администрации, гледам засегнал си и академичната общност, превзе всичко с измами и далавери...постави ни в условиие на най-бедната страна в ЕС, няма да си повтаряме едно е също. Ами човек, ти си си виновен. Оттегли се достойно. Имаш само 15% симпатизанти, администрация, малцинс и овце

76

Асан

преди 2 години

А народа изрита Тиквата :)))

75

Анонимен

преди 2 години

Пичове - политиката е за ***. Важното е да ис имате парички, бизнесче, минесче, а у, да си карате CL63-ката кат ПИЧОВЕ и разни дриплювци, да им се подигравате, а ако те ви кажат нещо на опъки - съд и айдеее в затвора ;)

74

Истината

преди 2 години

Ех,мъка,мъкааа,че никога повече няма да сложиш ръка на еврофондовете и бюджета.Ти вече си г-н Никой,който ще запомним само с кражбите,чекмеджето,псувните и ругатните.Срам ме,че ни беше премиер.

73

ПроСоТо

преди 2 години

До хаха...ще се върне..по-точно ще го върнат,возен в бял автомобил с червен кръст на вратите....Па и приказката за гроздето знаеш ли я?..Е,"кисело" е разбира се,щом не можеш да го достигнеш..И "тарикатчето" декларира:..-"А,яз не ям кисело грозде,друг да му бере гайлето"...Да ви имам уникалнатаПРИМАТЩИНА !

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 - Само бедняците са на парно.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 - А и ас не сам го избиргал тос.

70

Анонимен

преди 2 години

До Тралала . . .И при виденов заплатите като бяха по 30 хиляди питай родителите ти дали им беше добре.30 хиляди заплати, ама 3 хиляди за долар и 10 долара заплата.Не е важно само каква ти е заплата или пенсията , а какво може да си купиш с нея.По добре 1000 лева заплата и 1 левче за хляб, отколкото 3 хиляди заплати и 2 лева за хляб. За последните 3 месеца парното поскъпна с 50% с колко се увеличиха заплатите...

69

Карамфилов

преди 2 години

Тиквениците на бойко се опитват да внушат на раята че инфлацията се дължи на зеления чорап. Факторите за повишение на цените са много и повечето от тях са външни над които ние нямаме контрол, но това обикновения бантунстански мозък няма как да го проумее.

68

баба мара

преди 2 години

служебният кабинет е ограничен във времето гн рашков да се справи с купуванетона гласове а герб да извади пачките от чекмеджето и да оправи вик мрежата вкопривщица

67

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 66 - Нула чужди инвестиции? Аз докарах офис за 600 000 лева, преди 2 месеца, като накара компанията си, да направим офис в БГ. Ареееее не ми казвай, че не е нищо. До 3 години се очкава, да е за поне 2.5 млн. лева инвестиция. Ти, кажи ми, какво направи? КВО НАПРАВИ ТИ УЕ! Ше мълчиш!!!! Разбра ли!