47

Отново Надолу

преди 2 години

Всичко спряха, започна регреса при червените сополи. Нищо не се чува за увеличение на заплатите, даже искат да намалят с 10% на администрацията.... при пенсиите ще спрат 50те лв добавка.... В бюрата по труда спряха повечето програми за заетост.....

46

Анонимен

преди 2 години

не е нужно да си доктор за да разбереш, че този човек води тежки битки вътре в себе си, в сърцето си, така го казва ...е, не знам каква е диагнозата

45

Анонимен

преди 2 години

Буци пищи,бай Ставри го чака да му се нарадва.

44

Анонимен

преди 2 години

До Идеалист Нека позная: Путин е подставено лице на същата "дълбока държава". :)))))) Тоя изтрещял народ няма ли кой да го лекува? :)))))) А, ние се притесняваме, че си избирате Чалгаря. То е чудно, че по улиците ни не ходят олигавени хахота, които трошат витрини и крещят, че идва Апокалипсиса. Толкова сте зле. :)))))))

43

Анонимен

преди 2 години

Браво,Радев,мачкай мафията,тия *** долни.

42

Калеко Шебеко

преди 2 години

А Боко ходи да се кланя на падишаха в Турция

41

Идеалист

преди 2 години

"РОДИНАТА НА РУМЕН РАДЕВ Е СССР, ЗАТОВА Е БЕЗРОДНИК."За голямо съжалени втората му родина е САЩ и то неолибералната дълбока държава!

40

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Какво е общото между Бойко Борисов и Осман Паша - И двамата никога не са били на в.Шипка

39

Хибридчик Радев

преди 2 години

Петата поредна година Фигурантът Радев разделя българите от Шипка според спуснатите му инструкции !!

38

ТРЯБВА

преди 2 години

Това е Президент на България - мачка Мафията .Трябва Рестарт на Държавата - не може да има пари за Всички , а да ги взимат 10 човека от 7 000 000 Население - ако трябва ще изчакаме Присъди и Затвор за Пътища , Пенсии , Заплати , Образование , Полиция - там са Кражбите - моля ви за търпение - Ще се възродим след като вкараме Депутат в Затвор .

37

До 39

преди 2 години

Аз съм духът му и будната му СЪВЕСТ.

36

Югославянин

преди 2 години

*** е винаги подготвен да покаже колко е "благодарен"...Напред,кой ли следващ ще освобождава ***? :))) Отнася се на коментарите на ганчовците,а не на речи на политици :)

35

До Радой Ралин

преди 2 години

Ами той Радой отдавна почива в гроба..............а ти кой си??

34

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Най-скъпо платения турист в света!!!

33

1

преди 2 години

Руско-Турска овободителна война Такава не е имало. В момента, в който руснаците са стъпили в България - са ни заробили. Русия винаги е действала срещу независима България: била е и срещу Съединението и срещу обявяването на Независимостта ни.

32

Глупости за 15-бона.

преди 2 години

ЗАУЧЕНИ ПРИКАЗКИ И РЕДОВНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗЦЕПКА .....ФИГУРАНТСКА МУ РАБОТА!....НИЩО СЪЩЕСТВЕНО ЗА ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН....

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМИ ЗАЩОТО НЕ Е ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗАТОВА

30

Тц, тц

преди 2 години

О,Шипка! От няколко години Радеви дружини упорито борят тез вирусни причини...И люта битка водят, там вътре,в сърцето.. Но по им е важна борбата за джобето!А Ковида бил само на жълтия паваж, хвърчащ протестно по ушевия антураж.О,Шипка ,трънка бодлива,мандата мечта е на моята слива...

29

хммм

преди 2 години

Тоя как така в изявлението си тоя път не намери думи да оплюе някак ГЕРБ отново. Можеше да каже например че някой от опълченците е бил бесепар или че Борисов има турска жилка преди 30 поколения, как неможа да навърже нещо набързо типично в негов стил е. Да е жив и здрав другаря но май досега по-никакъе президент от тоя не сме имали, каменното изражение няма абсолютно нищо съществено направено досега като президент, не знам защо получава заплата дори, само да коментира гербаджии ли?

28

Анонимен

преди 2 години

"Всяка крачка към Шипка укрепва връзката на историята ни с българския народ." ????? Тоя защо говори така, все едно той не е от българския народ?