97

Обективно

преди 2 години

Мислете КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ХИТЛЕР В ПАРЛАМЕНТА? ЗАЩО ИТН СЛОЖИХА НАЙ- НЕПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК ЗА ШЕФ НА ГРУПАТА? КОЙ ИМ ГО НАРЕДИ ТОВА? ОТ КАКВО СЕМЕЙСТВО Е ТОШКО?

96

Асан

преди 2 години

Тиквата щеше да закрива Дупесе още 2009 г. кога излъга народа да гласува за него

95

Анонимен

преди 2 години

100 не се ядосвай. На страната на нормалните хора сме. Но как да познаем кой е истински и кой фалшив афганистанец. Нека нашата държава да приюти семействата на хората, които са помагали на нашите. Те знаят имената им. Приветствам тава изцяло. Ще приемем тези хора, те са доказали лоялност. Но кажи, как да познаем другите дали не се правят на помагачи на НАТО, а всъщност са терористи? Как да ги отсеем?

94

помнещ

преди 2 години

Абре "дечица" " Демократични" Тази бивша комунистическа мутра Борисов,който ВИ Е " ИНТЕРЕСЕН" на вас,но не и на нас които ГО ПОМНИМ ОТ ЕДНИ ДРУГИ ВРЕМЕНА!-:) Ама този тарикат,съвсем съзнателно ,ви ОШАШАВИ с тази "РЕПЛИКА" "ШЧУПИХА ДЪРЖАВАТА"? -:)) ми изобщо не я " ШЧУПИХА" които и да са,а просто му ВЗЕХА ВЛАСТТА!!-:)) Им разлика нали? ХАЙДЕ влезте в час,и стигате вече с "дедо Борисов"!Нещата се промениха!

93

Анонимен

преди 2 години

Do 86 pomiar vsemi si vasalin da ti e po kef zto ste ima koi mi prysna A lkata 3 isbori njma da ima galosch

92

До 102

преди 2 години

Аве, колега! Вий за какво работите, че сте против парите, като средство за разплащане и съществуване? А може би сте построили комунизАмА и живеете в него...

91

Асан

преди 2 години

Тошко е Сталин а Тиквата е Хитлер :)))

90

noname

преди 2 години

Тоя от кой храст изкочи. Тиквата да не се жени за някой ..........., че много сватбари има.

89

Анонимен

преди 2 години

Ако има ноеи избори Герб ще спечелят щото се видя че от новите нищо не става а като нямат политически опит да се бяха допитали до опитни политици ввно не им е това целта целта им е била да влязат във властта и кво стана Мазало стана а сега напишете песен да я изпее вашият вожд

88

Васко

преди 2 години

Еми направо шаш и паника ! Борисов говори за истинските неща, а не приказки от 1001 нощи за таласъми и чалга

87

Анонимен

преди 2 години

И Сталин!

86

ФилосоВ

преди 2 години

Нищо НЕ лъже Баце. Чорапа създадава вътрешни национални уйдурми в Живковски стил. Юрна се да събаря ГЕРБ с голи обещания за светло будушче и накрая - НИЩО. Само партийна пушилка и кухи фрази от БКП диалектиката. Хората чакат пари, а не празнословия. Явно човек трябва да е своеобразно ***, за да вярва на овенни саги.

85

Анонимен

преди 2 години

Пари и само пари.Това им е в устите и главите на тия мафиоти.

84

Анонимен

преди 2 години

С две думи Борисов ви казва, че Има такъв Компот и той е бомбаж. Тошко е Хиmлер. Повече от ясно е. Само като му гледаш погледа на Тошко като му нахлупиха феса и става ясно какво му е в главата. Хем не стават за нищо-хем се ежат като петли. Станаха за смях. Заради тях трети път отиваме на избори. Но парите за избори не ги плаща нито Тошко, нито Тошковица. Плащаме ги ние всички.

83

999

преди 2 години

Разбира се, че НЯКОИ Афганистанци са ПОМАГАЛИ НА НАТО , СЪОТВЕТНО И НА БЪЛГАРИТЕ В НАТО, ЗАЩОТО СА БИЛИ НА ТЯХНА СТРАНА И ПРОТИВ ТАЛИБАНИТЕ. СЕГА ТЕЗИ ХОРА И СЕМЕЙСТВАТА ИМ ЩЕ БЪДАТ ИЗТЕЗАВАНИ И УБИТИ. Вие на чия страна сте???????

82

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ПОБЕДА! САМО ГЕРБ!

81

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да охкат трoловете на мутрите, на следващите избори ГЕРБ ще имат половината от гласовете на последните избори.

80

дядо йоцо гледа,

преди 2 години

Ей Баце,нали не беше с дпс и се кълнеше и ги плюеше!..що така бе!...Ах лъжльо ти !....що така с турците ?

79

Анонимен

преди 2 години

ББ какво се засяга?! Нали не е в парламента по собствено желание.

78

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има по-здраво изчегъртване на мутрите и превъзпитание на трoловете им.