114

Анонимен

преди 2 години

С ЕС по добре да няма сделка отколкото лоша сделка. Доналд Тръмп ;) Нещата ще стават още по зле.

113

Анонимен

преди 2 години

сега е момента герб да врътнат няколко интриги в парламента! подкрепят някои предложения на другите и пускат слух, че имат тайни договорки! ще стане голямо шоу, защото дългия именно затова отказа да намали партийните субсидии и другите обещания!

112

сминдух енд чесън

преди 2 години

Слави не е Борисов ,че да направи Манолова омбудсман,Иванов прокурор,а Дончева правосъден министър,което всъщност е хубавото в случая

111

SHEFA

преди 2 години

До Гласувал за ИТН-КАТО СИ ИГРАЧ-ИГРАЕШ ВИНАГИ ЗА ПОБЕДА.

110

Анонимен

преди 2 години

Никой не обича предателите ...особенно , когато ти забиват нож в гърба...!

109

Анонимен

преди 2 години

Преди изборите: гласувайте за нас, ще чегъртаме ГЕРБ, ще променим България из основи, ще, ще, ще... След изборите: Ние такова, аз имах предвид, тоест, ние сме честни, не бягаме от отговорност, но всички други са срещу нас, няма да си играем с тях повече!

108

Анонимен

преди 2 години

От това му изявление се вижда, че Слави е самопровалил се начинаещ политик.

107

до 115

преди 2 години

Тихо, че ще почне да използва нещо друго, примерно линкедин, въпреки че сигурно ще получи мозъчно претоварване в този случай.

106

БРАВО НА СЛАВИ!

преди 2 години

ЧУДЕСЕН ХОД!

105

Анонимен

преди 2 години

Слави Трифонов докога ще общува с народа чрез фейсбук? Аз не използвам фейсбук.

104

Анонимен

преди 2 години

Кой е гласувал за тоя неадекватник? Честен бил? кой му вярва? някакви с една клетка в мозъка и то мутирала?

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 "Майко мила, майко мила. Страхливия вожд си въобразява че живее у Фейсбук Република Чалгария, и дори го е срам да излезе пред хората , но пък щял да бъде градивен. 550 000 малуумника гласуваха за тия недоразумения, аз не мога да си го обясня." Аз мога и обяснението е очевидно. :)))))

102

Ха-ха

преди 2 години

Мен ми харесва. Не гласувах за него, но предложи правителство, без да раздава постове. Ако другите не се бореха за кокала и постове беше редно да го подкрепят. Нали идеите и политиките им се покриват. Нали всички се бия в гърдите, че работят за България

101

Анонимен

преди 2 години

Т.е. той се оказа точно това, което досега тълкувахме -- слаб играч, лузър. В конституцията може да има такова нещо, но то е хипотеза, допускане за малковероятен развой на ситуацията. А защо трябва да избираш сам такова развитие, като има и други печеливши варианти, които ти осигуряват мнозинство и власт? Значи трябва или да не разбираш или искаш сам да се провалиш. Друг вариант няма.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 "Мислих, че неможете да се издъните повече след ГРОБ, ама тайно имах и леки съмнения. Хората в тази държава са уникална порода магa-рeтa" Ти лично за кой гласува и защо? :))))

99

Анонимен

преди 2 години

Майко мила, майко мила. Страхливия вожд си въобразява че живее у Фейсбук Република Чалгария, и дори го е срам да излезе пред хората , но пък щял да бъде градивен. 550 000 малуумника гласуваха за тия недоразумения, аз не мога да си го обясня.

98

Анонимен

преди 2 години

Слави като ,че ли си обявил състезание , дали може да каже по голяма глупост днес , от вчерашната му глупост, вероятно в негов стил са подобни неща и по му се отдава отколкото политиката определено.Голямото неизвестно е кога е финала на неговото състезание от глупост на по голяма глупост.

97

Анонимен

преди 2 години

Гамен

96

Анонимен

преди 2 години

Мислих, че неможете да се издъните повече след ГРОБ, ама тайно имах и леки съмнения. Хората в тази държава са уникална порода магa-рeтa

95

Анонимен

преди 2 години

До Ментора бай Иван "Ако някой не е разбрал още , че Слави Трифонов играе по свирката и милиционерския сценарий на Бойко Борисов ," Аз не съм разбрал. Опиши "милиционерския сценарий на Бойко Борисов" Нека да го чуем. :))))