226

Анонимен

преди 3 години

Явно че черни очила, кожени якета и шоу-трик номера няма да ни оправят! Ами да се събираме пред парламента, да чакаме "Станко", доматите или яйцата? Нещо трябва да се направи! Отива много на зле!

225

Анонимен

преди 3 години

А Радев, нямаш грижа. Славито ще го опатка и него.

224

Дрънка Им Канчето

преди 3 години

На Боко и на Славуца им дрънка тенекията яко. Корнела се държи, защото жените не са хора.

223

Анонимен

преди 3 години

Множествената склероза поврежда централния процесор на човек. Нещата отиват към трети безсмислени избори за парламент.

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 228Никой не отрича за калинките, винаги ги е имало, ама тоз да се оплаква.....хахахаха :)) Ти разби всичко ве Славчо, к'во си мислеше, че с 65 гласа другите требва да ти се водят по акъла ли ? :)) Само *** може да си мисли така ! :) Еми нали уж требват 121 гласа от 240 дупетата, как става тази работа Славчо ? :))))

221

Анонимен

преди 3 години

232 Подобни екстремни ситуации са пагубни за България. Струват много пари, забавени, или отложени, подменени проекти и лош имидж пред инвеститорите.

220

Психиатър

преди 3 години

То Боко е за освидетелстване, пък Славуца ли няма да е? Те са хвани единия-удари другия, кой от кой по-луд. Никой не знае. Това са случаи за Зигмунд Фройд.

219

Анонимен

преди 3 години

Сега в момента е пародия, наистина е така. Добрата новина е, че политиците не оставиха България да се превърне в Украйна с някъв шут като Зеленски начело. Лошата новина е, че над 500 000 малуумника гласуваха за тая панаирджийска партия. Въпреки всичко това са едва 10% от българите, което всъщност е нещо като втора добра новина, щото чалгопитеците стартираха едва ли не като новите спасители.

218

Отвън на бойнотополе

преди 3 години

Борих се за прехраната си и за себе си да се върна сред живите, нямам нужда да се бия за да докажа, че съм прав и нямам нужда от прошката ви, защото имам право да бъда забравен....https://youtu.be/JGHxIKa31Jk

217

Анонимен

преди 3 години

Ако говориш с Господ - това е благочестива молитва. Но ако Господ говори с тебе - това си е чиста проба шизофрения. А Трифонов звъни отдавна на Господ. Ако знаех само азномера на Господ Бог,щях да му звънна...Щяхме да се разберем:аз за него, той за меннещо да свършим.И когато той пита ме:"Нещо искаш ли, ти кажи?" This number is not in use,Please check the number and try again.

216

Не е лесно

преди 3 години

На тия години хората се побъркват LEGIT... ей на, вижте Боко Тиквуня - тоя е чисто луд. Защо и Славуца да не се е побъркал? Та те са си набори, кажи-речи.

215

Анонимен

преди 3 години

238 Мисията невъзможна. При тези гафове, само луд би гласувал за ИТН.

214

пасарела

преди 3 години

Май Слави ти си шизофреник !! Ти нямаш опит , нямаш екип , нямаш и нищо създадено за тая държава ,а имаш апетит само да грабиш и естествено да се плезиш ! Тия , които гласуваха за теб са нереализирани лапачи , само чакат да са поблизо до властта за да се наместят на сладки постове ! Вие и цялият ти екип сте едни некадърници и локумджии , а като видите тегавото беж яко ! И пак другите са виновни! *** на Радев !!!!

213

Анонимен

преди 3 години

Казах го няколко дни преди теб, Слевчо. Като че ли сънувам кошмар! Кой ме вкара в този кошмар? Обръсната глава, черни очила, кожено яке, татуировки на гърба?!?, кажете ми че сънувам, хора!

212

Анонимен

преди 3 години

Изчезвай бе !!!

211

Анонимен

преди 3 години

Само руският слуга Радев, още държи ИТН, на къса верижка, залъгвайки ги с нещо, докато минат президентските избори. После са аут.

210

Анонимен

преди 3 години

Знае се и кой ще е следващата опозиция ,когато един ден изхвърлят Слави защото скъпичко им излиза.Хората работят с размах с 10годишна визия напред. Сега малко се иплашиха от протестите затова взеха скъп футболист в техния отбор.

209

трифон славчев

преди 3 години

Слави все още си мисли че е ,,мачо'' а се оказа шизофреидна стара ,,мачка''

208

Г-н Трифонов

преди 3 години

Започнахте ли да виждате в огледалото Шизофренията?

207

1 рубла = 1 стотинка

преди 3 години

СлаФчо, нали знаеш поговорката който го е страх от мечки да не ходи в гората. Можело това да стане, можело онова да стане накрая се уплаши и избяга. Проблема Слафчо е че са ти много малки топките, къде си тръгнал да играеш с мъжете?