74

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мислех че много обичаш чалга.

73

Бай Шиле

преди 2 години

Ниския въобще не е влязал в политиката за парите, той е над тези неща. Със сигурност едвам кретащата му телевизия и пропадащото шоу не са водещата причина да влезе в единственото авеню доващо излаз до държавни пари и лесни кражби. И тъй като той няма какво друго да предложи освен евтин популизъм за безмозъчни индивиди, това и прави. Той е наясно, че е в бранша за бързо усвояване и плюене на петите, защото един откровен самозванец не може да изкара дълго време в подобна среда.

72

Анонимен

преди 2 години

Славун трябва най-накрая да проумее, че времето да прави и говори каквото си иска, свърши. 25 години плю по партии, къде заслужено, къде не. Сега като е от другата страна и е политик, по него ще плюят. Не може хем вълкът сит, хем агнето цяло. Време е да го проумее това и да.спре да се държи като разсърдена 14 годишна

71

данъкоплатец

преди 2 години

СлавчУ, ти плащаш ли данъците си в България или ги плащаш в чужбина - голям популист се извади

70

Койчо

преди 2 години

Много е прав Слави защото тук партиите са свикнали да крадът от народа понеже няма кой да ги накаже

69

Анонимен

преди 2 години

Върнал 15 милиона, ама преди това изхарчил 250 милиона за предсрочни избори. И вероятно ще хвърли още толкова за избори през Ноември

68

Обективно

преди 2 години

Министерство по ромските въпроси не е нужно, макар че може би Агенция е по- добре, защото РОМИТЕ СА ХОРА КАТО НАС И НЕ МОЖЕ ДА ГИ ДЕЛИМ ОТ НАС! НЕ ОДОБРЯВАМ.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен тихо тихо....тея може да се окажат още по-черни от предните, като гледам главния им с таз обратна усмивка, и всяко изказване му е все едно баща ти ти се кара защото си му взел колата без да го питаш, толкова злоба е натрупал този човек че ще я излее всичката върху нас

66

Наблюдател

преди 2 години

ИТН беше активиран по план за да абсорбира част от натрупаната гражданска енергия и да я превърне в арогантен задкулисен кючек

65

Хахаха

преди 2 години

Абе чалгар смотан ,единствените който подкрепиха субсидията от 1 лева са Герб.Впрочем само Герб ти подкрепи всичко от референдума.Ама ти самия не изплъни волята от референдума.Селскии тарикат смотан.

64

Анонимен

преди 2 години

На тази писта абсолютно подкрепям г-н Станислав Трифонов.Респект!

63

Майна

преди 2 години

Аз приветствам и другите партии да си направят такава " ЕВТИНА РЕКЛАМА" ЗА МИЛИОНИ, ВЪРНАТИ НА ДЪРЖАВАТА.

62

А

преди 2 години

Шмъркалан иска да прави министерство на ромите Това е позор! Никой не е посмял да се гаври така с народа!

61

Диана

преди 2 години

Слави е нагъл да обявява незаконния си референдиум като някакъв фактор в държавните дейности - да не говорим, че по принцип един референдум няма статус на решение, а на помощен инструмент! Ще го видим как ще запее след 1-2 години! Партиите имат нужда от субсидии за да реализират политиката си! Или може би, той сам ще спонсорира партията си?! Дали това не е била идеята на референдума му?!-която партия няма спонсор, няма да може да действа, значи...А сравнението му с Бойко няма равно - ***!

60

Анонимен

преди 2 години

Славчо ще не отидеш да напишеш още някоя велика песен посветена на някои бандит, подобно на Таисън кючек, посветен на Коко-Таисана.

59

Анонимен

преди 2 години

Ами Слави, дори и това твое дело е популистко. Просто евтина реклама. Заеми се с тежките проблеми в страната, а не с глупостите. Белене ще я строим ли или ще философстваш като nyтка ***? Скоро започват екоизисквания към страната и трябва да затворим великите Марици и волтаници, защото няма кой да плаща на тези цени. Великия Балкански поток го платихме ние, за да си придават газта от майната си. Един завод за 60клука поне да се беше направил през тези години, а събираме капачки за ковьози.

58

Анонимен

преди 2 години

Аз го разбирам Дългия, обаче как смята с 65 депутата да направи "изчегъртването", само питам ? :))) Като гледам лицата на "протестните" партии, те са същите стари познати, нема ново лице :)

57

АнонимеН

преди 2 години

99.9% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ИСКАТ СУБСИДИЯТА ДА СЕ НАМАЛИ НА 1 ЛЕВ! ПРЕ ДОСТАТЪЧНО Е 3 МИЛИОНА ДА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ МЕЖДУ ПАРТИИТЕ А НЕ 23 МИЛИОНА. ЩОМ СЕ Е КАЧИЛА ЗАПЛАТАТА Е РЕДНО СУБСИДИЯТА ДА СЕ НАМАЛИ!

56

Мисля си

преди 2 години

Даряването на партийни субсидии е популизъм. Политически отговорност и задължение е да управлявате така, че хората да не се нуждаят от такива подаяния.

55

Лусионич

преди 2 години

До Чакай, чакай По-скоро звучи от мегдана в Учиндол: "Ти ко' ми съ отваряш ва".