66

Господ, гледа! Ние с

преди 2 години

Това не е нито нов морал, нито нова политика, нито късане с порочните практики в политиката ни!!! Мръсни, жалки, алчни душици с какво сте по - различни от Б.Б. еднокнижния? С диалогичност, със сговор под сурдинка??? Връщайте мандата и нови избори, че се вмирисвате на нечистоплътност и шумкарско разбойничество! Няма как от алчност да разделите кокала ли или няма кой да накиснете за политическата си импотентност? Толкова ли ви е мерак да окепазите и окаляте държавата ни, да ни докарате до фалит?!?

65

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПостът не е писан от Хаджигенов. Копиран коментар с дадено в дъното, както се прави нормално, името на автора е. Това мнение е на един от авторите на Конституцията- НИКОЛАЙ БЛИЗНАКОВ.

64

Анонимен

преди 2 години

мисля,че идва края на руската авантюра наречена постотоманска българия.чака ни тежка и продължителна политическа криза.

63

Анонимен

преди 2 години

тия могат само да плюят. Викаха да се маха ГРЕБ, махна се и... Сега почнаха един друг да се плюят, ако направят правителство ще 'хейтят' другите държави ли? Лозунги за честни млади хора, прозрачност и други радевщини. Още 2 месеца да е по-спокойно, ама ще минат отпуските и проблемите ще дойдат със страшна сила, ехооо!

62

Анонимен

преди 2 години

демек спорет тебе Хаджигенов, Президента е нарушил конституцията като е връчил мандата, я малко помисли сега :))) в желанието си да атакуваш Слави, всъщност атакуваш Президента, не се ли усещаш?

61

Tangra

преди 2 години

Хаджигенов мнооого иска да стане министър.Иии с тези и предишни коментари при следващите избори ще гледа парламента отвън.Да не говорим какви хора по места се нароиха в тяхната коалиция. Деца на мошенници и крадци.Хайде като сте толкова взискателни си проверявайте и членовете.Евала на Минеков. Ясно защо ви изостави

60

ФИГУРАНТ

преди 2 години

ПРЕЦЕДЕНТЪТ създаде прецедент, връчи мандат на ИТН, но това ВЕЧЕ НЕ СЕ ХАРЕСВА НА МУТРИТЕ И ПИНОКИО-вците, тошко носи пълномщно и то е съвсем легитимно, да кажат конституционалистите, а не да ми тълкува Конституцията НЯКАКЪВ измислен адвокат

59

АНОНИМЕН

преди 2 години

ЗАТОВА СЛАВИ ТРИФОНОВ ИМА ПОДКРЕПАТА НА ОБЩЕСТВОТО,ЗАЩОТО ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ САМО С КЛЮКИ,ИНТРИГИ И ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО КЕЛЕПИРА

58

Анонимен

преди 2 години

До abe Сега се извини. Защото Хаджигенов просто е споделил на стената си коментар на Николай Близнаков. ПИК и днес.бг явно пропускат може би нарочно последните редове от поста, където се споменава името на автора и кой е.

57

Анонимен

преди 2 години

Давам си сметка, че България е провалена държава. Не ни трябват войни или кризи....ние сами ще се приключим.

56

=

преди 2 години

Всичките тези протестъри,красиви , умни, интелигентни, учени и пр. пр. и пр. самохвалци правят всичко възможно, още преди нова година да съжаляваме за ББ.Лошото е, че времето на ББ отдавна е изтекло и на държавата трябват нови политици, с поведение на държавници.А държавническо поведение няма, няма и да има защото на предната линия се виждат само бесни егоисти със селски произход.

55

abe

преди 2 години

абе мишкар ти колко пъти ще сменятш лентата първо второ за 1 година показа че можеш само да плюеш и то безефектно и до там си. мазе н издишащ тип. взимай депутатска заплатка още месец два че после край с вас и с теб най вече

54

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов миналото лято получаваше колетни пратки със сурови агнешки главички. Вероятно сам си ги пращаше, за да обвини други хора. Сега очаквам да си прати една овца без глава и да ревне, че го заплашват заради смелото му изказване. България в момента е под голям риск. Националната сигурност е застрашена. Вижда се тотално неподготвени за политики превзеха парламента. Няма как лесно да се излезе от тази криза.Майтап им се струва на сценаристите. Ама протеста онзи ден ги замеряше с яйца.Цркаджии

53

Анонимен

преди 2 години

Цитираното е пуснато от Хаджигенов на стената му, но е копиран коментар на Николай Близнаков. В дъното сте пропуснали частта с името на автора и сте създали ама и буламача. Всъщност истинският автор е ЕДИН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗНАКОВ ПОЛИТИК НА 90те.

52

Анонимен

преди 2 години

Кой носи отговорност, премиера ли си избира екипа и вице-премиерите или Слави ги посочва. Ако Слави посочва, това само сега ли е или ще продължава така да прави. Кой ще се навие да работи каквото и да е, ако постоянно някой друг му посочва. Каква е разликата между Славун и всеки един диктатор?

51

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми зрители, време е за шоу!!!

50

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ ДРУГИ ЦИРКОВЕ, КОИТО РЕДОВНО СЕ РАЗИГРАВАТ В ТАКИВА МОМЕНТИ ПОД ПРОЖЕКТОРИТЕ НА КАБЕЛАРКИТЕ СА, ПРОСТО И ЯСНО КАЗАНО, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН АБСУРД, РАЗИГРАВАН ЗА ПЛЕБСА...

49

Ново 20

преди 2 години

Абе Николов е любезен, сега пък и Конституцията искате да спазва, ех, ех.....

48

Дядо от село

преди 2 години

Жалко за вас , политически дребни мишоци...Уморявате ни вече !!

47

Анонимен

преди 2 години

Ами като не ходите на театър, театърът се премести в Парламента и си осигури национално медийно покритие. Няма даже един сериал по тв, който да привлече вниманието на хората. Остана само тетралната сапунка в Парламента. И да напомня - след снимките всички актьори (т.е. политици) си пият питието заедно на раздумка и обсъждат следващите снимки.