91

Анонимен

преди 2 години

Станиславе Трифонов, ами фейсбук не е ли социална мрежа, осигурявана чрез интернет. Те, такива *** като теб и сценаристите на шоуто ти също пишат. Мислят си, че със сценарии може да се управлява държавата. Според мен, ако те са сценаристи, просто няма как да са и политици. Сменяйте си шапките с генерала с чувалите Мутафчийски и не плашете повече хората.

90

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

...НО , ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ....ТИ СИ ПЪТНИК , ЧАЛГАРЮ...И .САМ ГО РАЗБИРАШ!!!!!

89

Анонимен

преди 2 години

Мачкай герберастите Слави!Щом пискат значи си на прав път!Чегъртане трябва!

88

Поредният бокклук

преди 2 години

Хе-хе, ***, ти четеш ли какъв език използват и какво пишат твоите сценаристи, симпатизанти и лиззачи за други хора? Косата ще ти се изправи от вулгаризми, обиди и закани. Така че, *** е направо комплимент.

87

тоя книги не чете

преди 2 години

май стоножко поптодоров му е подшушнал да цитира класика :))))

86

Ник

преди 2 години

На мен отдавна ми прилима на нежив!

85

Анонимен

преди 2 години

Хайде и тоя като Борисов, плаче да му насапунисат устата. Как не проумяха тия селинджъри, че ако искаш да бъдеш политик, трябва да се научиш да говориш нормално, без да използваш обиди.

84

ЕМО

преди 2 години

ПОКАЖИ СЕ БЕ ЧОВЕК.... КРИЕШ СЕ КАТО СЕВЕРНО КОРЕЙСКИЯ ТАРИКАТ.

83

Дедо Славчо

преди 2 години

е болен - физически и за това изобщо нямам намерение да му се подигравам, грехота е.Но физическите му болежки са наказание за болните му амбиции, алчността и продажността!Побърка се от мисълта, че ще остане само придворен шут. Голям, ама шут.Продаде себе си и популярността си на няКОЙ, за да изживее ден до пладне своите 15 минути слава.Забърка големи Ховна в и без това обърканата държава.Тези, дето скандираха за "Бой-ко", сега циклят на "чегъртай".Абе филмът "Идиокрация" на живо.

82

Анонимен

преди 2 години

Байдън от Алиекспрес е Слави!

81

Gancho

преди 2 години

Хубаво го гледайте.Може ли този бур сук да ти управлява държава.Народе,сърбай си попарата която надроби.

80

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя Фейс и къде му е книгата на тоя?Такова аз нямам!

79

НЕЩАСТНИК....

преди 2 години

КОЙТО СЕ ПРИСМИВАШЕ НА ВСИЧКИ УСПЕЛИ БЪЛГАРИ..... СЕГА РУМЕН РАДЕВ ЩЕ МУ ЯДЕ ПАРИТЕ......... ***.....

78

Анонимен

преди 2 години

Фактически, за тия гласуваха под 10% от имащите право на глас. Общия брой гласоподаватели по информация на ЦИК е 6 732 316, а чалгопитеците взеха 657 хил. и се държат като деветосептемврийски революционери. ГЕРБ взе само 15 хил. гласа по-малко. Питам, кви са тия и на какво се правят.

77

Minuva42

преди 2 години

трябва ли да е толкова неприятен?

76

Чалгар

преди 2 години

А на бас че си умрял

75

Асан

преди 2 години

А кой пише у фейсбоко :))))

74

Анонимен

преди 2 години

Да живее царина Чалгатерина! Бог да пази Простотията!

73

АнонимеН

преди 2 години

НОСФЕРУ Е СЪС СЪЩАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА, ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ СЛАВИ НЕ Е СТЪПВАЛ В ПАРЛАМЕНТА ВСЕ Е БОЛЕН ПРЕЗ ДЕНЯ И ВСЕ ИЗЛИЗА ВЕЧЕР ИЛИ РАНО СУТРИН И ГО КРИЯТ ПОД ЧЕРЕН ЧАДЪР

72

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее Славчо, Славчо, то власт искаше, отгледа си за 20 години електорат с ферарита и шти скъсам гъдзъ и те, щото толкоз им акъла, зеха та те напрайха на мястото на Бойко. А пък ти, вместо да са зарадваш, са плесна по голата глава и взе та проплака-ами сега? То тая работа не била кат оная бе Славчо! Тука са иска с твойта глава да мислиш и с твойта уста да приказваш.Ама нейсе де, ако искаш да те запомни поне с добро народа, кажи на твойте да оставят туй правителство дето си е в момента. Чу ли бе?