119

Анонимен

преди 3 години

ние сме една много мутренска държава - от началото до края.....но май край на мафията няма и няма да има. поне не в този живот.

118

Анонимен

преди 3 години

Рашков разпори прасетата на ГЕРБ.

117

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Политиката не е професия за хора без професия. Справка Тома Биков.

116

Анонимен

преди 3 години

РАШКОВ МОЖЕ И ДА ПИЕ ОБАЧЕ АРЕСТУВА БРАКОНИЕРИТЕ ОТ ГЕРБ И ПРАВИЛНО ПОСТЪПИК

115

Анонимен

преди 3 години

12 години мутренски времена. Радвам се, че свършиха.

114

:-)

преди 3 години

До АнонименБНР хахаха фалирали - ама това е българското национално радио бре Калине!

113

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се поизпразнят чекмеджетата на мутрите. Крайно време е.

112

Анонимен

преди 3 години

Когато се разграбваше държавата, фалираха банки, кредитни милионери строяха замъци и хората се редяха на опашки с купони къде бяхте морални стожери, а сега когато вървим нагоре обявихте едва ли не, че един човек е виновен за всичко през прехода. Не може аз от фризьор до автомивка да не получавам касова бележка в 90% от услугите, а вие да ми обяснявате колко бил лош господин X и да не си мърдате пръста, освен за вдигане на данъци и осигурителен праг.

111

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикТуй ли са опорките? За метаамфетамините го имаше в изтеклите документи. ВСИЧКИ документи са истински. Не случйно преследваха един човек из целия свят заради това! За съдружието самия Т.ик.воний си призна. Ама фирмата не работела. Няма значение. КОЙ може да направи фирма с мафиоти (Бай Миле и Трактора)? Някой случаен човек?! За СИК същата работа. Сам си го призна. ОСвен това е бил доносник - агент Буда - като част от организираната прстъпност. Кое викаш не вЕрно?

110

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 3 години

СЪЩИТЕ, КОИТО ПРАВИЛИ ЕКСПЕРТИЗАТА ЗА ТАНКОВЕТЕ, СЪЩИТЕ НЕ РАЗПОЗНАХА ГЛАСА НА БОЦИ В АЛО ВАНЬО... АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА КАЖА.

109

Анонимен

преди 3 години

До НервиАтанасова е окей, просто се тревожи за бъдещето си :) Срещу ДС е трудно, нормално е да скача :))

108

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО РАШКОВ - МОРАЛЕН СТОЖЕР НА МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ

107

Сандокан

преди 3 години

Борбата с мутрите и *** трябва да се води до край !Тя едва сега започна, след пропиляни от глупавия български народ,повече от 30 годишен . . . преход !?Тежко и горко на всички които го преживяхме и оставихме младостта си в него !

106

Анонимен

преди 3 години

Нагла е защото не ви мълчи за 19 тте апартамента на Рашков ли?

105

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да арестуват или осъдят, само се правят на интересни за пред хората и медиите. Ония крадци са си покрили нещата, да не са глупави.

104

пияница мистик

преди 3 години

До ПроСоТо === Мини пред съда и ще видиш едни 7-8 човека, дето цял ден кибичат там под една тента, пият безплатна минерална вода и си говорят куп простотии :))) Аз всеки ден минавам от там и им се смея направо открито. Има един дръглив поп, редовен е там, кога работи в църквата е мистерия. Има и разни деца, точно както казваш, на по 10 години и като започнат да врякат, за да си избият парите дето им плащат и им дават мегафони и на тях, за да крещят и вдигат джангър :)))

103

Помнещ

преди 3 години

За пореден път ГЕРБ доказва,че е нагла партия и се държи както се държеше " шефа" и бившата мутра Борисов!

102

Анонимен

преди 3 години

Докато се кефите на Рашков негови хора фалират БНР с необезпечени кредити.

101

Щерю

преди 3 години

Червеният Рашков, със своя "морал", съди (!) целия ВСС на Прокуратурата на РБ, че не му играели по свирката като временно назначен Правосъден Министър. Рашков е тоталитарист, който като среща отпора от Закона, започва да призовава за чистка с/у отделните личности на ВСС. Рашков демонстрира Комунизмът в действие. Ако сега бяхме преди 1990 г. Рашков щеше да разпише разстрела на целия ВСС. Но времената са други, г-н червен тоталитарист, Рашков! Ченгеджийските комунистически номера не минават...

100

Тази година морал а

преди 3 години

догодина милионер от закуски НЕ ял.