63

Доцента

преди 2 години

До 57: Нямат право да не го пускат, ако спазват принципите на демокрацията. Той да не е сам в тази комисия, че да повлияе с липса на безпристрастност? Брутален остракизъм е това,който няма нищо общо с демокрацията!

62

Българин

преди 2 години

Изчегъртване, изчегъртване, изчегъртване и пак изчегъртване! Изчегъртването е най-важно в настоящия момент за България! Само с изчегъртване ще се оправим!

61

Анонимен

преди 2 години

'работещи хора. Издържат цялата държава' ----- ИЗДЪРЖАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА, ТИ НЕ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ

60

Калеко Алеко

преди 2 години

Всъщност тези чалгопитеци не могат да се нарекат и "варвари", защото варварите които помним от Христовото време, а и преди това все пак са принадлежали към вида "Хомо сапиенс", а тези за които говори Десислава са някакъв подвид на човешкият ... !!!

59

Диана

преди 2 години

До Койчо На кой свят живееш, Койчо! Или познаваш само последните 10ина години...Последните години бяха години на лекуване раните ни от предишните 20тина години на нанасянето им...Не слушай БСП! Те знаят как да лъжат! Гледай фактите! И...мисли със собствената си глава, когато заемаш позиция, помни че това е нещо отговорно, за което се наказва или плаща...

58

Анонимен

преди 2 години

ДЕПУТАТИТЕ, КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА БИЛИ НА ПРОТЕСТИТЕ, НЕ ЛЪЖАТ. ДА, БЯХА И УСПЯХА ДА НАМАЛЯТ ПРОТЕСТА ОТ МНОГОХИЛЯДЕН ДО НЯКОЛКО СТОТИН ДУШИ. СЕГА СА ПОЛИТНАЛИ БАЛОНИ, НАБЪКАНИ С ПРАЗЕН ГЕРОЙСКИ ВЪЗДУХ

57

ГЕРБ СА КОМУНИСТИ

преди 2 години

До Съпротива.........Хахаха каква съпротива бе *** над 70% от хората подкрепят правителството.Комунистите от ГЕРБ повече никога няма да управляват. Скоро ще излязат наяве всичките им кражби а очакваме до дни да изхвърчи и каскета Гешев който дори и няма необходимата диплома за заемания пост.Само бой на комунистите от ГЕРБ, бой е.ане и сръбска музика при бай Ставри.

56

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Мачкайте герберунгелите , нета реват , нека пищят , на никой от тях няма да му се размине

55

Свен

преди 2 години

До доцента: ... и изпо ус раха храсталаците на моста с левовете.

54

ПроСоТо

преди 2 години

А!..Набързо изчезна забележката ми за липсата на полумесеца и звездата от ревера на облечената в ЧЕРВЕНО Атанасова?!?!...Викате:-"Може пишеш сичко,само за полумесеца не споминяй!"..?..Същото важи и за "Шестограма"..?

53

Анонимен

преди 2 години

'Винаги съм се чудил защо в ГЕРБ няма нито един софиянец.' -------- ЗАЩОТО ШОПИТЕ СТЕ ЗА ПРИМЕР, А ОСТАНАЛА БЪЛГАРИЯ (ОСОБЕНО СЕВЕРНА) Е ПЪЛНА С ИЗР0ДИ

52

Доцента

преди 2 години

До 60: Ами не си ги видял да протестират, защото това са работещи хора. Издържат цялата държава, не са като тези лентяи, които спаха цяло лято на палатки по кръстовищата миналата година.

51

Анонимен

преди 2 години

До Койчо .Това са тези които получаваха заплати от краденото. И това беше идеята - да гласуват.Ама сега ще видят кон боб яде ли?

50

Не гласуващ

преди 2 години

Опитах се да гледам дебатите в пленарна зала и изпаднах в потрес !!! Въпросите които се дискутираха са не съществени и не значителни за милиони българин. Изглежда миналите прегрешения са по важни от настоящите въпроси които вълнуват хората, а именно възстановяване от пандемичната и икономическа криза ,социалните проблеми и много други въпроси. За То в или 70% не гласуваха , защото са на ясно ,чи нищо няма да се промени.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Тез дето се гавриха с младежа не са "полицаи", просто са пратили определени хора, които се представят за ченгета :))

48

Анонимен

преди 2 години

Нещо не ги виждам тия 600 000 да протестират ..що така

47

GROB

преди 2 години

ПР-ката на Борисов има кредит за къща от 1 млн. лева с 2000 лева заплата. ГЕРБ е мафия.

46

Анонимен

преди 2 години

Напуснете парламента и разтуряйте на Херо Мустафа кабинета!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Новите варвари не са се отлепяли от това дъно. Мая Манолова от *** се готви пак да създава циркове, но да има предвид, че на хората това шоу силно вече им омръзна.

44

Стоил

преди 2 години

До съпротива: тя икономиката едвам поизсветля и сега ще се гмурне отново в сивото. Така че и да продължим да си плащаме данъците все тая - приходите странно и резко ще намалеят.