108

Анонимен

преди 3 години

Защо СЗО не е дала разрешение за използване с пълни права, както на всички останали ваксини? Защо разрешението е временно, само докато има пандемия? Не разбирам! Нали 2 милиарда се набодоха. Толкова след 2 милиарда не знаят ли дали е ок или не тоя препарат! Или знаят, че за да са сигурни в качеството трябва да минат 5 год от първия набоден. Е, аз не съм бяла мишка и ще изтърпя ограниченията, но няма да се набода. Точка.

107

Обективен

преди 3 години

Мангъров да си смени името на Йозеф Менгеле - много ще му подхожда.

106

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм чувал още някой да си е направил ваксина срешу хепатит, менингит или друга болест с добрите стари ваксини, и след няколко дни да се разболее от хепатит! Докато след ваксиниране срещу модния вирус, маса хора се разболяват от него?

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113: Добре, но тогава неваксинираните изобщо да не ползват лечение по направление. И аз ако разчитах на това една шепа параноици да ми плащат ваксината, щях да се гръмна досега. Пич, аз съм внесъл толкова здравни осигуровки в тази държава, че представа си нямаш. Няма да разчитам на твоите левчета за ваксина.

104

Анонимен

преди 3 години

В коя морга?

103

Анонимен

преди 3 години

Повече ваксинирани са умрели от Пфайзер, отколкото от АстраЗенека

102

P

преди 3 години

Veritas!

101

Анонимен

преди 3 години

абсолютно вярно го е казал

100

До 109

преди 3 години

В моргата са чувалите с мърви, а не на паркинга пред блока ви.

99

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще срещнем тоя фашизъм на бойното поле, пък ще видим кой-кого. Свобода даром не се дава.

98

Стоп на Англичани

преди 3 години

htps://dnes.bg/koronavirus/2021/07/19/grajdani-na-velikobritaniia-kipyr-ispaniia-ne-se-dopuskat-u-nas.497502

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51: Нали знаеш, че в Англия всички се ваксинираха с векторната ваксина на Астра Зенека, щото си е тяхна.

96

Анонимен

преди 3 години

"сам да си носи отговорността какво му се случва и да си плаща лечението не по направление" - добре, но неваксинираните да се освободят от плащане на здравни осигуровки, защото те ви плащат ваксините. А ако някой ваксиниран отново се разболее, какти има много случаи, да си плаща леченитео, плюс глоба защото е похарчил пари на другите хора да му платят ваксината.

95

Анонимен

преди 3 години

До 90 Кой си ти, че да заявяваш кой ще "траеш"? Ние сме мнозинството! Да не скочим ние да ви казваме колко дълго ние ще ви траем вас промитите мозъци ваксарски. Не заплашвай! Има права и Европейска конвенция за защита правата на човека! Никой няма право да ме наказва за това че не съм с ваксина. При това ваксина, която е ВРЕМЕННО ОДОБРЕНА, без пълни изследвания за дълготрайни ефекти. НИКОЙ! Иначе ставате 100% фашисти!

94

Бay

преди 3 години

До Бау Продължавай :D МНОГО ме обиждаш.

93

до 96 от славянин

преди 3 години

Така всеки обществен трянспорт в България ще фалира бе, тиквичке, набодените с отровите сте само 16 % от населението! Удължи си малко хоризонта на мисълта!

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100 Букви мерки няма да премахнат в Англия! От днес са в червена зона! Никой няма да ги пусне в страната си! Супер а? Пък ги бодат на конвеир

91

Анонимен

преди 3 години

Много е пpocт и заразява и други хора с пpocтотията си... В държавите с много заразени и много ваксинирани смъртността е НИЩОЖНА в сравнение с другите, където ваксинираните са малко. Ваксината е за да се създадат антитела, а не да се спира заразяването....

90

Анонимен

преди 3 години

Аз също съм на мнение, че не може да накараш някого да се ваксинира задължително, но в този случай не виждам защо ваксинираните следва да са длъжни да носят маски. Който от тук нататък се разболее и е избрал да не се ваксинира, при положение, че има безплатни и достъпни във всяка болница, ча чак и в парковете и моловете, ваксини, той сам да си носи отговорността какво му се случва и да си плаща лечението не по направление. Но задължителните маски, според мен, трябва да паднат след 01.09.2021г.

89

Анонимен

преди 3 години

До Ваксиниран 90 Глупаво зомби, скоро ще ви трепем по улиците. Нека и другите съдилища, освен в САЩ, да потвърдят, че не сте хора и ще видиш кой коко ще трае.