35

Фьnki

преди 2 години

Стойчо и ти се продаде- Да 'илядиш !! Къде отиде медицинската етика? Кога се случвало хора да се ваксинират на конвейр в палатки като бройлери. Никой не знае състоянието на ваксинирания. А ако има проблем не позволяващ ваксата? Какво правим?

34

Анонимен

преди 2 години

Ти ще се изнасяш не за Литва ами не знам за къде. Щом в страна от ЕС го одобряват,ще го направят и тук. Събирайте куфайрите и айде към третия свят.

33

Анонимен

преди 2 години

Търпимостта все пак има някакъв предел! Съсипани буквално бяха година и половина от живота ни. Аз лично не бих позволил повече, независимо кое правителство ще е.

32

Защо така?

преди 2 години

Значи при Борисов не може да подкупваш, а при този може? Пусто и дърво!

31

до 33

преди 2 години

Чудесно, събирай си бок.лу.ците и се изнасяй в Литва.

30

Анонимен

преди 2 години

"възможно да се изисква ваксина за някои професии" - възможно е хората с тези професии масово да спрат да ходят на работа.

29

Анонимен

преди 2 години

Големи сте бунтари, но като дойде третата вълна друга песен ще пеете. Като не сте ваксинирани няма да може да си прарите детето на градина, няма да можете на работа да отидете и тн, и тн. Ще се ваксинирате и ръка ще целувате. В Литва одобриха работодател да може да уволнява неваксинирани служители.

28

Румен Владимиров

преди 2 години

Ама вие наистина ли чакате лекарят-менте на фигуранта да бори "статуквото"? А чакате ли още дядо Коледа? Къде изчезнаха протестърите дето гориха маски миналата година на жълтите павета? Оказа се че когато техните са на власт и правят същите неща, няма проблем! Щото те са много готини!

27

Нов завод

преди 2 години

То кой строи нови заводи ,ако не е сигурен ,че ваксини ще се бият през 3-месеца ? Има специалисти които твърдят , че масова ваксинация по време на пандемия води до безброи мутации .Така че чудесата предстоят ....

26

noFreeman

преди 2 години

До една година ще се трепем по улиците от глад... говоря за ненадупчените с райската течност... надупчените на 50% ще са ритнали канчето или ще са увредени... така че битката предстои, ако не за нашата свобода, поне за децата ни!!!

25

Бизнес

преди 2 години

Оказа се че, след втората доза ваксина отново има разболели се, и това е при всички ваксини. Оказва се също така, че преболедувалите имат доста по траен имунитет от ваксинираните и повторното заболяване е рядкост и се държи най- вече на дефекти в имунитета. При преболедували от САРС 1 има доказан активен клетъчен имунитет повече от 10 години.

24

Пепи

преди 2 години

Всичко минава на абонаментни услуги . Ваксини през 6 месеца .

23

до 25

преди 2 години

Шегаджия е :D

22

Анонимен

преди 2 години

С 50 лв.,т.е. 5 шопски салати никак, ама никак няма да ме стимулират да отида на почивка в БГ. Затворете всичко отново, пробвайте ни нервите и да видим какво ще стане.

21

Ха

преди 2 години

Това ми прилича на подкуп...А за купуването на гласове,разбутаха сума ти офиси и жилища.

20

Анонимен

преди 2 години

Ще си биете ваксина, че и песен ще пеете!

19

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Дори когато достигнем 0 заразени на 100000 според таблиците на Кацаров продължаваме да сме в зелена зона и свързаните с това ограничения, защото зелена зона е под 100 на 100000, но няма долна граница. С две думи цирка ще продължи, но ще придобие все по гротескни измерения, особено с абсолютно неоправданото от каквато и да е точка фаворизиране на участниците в експеримента с ваксините, който доказано се провали, защото както вървят нещата в Англия вече 50% от болните и починалите са ваксинирани.

18

2луп

преди 2 години

Идеята да не се лекуват отказали те ваксина е най-удачна.

17

anonimen

преди 2 години

Всички са еднакви маскари!Доброволна ваксина ама друг път!Щом така натискат,изнудват и принуждават-значи получават пари.Начело с президентчето-пилотче.Частното му правителство се оказа най-обикновен последовател на герб-нощ идеологията!

16

Анонимен

преди 2 години

Всичко взе да става прозрачно ясно ....!