64

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕТЕ,НО В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОЛУЧВА НИТО ЦЕНТ ОТ ЕВРОПА...ДАЖЕ ОБРАТНОТО ИМА НАКАЗАТЕЛНА ПРОЦЕДУРА И ВРЪЩА ПАРИ НА БРЮКСЕЛ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ И РАЗХИЩЕНИЕ...

63

Анонимен

преди 2 години

До КрайКогато искаш уважение, требва да си го заслужиш, никоъ не се е претрепал за тех, да одят в Белград :))

62

аа1830

преди 2 години

Заев ще реформира ЕС, преди да влязат! Ще им покаже на еврооейците, какво е да си европеец. Алооооооуу, Зайко, Тито отдавна е мъртъв, Югославия се разпердушини, а Бг е доста по назапад от западните си съседи.

61

Анонимен

преди 2 години

Eми Зайко, така е като се правите на тарикати, вето до дупка, сърбежите знаят на какво са способни българите :)) Ако си признаете, че сте сръбски мекерета, тогава по ще ви съжалим, ама нема да си признаете :))

60

Напук

преди 2 години

Обективно погледнато, кокото са ни некадърни политиците, толкова имаме късмет, че имаме геостратегически положение и знечение. Имаме излаз на Черно море, близо сме до Русия, Турция и Близкия изток, по площ сме по-големи от повечето европейски държави, 7 млн, икономиката ни номинално е на 19 място от 27 държави(не че сме по-богати, просто сме повече, та да има къде германците да си изнасят стоката) РСМ е абсолютно незначителна. Та, кой как ще си изиграе картите, да не сме вътре с всичките козове

59

Анонимен

преди 2 години

До ПУНДА ПИНДАРОВАБЪЛГАРИЯ ПО-ДОБРЕ ДА ПОГЛЕДНЕ СЕБЕ СИ И НАЙ-ВЕЧЕ ТУРСКАТА ГРАНИЦА КРАЙ МАЛКО ТЪРНОВО И ДА ВИДЯТ КАК ВЕЧЕ ЕРДОГАН Е ВДИГНАЛ ШЛЮЗОВЕТЕ!

58

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че през 6 месеца трябва да ги слушаме тези македонски глупости.

57

До 53

преди 2 години

Много правилно си се ориентирал в геополитиката.Мисля, че си абсолютно прав. Но от това ще се възползват и други играчи. Ингилизите например.

56

Анонимен

преди 2 години

До MKDДА В МАКЕДОНИЯ Е ПО-КАЧЕСТВЕНА ХРАНАТА И НЕ ЯДАТ *** ОТ ЛИДЛ И КАУФЛАНД!

55

Ебассси

преди 2 години

Значи макетата не са си изпълнили изискванията ама ТОВА БИЛО ГОЛЯМ ПРОВАЛ ЗА ЕВРОПА ??? Направо не ми се мисли като ги приемат какъв рев и соополи ще има и какви давания на акъл и препоръки от новоприетата Северна Македония към Брюксел, как да си вършат работата . .... Скоро май Македонските Историчари ще открият стари македонски документи как македонските воеводи са организирали Парижката революция и лично са застреляли диктатора Хитлер за да спасят света .....

54

аа1830

преди 2 години

Заев, оти преименувахте паметника "Александър Македонски" на "Войн на кон"? Оти сте велика нация ли? Оти смени името на државата - оти имате държава от 25 века и сте наследници на македоните ли? Смешници титовизирани, крепящи се единствено на омраза към България! Държава без корени е държава без бъдеще! Няма нищо срамно да сте нова и достойна държава, *** не... Ние сме антички селиандури!

53

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЕСТНА КАТО АФРИКА НА ЕС!РОМСКИЯТ РЕЗЕРВАТ НА ЕВРОПА!

52

MKD

преди 2 години

Може и услуга да прави БГ на МК че я спира за ЕС, като се има впредвид качество на храната и разни такива педерски конвенции

51

?!?

преди 2 години

Тоз не видя ли новото лице на България?!? Та си мисли как ще пробие през либералните в Европа? Голяма грешка. Руските мекерета няма да имат резултат за съдбата на България и Македония. Искам когато те победят на някой форум, а българите загубят да пращам есм си за тях и да стискам палци. Защото те са ни най- близки

50

Инатете се още

преди 2 години

Албанците вместо да са признателни, че тях не ги спираме и те почнаха да ни плюят. Ами заслужихте си го тогава. Никой не може да ни задължи, както не задължиха Гърция. Иначе е двоен стандарт. Нидерландия не даде съгласие да влезем в Шенген и не ни пуснаха. Сега ние имаме условия и трябва да ги уважат от ЕС. СРМ пак върви на инат срещу нас. Ако не им уврат главите ще си патят още 25 години. Сега са приятели с Гърция, макар, че ги спираха 25 г, а говорят срещу нас. Нали уж Заев каза, че сме братя?

49

Боляр

преди 2 години

Този само бълва огън,а измина повече от година когато България им припомни условията които не са изпълнили!В учебниците им един ред не е променен от грозното описание за нацията ни!

48

Пацu

преди 2 години

Еди Рама, малко ти е RAM-a щом плeщиш подобни глупости...

47

Анонимен

преди 2 години

До aa1830В КУМАНОВО НАСКОРО ОТВОРИ ЕДИН ОГРОМЕН ГЕРМАНСКИ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН ГИГАНТ,КОЙТО НАЕ БЛИЗО 1000 ДУШИ ПЕРСОНАЛ...КЮСТЕНДИЛ В СЪСЕДНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И БЕЗРАБОТИЦА...ПОЛОВИНАТА ГРАД Е ВЕЧЕ ОТ РОМИ,А ДРУГАТА ПОЛОВИНА Е СТЕГНАЛА КУФАРИТЕ ЗА ЧУЖБИНА...КЪДЕ Е ЕВРОПА В ЕВРОПЕЙСКИ КЮСТЕНДИЛ.

46

Случаен минувач

преди 2 години

През септември 2018 бях в Скопие. Такава грандоманщина не бях виждал! Огромна висока сграда край Вардар - на нея пише "национален исторически музей на Македония". Статуи на Александър Македонски, Наполеон Бонапарт (и той е македонец, ако не знаете), и на Гоце Делчев бяха също издигнали. Че и триумфална арка имаше! Направо са загубили чувство за реалност! В никакъв случай не трябва да им се отстъпва за каквото и да било! Гърците правилно ги разиграваха 28 години! И ние по същия начин!

45

бай Таци

преди 2 години

Зайо, в Европа си, ама oтзaдe те подпират pязaнитe кapaбини на същия тоя шиптъp до тебе! ...И им плюнчaт ли плюнчaт главите...