31

Интелектуалец

преди 3 години

За да няма корупция страната трябва да се управлява от родолюбци и патриоти. Трябва да гласуваме за Коалиция Български Патриоти - Симеонов, Марешки и Каракачанов.

30

Анонимен

преди 3 години

Корупцията в България се внася от САЩ. Първо САЩ трябва да си оправят корупцията и не пускат бг богаташи и тогава ще се оправи и България. Сина на Бидона президента заграби тръбите на Украйна с престъпна приватизация и САЩ държат парите на всички бг богаташи..

29

Анонимен

преди 3 години

Българи, гласувайте на 11 юли, стига сме хленчили. Да си вдигнем задниците на 11 юли.

28

Анонимен

преди 3 години

Леле с герб е свьршено - американците ги закопаха

27

Анонимен

преди 3 години

Като за начало трябва да си разкарате пипалата от България защото само независимите държави могат да се борят с корупцията.

26

Анонимен

преди 3 години

В малка Унгария не могат да господстват, но това е държава със самочувстие и достойнство. Унгарците си подредиха къщурата, имат си силен лидер и знаят какво искат.Ние сме третирани като колония, защото това сме си надробили. Като си избираме мутри и им се кефим е нормално да бъдем мачкани и да сме зависими от външни фактори.

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

С КОРУПЦИЯТА МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ САМО ДРУГАРЯ КАЛАШНИКОВ

24

Анонимен

преди 3 години

"Херо Мустафа: Българите могат да спрат корупцията"Можем, само че шефовете ти в Белия дом покровителстват корупцията по високите етажи в замняна на пълно послушание, вземане на решения в интерес на САЩ, купуване на остарели самолети...

23

Пурко

преди 3 години

Мпогат, ама вие не им давахте. Повече от десет години пазехте тримата шишковци като зениците на очите си.

22

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че е лош човек жената, тя просто изпълнява указите от САЩ.А интересите на САЩ и България не съвпадат. Ако някой може да ми обясни точно какво печели България от провокациите против Русия и Русофобията?

21

Анонимен

преди 3 години

Тая що не даде пример как се бори Корупция. В Кравария Корупцията е национален Спорт. Живял съм там 5 години и мога да ви кажа че нашата корупция е капка в морето. Тук корупцията може да се спре само когато големите риби като Бибитко и останалите селски тарикати се вкарат в затвора за по 20 години. Лошото е че тези които трябва да вкарат в затвора корумпетата са същите като тях. Гарван на Гарван око не вади. За да се изчисти корупцията трябва да се изчистят всички по високите етажи.

20

емигрант от 22 г

преди 3 години

Просташките коментарии едва ли ще навредят на Херо, но *** -болшевика си е явление в България от 1944г насам.Всички са му криви,но той е за ,,Вечна дружба със СССР."

19

мдааа

преди 3 години

Губернаторът на колонията направил изявление

18

Анонимен

преди 3 години

Повече Германия, по-малко САЩ. Това би трябвало да е насоката на едно нормално правителство, но не, нашите политиканти продължават да дъвчат един измислен термин като "евро-атлантизъм".Няма партия която да е открито про-европейска, всичките са про-натовски и използват термина евро/европа само за декор.

17

Не можем

преди 3 години

Защото не искаме! Всеки иска да лапка и плюе по корупцията защото не е включен в далаверата

16

Последно известно

преди 3 години

Последният пример за корупция тип Бай *** е подкупване на Пернишка прокурорка с бидон кисело зеле от мутра с автокъща за да спре преписка за тероризъм срещу неудобни на Борисов!

15

Един анонимник

преди 3 години

Браво на Херо !

14

Августин Бл.

преди 3 години

Корупция няма само в Божия град.

13

Анонимен

преди 3 години

Хубави пожелания, но с марионетното правителство, на руския човек Румен Радев, който оглави щурма срещу парламента, платен от Божков черепа, промени към добро, няма да има.

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕДНО Е ДА ИСКАТ ДРУГО Е ДА МОЖАТ А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО НАПРАВЯТ