35

Анонимен

преди 3 години

В интерес на истината, бездомни кучета вече почти не се срещат, нищо общо с времето, когато обикаляха на цели глутници.

34

Анонимен

преди 3 години

Ей купкарите са отвратителни докато кучетата и плашат децата ни не ги интересува, докато сеят кучешки тении в тревите където играят децата не ги интересува здравето на децата но когато отровят пу.мяря почват да мислят за децата че можело дете да се отвори. Ни децата си ги гледаме спокойно не ядат кремвирши от храстите, повече ме притесняват кучетата ви отколкото оттовата не мислете вие за моето дете. Аз предпочитам отровните кремвирши пред купетата ви

33

Анонимен

преди 3 години

Куче на каишка и с намордник едва ли би успяло да си хапне кренвирш, така че драма няма (стига *** да спазват правилата).

32

Радой Ралин

преди 3 години

Не подкрепям деянието, НО кучкарите стават все по-нагли, градинките по закон НЕ са място за разхождане на кучета, а общината както винаги бездейства. Човекът се е видял в чудо и е взел нещата в свои ръце.

31

BLACK CAT

преди 3 години

И местния котарак ехидно се подхилквал из под мустаци...

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45То ако ти откраднат порфейла няма да си мръднат пръста пък какво остава за кучетата

29

Анонимен

преди 3 години

27, това, че плащаш данъци, не те освобождава от задържания

28

Анонимен

преди 3 години

Докато няма затвор за хората пуснали кучето си на свобода ще е така.

27

Анонимен

преди 3 години

Нямало какво да направят, ами затова сме това положение, камери няма ли?

26

Стажант-джурналист

преди 3 години

Кой е Явор Гечев?

25

Тялото

преди 3 години

Трябва ли да има отровено дете, или убит отровител за да се сетят от МВР, че това е престъпляние, за което закона предвижда затвор?Няма такава държава, но за съжаление, има такъв народ.

24

Анонимен

преди 3 години

За предумишлено убийство на гръбначно животно по особено жесток начин трябва да се лежи в затвора. Освен това малки деца разпознавайки храна на земята я изяждат. Освен това садистите започват с убийства на животни и стигат до умишлени убийства на хора.Разследване и в затвора на ОРКАТА !

23

Анонимен

преди 3 години

Тия се сещат, че има деца, само когато има подхвърлен кренвирш. Когато детенце е нахапано, кучкарите са по-ниски от тревата и по-тихи от водата.

22

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикчовек не обича ли животни и особено кучета ни е ясно какъв е. А да отнемаш живот по какъвто и да е начин говори за болен мозък, същото говори и за тия дето го подкрепят

21

Анонимен

преди 3 години

Мога да си представя киселата леля на 112, която е приела сигнала - как е нахокала гражданите - няма ли жертви /хора/ не ни занимавайте.

20

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикКак реши, че кучето трябва само да е пазач на къща, това някакво правило, измислено от теб и приятелите ти в кръчмата, докато се питате дали се уважавате ли е?

19

Анонимен

преди 3 години

Те кучетата имат повече права от хората вече! Всички градинки са за тях, тичат питбули без намордници, ***, навсякъде по тротоарите - кучешки ***, по входовете всичко в черни петна - опикано от кучетата. Ами писнало им е на някои хора. И на мен ми писна.

18

Така е в държавата

преди 3 години

на фигурантите. Свиквайте! Череповият Фигурант взе властта с метеж и се започна хаоса. Всеки прави каквото му скимне и вече няма страх от нищо. Ето 30 римляни спрели влак с поставени джанти и камъни на линията, после замеряли стъклата и ги изпочупили. МВР не реагира, БДЖ се въздържа от коментар. А ето и тук: от 120 казали: Нищо не можем да направим. Държавата абдикира тотално. А МВР вече не съществува, откак дъртото ДС Рашков застана начело. Той има друга работа, да провежда чистка

17

Анонимен

преди 3 години

Кучетата им без наморници, *** навсякъде, а те не чистят, плашат деца, изхвърлят си после кучетата на улицата като им умръзне да ги гледат, е баба ли е виновна, че някой превъртя и ги трови

16

Анонимен

преди 3 години

Имам по-друг въпрос: плащам си данъка на къчето и искат да ме глобяват, ако не съм с паспорта му или не е на повод при разходка. А Общината глобява ли себе си, че има бездомни кучета които свободно си ходят навсякъде и не им се плаща данъка? Ей тука не схващам логиката и ако може някой да разясни защо е така.