25

Анонимен

преди 3 години

Бабикян що не отиде да се бие срещу Азербайджан?

24

Зелен трол

преди 3 години

Ок троловете. Стига сте харчили нашите пари.Или го правите за вожда безрезервно чистосърдечно и по презум циция. Валчери няма да има за всички.

23

Анонимен

преди 3 години

Тази топка лой надмина и Гьобелс.

22

Анонимен

преди 3 години

Слушах ги тия при Диков и чух само глпости.Как Слави ще е Мин.Прецедател с 8% от гладовете и къде управляват хора с 8% одобрение.Държавата е на автопилот.А такива като Бабикян искат само пари не им пука ни за пандемия ни за бизнес.Кой е здравният министър на Слави?Кулеков ли?Тая държава е аут.

21

Анонимен

преди 3 години

До Йозеф- ДЕДУ БЕЛОСЛАФ ША ПЛАЩА ЛИ 50 ЛВ КЪМ ПЕНЦИЙКИТЕ- ДЪ ЗНАМ БЕ- ЧЕ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ ГИ РАЗДАВАХА...

20

ъъъ

преди 3 години

Като си налучкате дупките, тогава се обадете, да знаем, че може да се вземете. Всичко преди това е форплей.

19

Анонимен

преди 3 години

Бе те и патриотите си съвпаднаха по идеи с Герб как да, усвоят Евро средствата в шкавчетата

18

Евала

преди 3 години

Вече като видя еременец, се хващам за пищова. Все нагаждачи и тарикати. Другите край него са същите , начело с Учиндолския.Но, всеки народ си заслужава управниците. Ние, от по-мъдрото поколение и сме гладували с подобни на тия управници. Ред е на чалгапоколението да пита къде *** гладните, че да им дойде акълът в главата.

17

Анонимен

преди 3 години

Беров и Орешарски ще ви се видят като дребни джебчии в сравнение с тези. Тук краденето ще е брутално.

16

Ф.С.В.

преди 3 години

"Празните чекмеджета" Успяха да катурнат "Пълните чекмеджета" Нищо ново под Слънцето - после "пълните чекмеджета" ще си харчат до дълбоки старини на спокойствие - на Фидосова сватбата и струвала някакви си 100 000 лева- на Севда къщичката и струвала някакви си 4-5 мил - на Плевнелиев жена му искала къща на женевското езеро - та така -нищо Ново под Слънцето -няколко милиона си броят стотинките и ходят да си плащат тока водата и парното на ЧСИта- Банки грабят други за 3-4000 лева - та така .ХМ!

15

Йозеф

преди 3 години

Хората се умориха да ги унижават великите политици.Да ги наричат т лупи лош мат,рял.Да ги залудяват с безумни разпоредби и абталадабра закони .Да слушаме за асвалтирани пътища и да се друсаме по дупки По *** за работа хиляди километри на година ,без да видим благото на вожда. Всичката тая парлама за пред Европа.Видимите резултати са мране и без ковид , бедни ,смачкани ,изчезващ вид.Айде макара . Стига толкова ядове.

14

истина

преди 3 години

Боже пази България!

13

Анонимен

преди 3 години

На този ако му предложиш да купиш майка му само ще попита : "Колко даваш"?

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ясно е...едно,че до месец Боко с ГЕРБ,трябва да е в...канала на историята.Ако искате се прегръщайте и целувайте,за да се...заобичате със ИТН,но работещо правителство трябва да направите.Иначе усилията на милион българи,протестирали за половин година по площадите на България,отиват на халост.Това е...недопустимо.

11

Е как

преди 3 години

Арменецът е готов и на Доган да пристане за някоя паричка. Някой дали си отговори на въпроса защо триото стана дуо? Защото проф. Минеков видя, че арменеца, Хаджигенов и Маяма са готови да ходят по живи хора за кокала.

10

Анонимен

преди 3 години

Докопа се до народната Любоварман папишан

9

Ч//кия

преди 3 години

Стари комунисти & ДС !Нищо ново под слънчева България.

8

Анонимен

преди 3 години

Г-н Сбабикян, протеста си търсят 100 000 лева от спонсорите. Преди 1 месец избягахте в тъмната уличка. Не можаха да ви набият. Но много бой ще ядете на новите избори. За това безплатен съвет. Налягайте си парцалиmе и не се обаждате щото разбирате колкото куц кон от политика.

7

Еди Койси

преди 3 години

Единственото схводство са милиардите от ЕС дето ще ги лапате

6

Анонимен

преди 3 години

Сега ще изпитат същото което направиха на властаСЪБИРАМ матриал