86

Лъжци

преди 3 години

Ето че на лъжата краката са къси.Нали имахте самонахалството и наглостта да обявите, че светът се учи от "българския подход" и как от 1 март всичко трябва да работи, какво се оказа след една седмица? Че на лъжата краката са къси.

85

до 90 Анонимен

преди 3 години

ти в коя листа се намърда? защото всички други разбирачи ще бъдат в Народното събрание след 04.04.2021, а ти най-вероятно ще цивриш за болнично легло

84

Анонимен

преди 3 години

Чакай сега нали всичко беше перфектно само до преди няколко дни....Ясно е от къде идва увеличението в момента. От присъственото обучение на големите ученици. Мерките за несмесване на класовете даже и в заповедта са само препоръчителни и никой не спазва даже и препоръките. Нека посети няколко столични училища Вълчев и да поседи 6 учебни часа, като до там пътува с градски транспорт и сам ще се убеди.

83

Анонимен

преди 3 години

Големите ученици до края на годината ги оставете онлайн! Евентуално 7 и 12 клас ги върнете последния месец. Затворете баровете, моловете, фитнесите, и за Бога докарайте ваксини!Аз имам друга оферта за тебе. Я слез в мазето и стой там докато премине вълната? Хем ти ще си спасен, хем ние няма да страдаме от хипохондрията ти.

82

Анонимен

преди 3 години

В момента, уж пика на третата вълна, има 300 новозаразени на 100 000. Това са 0,03%. Но не смъртност а новозаразени. От тия 300, да умрат половината, това прави смъртност 0,01.5%. От грип, всяка година по това време са умирали по 1.5% от заразените.Тогава мерки нямаше, сега е в пъти по малко заболяемостта от този вирус а... пандемия. Никва пандемия няма.Пролет и есен има вълни от грипа, защото тогава времето се променя. Зима и лято няма грип.Миналата год. по това време, есента и сега пак. ГРИП

81

Анонимен

преди 3 години

Борисов и отговорност... от десет години гърми скандал след скандал, корупционна схема след корупционна схема... и той излиза да обяви че носел отговорност?!? Хахха, как се подиграва с избирателите, направо не е истина! А те си го търпят! Значи им харесва да са унижавани. Няма лошо. Нека.

80

Анонимен

преди 3 години

Епа що не затворите парковете?!?

79

Бачкатор

преди 3 години

И да затягат мерките, никой няма да ги изпълнява. Огладнее ли ми дирника, вируси нема баце !!!

78

Балкански Селяндури

преди 3 години

Хахаххахахаха въртиопашкеееееее......Чакайте сега резултатите от празненствата на 3 ти и 8-ми март.........

77

Анонимен

преди 3 години

Танзанийският в частност Занзибарският"НОЩ"от вчера е забранил на Българите да си пекат дирниците там!

76

Анонимен

преди 3 години

78 никой не може да вземе нещо струващо минимум 20 000 за дълг от 500 лева! Не прави народа на толкова *** и наивен! То по твоята логика, топлофикациите трябва да са собственици на всички градове в държавата!Бива бива предизборни лъжи, ама вие бетер сигането бре!

75

Мяу

преди 3 години

Понеже Баце разправя, че сме го избрали да носи отговорност, призовавам го да понесе отговорността си.От 1 март задължително отваряме ресторантите, а от утре пускаме учениците от всички паралелки в малките населени места да учат присъствено. Повече по тая тема няма да се говори. Отваряме, дотогава трябва да е минала вълната, да се минали двете седмици - Бойко Методиев Борисов, 14.02.21

74

Анонимен

преди 3 години

Лъжеш, никой няма да ти вземе апартамента.

73

Анонимен

преди 3 години

А на каква средна възраст са заболелите? Висока, нали? Обаче възрастните хора продължават да не ги ваксинират. Къде е логиката?

72

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли беше трудно да установите някакви норми на разпространение и при които след тяхното надхвърляне да се вземат някакви що годе адекватни мерки?

71

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХАА ЧЕСТИТОООООООООООООО НОВО ОБЕДНЯВАНЕ!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Простата и крадлива тиква кога ще влезе в затвора???

69

Анонимен

преди 3 години

Забележете нещо: Когато негово величество говори за въвеждане на мерки, говори в множествено число - ние, затягаме, правиме. Когато говори за това какви чутовни магистрали са построени преди неизбежния трети ремонт на втория на първия ремонт, винаги говори в единствено число. Той дал пари, той направил, той построил.

68

Анонимен

преди 3 години

Така са зажаднели за власт и пари Нинова, Манолова, Христо Иванов, че Борисов ще ни се види светец.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мислех да не гласувам, но ще пусна една бюлетина пак за Баце, не за друго , но не понасям бабикян, гологлавия чалгар, тлъстата корнела, сестра галева и подобни."И да не пуснеш бюлетина, пак ще те преброят по правилния начин. Не се тревожи за глупости.