99

Гроби Таласома

преди 3 години

До АнонименДа, имам много свободно време. Боли *** сапа за светът;))) Но, най-много ме дразни, вашият идол, Бойко Карпузата, който има всички пари на светът, но е най-големият Бойколук в Галактиката. И човек трябва да избере - дали да работи и да си похаби животът за такива като него или да вдигне юмрук и извика: Смърт на ГЕРБ! Умрете всички вий! Да, затова аз ще си остана беден, но вие, ще умрете! Това наричам Кауза. Смъртта на добитъци като вазе е истинската Кауза, заради, която си заслужава!

98

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Яжте, пийте и се веселете !И да стигнете до пенсия, няма дълго да и се радвате.......................

97

Патриот

преди 3 години

Аз плюя Герб ,НАТО,ЕС и ФАЩ от както се помня къде да кандидатствам ??1200 лева допълнителен доход не е зле как да започнем на кого да се обадим ,най важното сте пропуснали!

96

богат русофоб

преди 3 години

А горките русофилски *** живеят с 1200 рубли месечно, това са 25 лева и трябва да тракат неспирно в прослава на Путин.Ние тракаме неспирно в прослава на бате Бойко безплатно и Той ни се отблагодарява с 200.

95

Анонимен

преди 3 години

Лелее не ми се смята колко пари съм загубил.Не знам обаче къде да се обадя да се цаня да ме наемат за ***?Затова ли като им казвам истината и те ми слагали минуси?Яснооооо.....

94

Анонимен

преди 3 години

'' аз права много повек срещу Бойха Тиквата ''.................ами защото имаш много свободно време, защото си мързелив, неграмотен, никому ненужен безделник ... за това пари не дават.Твоето положение е по-лошо от това на платен политически *** ... ти си безплатен политически ***.и без значение кой е на власт, ти все ще си беден, и все ще си недоволен ... докато нормалните хора си живеят живота

93

Ние

преди 3 години

Ние, Тонката, СТРАНДЖАТА, Зозо, Атанас Велмазов и Анонимен не сме ***. Ние пишемЕ по убеждение и безплатно и всичките сме с вишу.

92

Анонимен

преди 3 години

Как съм си пропилявал времето и таланта ... :)Това обаче обяснява кисненето на странджи и други юpoди защитаващи мафиоти и костюмирани крадци.

91

Гроби Таласома

преди 3 години

20 поста на ден? Че, аз права много повек срещу Бойха Тиквата и 1 ст. Корнела не ми е дала, хахахахаа Е, то, щото и автор на посланията съм си самият аз. Реално се оказва, че си заработвам лично поне 3000 лева на месец, само дето, нема кой да ми ги плати, хахахахаха

90

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света пари се изкарват с труд ... дори и политическите *** се трудят.Ами вие какво правите ? ... пръскате екрана със слюнка от злоба ...за това пари не дават

89

Анонимен

преди 3 години

Убужавъм да трола тука. Никой ми неплаща ама ви мраза многу та за тва пишъ тука

88

Ф.С.В.

преди 3 години

Тук сме безплатни ***-толкова мразим статуквото -че го правим безплатно!!

87

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Гола Н20 сте !Нито можете да си извоювате Свобода,нито знаете какво да правите с нея !Само за Военен режим е племето тук !Гола Н20 сте !

86

Анонимен

преди 3 години

Има и такива тип двойно тролиращ *** които пишат всичко, само и само да има скандали и шок и другите да драскат и те по коментарите и да се посещава сайта.

85

Хари

преди 3 години

Hungry hen, millet dreams.

84

Анонимен

преди 3 години

Брутален морален упадък и деградация в стадото... ...нищо не става от ко4ината !

83

8 Март е ден на мама

преди 3 години

но с какво да я даря ?!Обещанията на Борисов,смятам да и подаря !

82

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка сигурно е вързан директно към чекмеджето

81

миризливгербавтрол

преди 3 години

Нивото на тъпотия на статиите и съответсващите коментари, пораждат основателни съмнения, че копипейстърите в този сайт си тролят сами под глупостите, които публикуват.

80

Отечествен Фронт

преди 3 години

До gio Ти остави другото ами онзи ден питах един *** от Факти дето трие коментарите имали такава професия *** ,защото във класификатора на професиите във България няма такава професия .Като класификатора е от 1-до 9 .Човекът и досега мълчи като гьон и дума не обелва на моят въпрос . Та и тук професия *** така също няма ,има платени *** на партиите и анализатори .