87

Повече от филм

преди 3 години

Убий Бил - спаси човечеството от всякакви климатични изменения и инженерно-лабораторни вируси

86

АнонимеН

преди 3 години

ПЛАНА БИЛ ДА ВЗРИВЯТ АТОМНА БОМБА В СЛЪНЦЕТО И ОТ ТОВА ТО ДА СТАНЕ ПО-СЛАБО!!!АМИ АКО ВМЕСТО ДА НАМАЛЕЕ ,НАПРАВИТЕ РЕАКЦИЯ И ДА СЕ ПОЛУЧИ СЛЪНЧЕВО ИЗРИГВАНЕ КОЕТО ДА ОПЕЧЕ ПОЛОВИНАТА ЗЕМЯ И ПОВЕЧЕ :DБИЛ ВИДЯ, ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО С БИОНГЕЙТСХ ВАКСИНАТА Е БАВНО И ОТНЕМА ВРЕМЕ И РЕШИ, ЧЕ СЪС СЛЪНЦЕТО ЩЕ ИМА ПО БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ ;)

85

да,да ама не

преди 3 години

Това много прилича на някогашните съветски проекти за отклоняване на сибирските реки към Казахстан,Киргизстан! Имаха и друг един проект и направиха с ядрен взрив язовир! После естествено заради радиацията мястото е още негодно за каквото и да е! То изфирясването не подбира!

84

Анонимен

преди 3 години

Този е толкова г розен психо пат, че нямам думи. Дори с парите който има не може да изпъкне. Вероятно е е бал само жена си ..... и толкова психопатии са му избили, че се чуди каква свинщина да свърши. То не бяха ваксини то не бяха чипове, ( microsoft не може да си ги произведе ако не си плати) то слънево затъмнение...

83

Sas

преди 3 години

Бил, колко време да го чакам тоя чип.

82

Анонимен

преди 3 години

В едно от тъпите продължения на Шотландски боец имаше нещо такова. Тогава шотландецът беше скрил небето за да предпази от хората от ултравиолетовата светлина (щото тогава на мода беше озоновата дупка) и всички искаха да го тричат за това, ама той не мре. Гейтс може да го тричат и преди да предпиеме експерименти от планетарен мащаб.

81

Анонимен

преди 3 години

Туй човечество се оказа кораво и с короната удариха на камък, сега ще пробват с нещо друго. Директно да ни пръскат отгоре като ***.

80

Анонимен

преди 3 години

тоя що е милиардер, а е облечен с костюм от отпуснати пари за дрехи :D

79

Анонимен

преди 3 години

Ако беше у нас, досега да са го пратили в КОВИД статистиката, ама щото е зад океана и му позволяват да се прави на диригент на слънцето.

78

АнонимеН

преди 3 години

ЗАРАДИ ВИРУСА ЩЕ БЪДАТ НАБОДЕНИ МИЛИАРДИ С БАКСИНАТА НА ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТС :DСЕГА ЗАРАДИ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ ЩЕ ЗАТЪМНИМ СЛЪНЦЕТО НО ТОВА МОЖЕЛО ДА ДОВЕДЕ ДО ОБРАТЕН ЕФЕКТ ДА СЕ ОПЕЧЕМ ;DИ АЗ СЪМ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НО БИЛ НАПРАВО НЕ МОЖЕ ДА ЧАКА ;D

77

Minuva42

преди 3 години

Ха така Били!Гаси Слънцето и да си лягаме :)

76

Анонимен

преди 3 години

Не знам до колко сте запознати повечето, но озоновата дупка над антарктида се затвори още Ноевмри 2020. Така че това с пръскането е параван за нещо друго. Като не им се вързаха хората на въдицата с ваксинацията ще стане по труният начин - с мащабно пръскане от самолети... Много масово извъднъж искат да ни редуцират, накрая ще се разбере и причината, но дотокгава ще има плоски истории и извинения...

75

АнонимеН

преди 3 години

ТОЯ ДОКАТО НЕ НИ РЕДУЦИРА ПОД 1 МИЛИАРД НЯМА ДА МИРЯСА :D

74

Анонимен

преди 3 години

Човечеството не е дорасло да си прави такива сериозни експерименти с природата. Запомнете почти всичко на тази планета се нуждае от светлина - растения, хора, животни.С по-силно слънце и лични предпазни средства ще се справим в следващите 200-300г.А "всички фактори" няма как да се оценят, защото не ги знаем всичките. Не сме си опознали напълно планетата, пък сме тръгнали пак да си правим експерименти с нея.

73

Анонимен

преди 3 години

- Не можем да пратим космонавти на слънцето, г-н Тръмп, ще изгорят!- Ще ги пратим през нощта.

72

Щерю

преди 3 години

Аз искам да боядисаме Луната синя - щото съм от Левски...

71

Анонимен

преди 3 години

Този експеримент вече се провежда активно от 30 години насам. Това че вие не виждате самолетите които пръскат отгоре си е ваш проблем. Вие сте хипнотизирани.

70

ожа

преди 3 години

Аз заставам зад проект за арестуването на БИЛ ГЕЙТС и предлагам 100 000 евро, за този който го доведе в България да го съди Независимият и неопетнен български съд!

69

Анонимен

преди 3 години

Windows затъмнява слънцето, това го знаем. Кажи нещо ново.

68

Take the RED pill

преди 3 години

значи като в Матрицата - един компютърен чичак ще затъмни Слънцето над Земята за да се "бори" с машините.притеснително е, че Изкуственият Интелект става все по-умен, докато "естествения човешки интелект все по-***.