67

Анонимен

преди 3 години

До ШашиЧърчил и българи = омраза :) Битките при Дойран са разказали играта на англетатата, франсетата и разбира се сърбетата, направо сме ги издухали :))

66

Анонимен

преди 3 години

Тая на снимката - безродна българомразка и просеверно македонска ку.ррв.аа. Срам за Българската Държава, народ и история, че Външната политика на България се управлява и определя от жена с небългарско поведение - безродна ***

65

всичко е точно

преди 3 години

Помогнахме им за НАТО,а те решиха че сме будали!Е,баш сега ще разберат,че не е точно така!Те не си дават сметка,че ЕС в момента се чуди,дали да се разширява или не!И ако изтърват момента ще бъдат издухани окончателно и безвъзвратно!И никой няма да се занимава с тях!

64

Анонимен

преди 3 години

Един приятел от Щип, мкд, ми разказа как на 15г. учил за българските фашисти, които убивали малки македончета. Прибрал се бесен, чупел и искал да убива българи. Баба му го видяла и го питала какво става, той обяснил че мрази всички българи. И тя му наляла едно вино и му казала- такива глупости ли учите сега, че ние сме българи бе, баба. И му обяснила как сърбите са рязали пръстите на дядо му в мазето, докато подпише че е Югославянин и македонец

63

Анонимен

преди 3 години

Ако така продължават демографските процеси, на Македония й предстои присъединяване към Албания, а пък България ще стане първата Ромска държава в света. Така че погледнато в перспектива, всякакви спорове по исторически въпроси между двете държава са изключително глупави. Защо никой не гледа напред?

62

Анонимен

преди 3 години

Македонците ни правят на балами подписаха един договор а пропагандата и негативизма срещу България си вървят.

61

бай Танас

преди 3 години

Кажувам им и ще повторя,ке гледат ЕС ама от некое по-високо минаре оттатък границата, докат шиптерите ги таковат!Тъй ще е дорде не си спомнят що е род и родина...И те така.

60

Македон

преди 3 години

Храни куче да те лае. Това са те. Компромис от наша страна никакъв повече. Направили сме им компромис за НАТО и те веднага поискаха македонско малцинство. Тпгава нищо не трябва да им помагаме повече. Сега те са на ход да направят компромис. Ако са ни приятели ще си проличи, но щом не искат да са ни приятли, ще си платят цената зашото ние вече сме си платили.

59

Анонимен

преди 3 години

Те за да получат паспорт не само признават, че са българи с нотариални декларации, Ами и им се налага да отворят старите сандъци и да извадят българските документи на дядовците и бабите си..

58

Оливер

преди 3 години

За съжаление двете най-жалки племена (македонци и турки) са съседи на България!

57

инж химик

преди 3 години

писна ми от тази нелепа пропагадна, една шепа хора, ама с промити мозъци....

56

Анонимен

преди 3 години

Затова ни мразят всички балкански държави и не само балкански

55

това е правилно

преди 3 години

решение но въпроса е ЗАЩО ВЪОБЩЕ до сега ги подкрепяхме ?? защо патриотите им продаваха бъгарски паспорти ?? ес няма нужда от македонци които ни мразят и от 500 000 албанеца...вече видяхме какво направи един македонски албанец във виена и как невинни хора загубиха живота си .

54

Някакъв

преди 3 години

Аз мисля, че трябва пак да сменят името, например на Западна България и тогава ще видят ЕС.

53

Анонимен

преди 3 години

'всички македонски правителства след освобождението'..тук се смея с глас на такава неграмотност.македония е държава от 1991 г. След като ги признахме. Дотогава не са имали нито едно правителство, а сръбски, югославски управници, които всъщност продължават да ги управляват. И какви 'народи' ви гонят, народът е един и се нарича български. Може би бъркате понятията народ и националност?

52

Шаши

преди 3 години

Чърчил е ясно защо плюе по България. Като млад идва във Варна с флотата. Явно някоя засукана варненка го е поставила на място. Винаги така става. В Англия може и да е лорд Чърчил, ама тук си е обикновен повлекан. Историята много го е въздигнала.

51

Анонимен

преди 3 години

Вето и на Сърбия

50

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна наглост ,аза това е нужно тия да бъдат 100 човека без имунитет

49

Анонимен

преди 3 години

Двама умрели се гъделичкат...

48

Анонимен

преди 3 години

Спрете да им давате български паспорти на тези, освен ако не признаят, че са българи...