19

Абсолютно

преди 3 години

НЕ. Този знае ли за какво говори..?! Надявам се всички конспираноици да им бъде лимитиран достъпа до социалните мрежи.

18

Анонимен

преди 3 години

Добре де , защо медиите продължават да дават поле за изява на тоя ?!

17

Браво,Мангъров!

преди 3 години

Продължавай да бъркаш по някои места на продажните ни доктори-търгаши,управници и напазаруваните от тях жълто-кафяви парцали(медии),които да им пригласят.Респект!

16

Веско

преди 3 години

Всичко коментират Мангъров, но не мога да си представя какво ще отговорят на к*кошката. Направо ме втещи с въпроса: нали сте били контактен, защо не сте под карантина!? Ами то значи всички лекари да си стоят в къщи. Жорналята копаят дъното, а народа слуша в захлас.

15

Анонимен

преди 3 години

Ахахахахаххаа.Влизал бил в Ковид зоната без маска!Тоя освен че не е добре с главата е и посредствен лъжец!

14

Анонимен

преди 3 години

Ама и той няма много здрав вид

13

От карлуково

преди 3 години

Който се разболее да облича пижама, да вари супа и да ляга, ако се влоши да се обади на мънгъра, който срещу 200лв ще дойде да го види без маска, и ще му даде един аспирин! Никой да не звъни на джипито, да не ходи в болница или аптека, само слушайте мънгъра, супа варете и това е

12

Анонимен

преди 3 години

Този е като онези измамни сайтове и реклами с големите цени - купуваш веднъж и повече не.Мангъра е Хоум шопинга на медицината, Ренедето Вьорнер и Блу Меджик мопа на всяка болест.

11

Анонимен

преди 3 години

мангъров е см3шник най - голям!

10

Лея13

преди 3 години

Доценте, ама ти защо не си професор като толкова много знаеш!?Та ти знаеш повече от всички български и международни медицински светила,от СЗО и от всички, за които се сетиш!Как така си още само доцент!?

9

Анонимен

преди 3 години

Неадекватен !

8

Анонимен

преди 3 години

Тези,които му дадоха трибуна още преди половин година,да сърбат чорбата, която надробиха с тази "суха съчка"!Може ли човек с такава фамилия да раздава акъл на българите,без да дава надежда?Хубава работа, ама **ганска....

7

Ако отчита

преди 3 години

както смята, ще има проблеми с НАП. 10% от 7 милиона е 700 000, а не 70 000.

6

Анонимен

преди 3 години

За повечето неща е прав, но все пак тази хард позиция идва малко в повече. Има някакви мерки горе-долу не е лошо да се спазват. Това да носиш маска в автобуса например не е лошо дори при обикновена грипна епидемия, ако не искаш да се разболееш. Иначе е прав, че колкото повече се затваряме, толкова по-дълга ще е агонията!

5

Публикувайте всичко

преди 3 години

Смятам, че трябва да се спазват правилата, но тези правила са безсмислени. За да се спазва правило, то трябва да е разумно. Маската ми е в джоба. От септември си нося маската, мирише на джоб. В автобуса имаше *** колкото искате. Там всички бяха без маски. Никой не ми направи забележка. И ми беше добре

4

Анонимен

преди 3 години

200лв за домашно посещение?! Добре, че е пълно с гъски, които плюят по нормалните лекари, но се оставят тоя да ги скубе

3

Публикувайте всичко

преди 3 години

Той втрещи аудиторията и с циничното си изказване за това как трябва да се лекува смъртоносната зараза. "Това е една вирусна инфекция, което е самоограничаващо се заболяване и това, което трябва да се направи, когато човек се чувства неразположен, е да си остане вкъщи, да си облече пижамата, да пие чайчета, супички и да чака да му мине. Най-много да му се даде една таблетка аспирин,

2

Публикувайте всичко

преди 3 години

100 лв. струва посещение в кабинета на радетеля за масово заразяване с коронавирус доц. Атанас Мангъров. Това съобщи самият той в телевизионно интервю пред bTV,. Хонорарът му за домашно посещение обаче е двоен 200 лв. Мангъров, който се похвали, че досега е лекувал над 50 души от коронавирус, твърди, че отчита хонорарите си.

1

XXL

преди 3 години

Привърженик съм му, но се надявам все пак да не ме намери приятелчето ковид-19