71

Анонимен

преди 3 години

до 73И как го доказваш това?Не съм чул някой да е бил с тръба в гърлото,да е оздравял и после пак да се е заразил,като отново са му сложили тръба.

70

Анонимен

преди 3 години

От тези 914 нови случая, около 49 ще починат според досегашната статистика в България.

69

днес 900

преди 3 години

вчера 800, утре хиляда и така до края на света.... или поне до март. За да спечелят изборите. Ама съвсем съвсем честно да се спечелят, яко да се спечелят. Та да се краде още и още.Вируса, че е гаден гаден е.Ама сме си много просто племе щом позволяваме обичайнния грип за сезона да го пишат като коронавирус. До седмица две ще ни затоврят отново.

68

Анонимен

преди 3 години

При повторно заразяване става по-зле.

67

Анонимен

преди 3 години

ааахахахахааххх ! Скоро ще ви карантинират и стадото ще си мълчи уплашено.

66

Анонимен

преди 3 години

Явно е хубаво да си цар?! Я, вижте колко много са се хванали за короната. Коронясал до коронясал! И това става в република?!!! Смахната държава!

65

До Буратино

преди 3 години

Дано никога не ти се налага да влизаш в т.нар. интензивни отделения и да разбереш от първо лице каква борба пада от страна на лекарите за твоето оцеляване. Още от сега борбата е фокусирана към освобождаване на леглото,дано ме разбираш какво имам предвид.

64

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е бързо всички да се заразим и да се приключи.Дори да има повторно заразяване,веднъж като го е минал човек е друго вече.А и само 20% боледуват.80% не усещат нищо,само се водят заразени защото вирусът е в тях.

63

Анонимен

преди 3 години

Тестването на първата руска ваксина върви добре и от 1 януари там ще започне масово ваксиниране, в това е спасението

62

Буратино

преди 3 години

Бай *** продължава с простотията си!Дисциплината и хигиената са толкова елементарни тестове за интелигентност...И не си мисли, Бай ***, че лекарите са длъжни да те лекуват 24/7, по 365 дни в годината, а ти да си живееш живота и да им казваш, че се борят с измислен вирус!Мерките, които трябва да се вземат, за да се спасят човешки животи, са напълно изпълними. Но какво значение има живота на бедния, възрастен и болен човек в България, важното е мутрономиката да върви!

61

Анонимен

преди 3 години

Ало щаба ,портала отново ли се скапа ,направо вкарайте 2000 Наде и приключвайте с цирка

60

Анонимен

преди 3 години

Каквито и мерки да има като не се спазва са излишни.То вариантите са два китайски и шведски.Това,че в Европа (Франция) се опитват с тия мерки да минат през среден вариант го гледахме през март,когато Борисов се биеше в гърдите,че бил пръв по затваряне.После се оказа,че с половинчато затваряне не става.Или като в Китай,или като в Швеция.Май вървим към Швеция.

59

Анонимен

преди 3 години

Не носенето пък на моско уважаеми е нарушаване на човешкото право правото на човек да живее.

58

Totenkopf

преди 3 години

Мангъров и мангърчетата харесват ТОВА!

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Носенето на маски нарушава конституцията.Според конституцията хората не трябва да си покриват лицата.

56

Феминистът

преди 3 години

Абе няма такава страшна инфекция, от която да не *** и млади и здрави хора бе! Това не го ли разбраха и лекарите вече? А на хлапетата пък въобще не им пука - само така, да са живи и здрави. Дори и зоорезервоар за този вирус не могат да установят. Кой знае от колко време се е въртял този вирус в носовете ни без никой да му обръща внимание.

55

Анонимен

преди 3 години

Мерки има ,но няма човеци с мозък...които да ги спазват.Всеки ден се повтаря до втръсване...ДИСТАНЦИЯ, ОГРАНИЧАВАНЕ НА КОНТАКТИ и маски където трябва.

54

Каренин от Петербург

преди 3 години

Руската ваксина струва 10 ? ,тая на Запада 200-300 ? ...Разбрахте ли ? Голям бизнес,голямо нещо готвят ционистите на света !!!

53

Анонимен

преди 3 години

Ами ако продължава тази така наремена пандемия мисля да се кандидатирам за кмет на града ми и да обещая, че ще разпусна всички мерки. Много хора ще гласуват за мен и ще спечеля.

52

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-бързо, толкова по-добре. Ама измислят повторното заразяване и трети път. Само и само да върви лъжата.