30

Диана

преди 3 години

До Анонимен 27Ти япвно не знаеш какво значи да няма хляб! Не скверни хляба...А за джумбиша е интересно ако не си там, защото сигурно ще стане играчка-плачка за много хора след такива приготовления...

29

Толуп

преди 3 години

Довечера цепя салатата, слагам ракията и почвам да гледам сеира на цирк балкански

28

Много забавни

преди 3 години

формулировки правят в полицията,сякаш сме на служебно събиране:100гр.бялпрах,реагиращ на...;5 кг суха тревна маса;10 л течност...Не сме в съда,за дасе страхуват,че мастит адвокат ще обори твърдението-ко.каин,мари.хуана,бензин.Или червената течност е вино?Никой не иска качествен анализ насъответните вещества,но може спокойно да се каже какви са.Не питаме и задължината на железния лост(или стоманен с 0,5%фосфор и 1%манган) илиза цвета на стъклените бутилки и бирени ли са или от вино.

27

Анонимен

преди 3 години

Непременно трябва да проверите и полицаите за Боксове!

26

избирател

преди 3 години

Родната милиция...,ГИ пази!!!А,кой ще пази нас по селата?!

25

Любовното трио

преди 3 години

Вай, вай открили са тубата и шишетата с ракия!!

24

Диана

преди 3 години

До ФактДа ама не! Не е никак смешно! Истинският цирк още не е започнал - чакай да се стъмни, значи...Трагедия....Наистина ще пострадат хора, май...

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22"Столицата се бунтува срещу императора ..."Хахахахаха. 5 хил човека били "столицата".

22

Анонимен

преди 3 години

Долу тоталитарната власт и нов Преход към демокрация.

21

Анонимен

преди 3 години

Командировани са провинциали, които да накажат бунтовниците от София. Сега ще видим вечният конфликт: "провинция-столица".Столицата се бунтува срещу императора, императора вика легионите от далечни земи и провинции.

20

Умни и красиви?

преди 3 години

С камъни и дърве и крясъци 'демокрация!!!'? Това някаква тумба занзибарци ли е?

19

Факт

преди 3 години

Явно сиганките от чистотата не са си свършили добре работата, че сега милицията трябва да чисти камъни и шишета вместу тях.

18

Лили Иванов

преди 3 години

10 л. жълта топла течност,органите я опитаха на вкус.

17

само минавам

преди 3 години

Льотчика си е оставил бинзин за самолета!!!

16

Платени

преди 3 години

Метежници

15

Анонимен

преди 3 години

Ако е вярно това , на Бибитко сигурно му е прилошало "Прeдceдaтeлят нa Eврoпeйcкaтa нaрoднa пaртия Дoнaлд Туcк нe e приeл прeдлoжeниeтo зa oкaзвaнe нa кoлeктивнa пoдкрeпa нa Бoйкo Бoриcoв, пишe Пoлитикo, прeдaдe aгeнция БГНEC."

14

Айде бе

преди 3 години

О, не! Ама как може бе? На какво прилича това?!?Да командироват полицаи от други градове в София. Ужас!А-а-а, абе, всъщност - как може и на какво прилича това 3/4 от "софиянци" да са от други градове? И села. И махали. И т.н.

13

Анонимен

преди 3 години

Слава на Първия партиен и държавен ръководител.

12

верно ли

преди 3 години

И две водни пластмасови пистолетчета ...Смях и резил!

11

Диана

преди 3 години

Нещата загрубяват! НЕ ХОДЕТЕ НА ПРОТЕСТА! Който нож вдига - от нож умира...Никой не трябва да иска лошото на друг човек. Има проблеми за решаване, но те не се решават с насилие или може би някои мислят като Сталин - няма човек, няма проблем? Това е кауза, отдавна доказала неефективността си и отречена и официално отречена...Проблемите не трябва да се обвързват с човека, но когато има група хора, борещи се със зъби и нокти за нещо, това вече е показател за болни мозъци, които трябва да се лекуват