94

пфууу

преди 3 години

Нещастни имитатори!Прeз 1989-тa cъщo ce рaзхoждaхa,врeщяхa и cтaчкувaхa .И влacтитe БCП-ДC oгрaбихa нaрoдa и cи нaзнaчихa милиoнeри кoитo изгoнихa прoтecтирaщитe oт рaбoтa.Ceгaшнитe зoмбирaни нeщacтници явнo нe ca пoумнeли oщe!Бoриcoв нaли e кумуниcт и Нинoвa e тaкaвa,кaквo ce e прoмeнилo oт 1989-тa дo ceгa?Ще сменят назначените милионери-милиционери с копелетата им ли? Кви протести,кви 5 лева?След 9-ти 1944 чекистите са избили почти всички от предишната власт/така се сменя власт по света/.От тогава до сега да се е случвало нещо подобно?Логично е да са същите на власт от тогава.Това,че

93

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта тласка държавата към размирици, а народа иска зрелище. С кървави сълзи ще съжалявате за разрухата, която сеете днес, за да угодите на Румен Рублата.

92

Анонимен

преди 3 години

80 ранени полицаи ,не е учудващо, че същата тълпа спокойно е в състояние да изпочупи кола с деца вътре, колкото и нехуманно да звучи това, но по принцип има начин да събереш само хора с нехуманни възгледи и да избегнеш да събираш хора които да имат рационално мислене и явно са се справили с тази задача протестиращите но това не е лесна задача, така че можем да поздравим организаторите с това че са се справили с тази задача, колкото и некоректна да е тя,защото задачата е трудна сама по себе

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Тая работа при всички случаи няма да свърши добре за властолюбивото трио - Борисов, Каракачанов, Симеонов."Мисля че триото Божков, Радев, Нинова е много по-властолюбиво, защото вместо чрез избори се опитва да заграби властта чрез насилие. Кому е нужно тази вакханалия като до редовните избори има няколко месеца? Страхът от нова загуба поставя погромаджиите в цуцванг и ги кара да действат по спешност.

90

Анонимен

преди 3 години

Полицаите търпят всичко това в името на една мазна *** мутра. Докога ли ?

89

Анонимен

преди 3 години

Заслужават днес г-н Борисов да им каже от джипката, че дава толкова много пари за футбола, а феновете....

88

Анонимен

преди 3 години

Не си ли изпразнихте емоциите от коронавируса?!Стига се е възползвал Фат..мака от затрудненото положение в тук и в света!

87

съвеЦка демокрация

преди 3 години

ГЕРБ - граждани за европейско развитие на България - хубаво име. Бяха ни спечелили преди време. Само, че получихме еднолична диктатура по съветски образец, използване на МВР и прокуратура за разчистване на неудобни и параван за прикриване на други действия. Бойко говори за демокрация, а не дава да му гъкнат. Гербаджии има ли един от вас, които да е изразил мнение различно от на Бойко и да е още в партията, а?

86

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от герб още не проумяват, че това е краят им и че скоро ще отговарят за всичко това, което творят. Измъкване едва ли ще има този път.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109Протестиращите ги наричат еничари

84

Анонимен

преди 3 години

Спокойна и протестираща държава, хахахаххахаххаахахахахахахахахха пак си гледал нова тв

83

обикновен

преди 3 години

От престъпния контингент със задгранично ръководство, не може да се очаква друго освен разруха, оп, простете, "създаване" на по-добри условия за криминални дела!Ако българинът искащ промяна е дал доверието си на такива хора, значи е пълен пън, л.у.мпен, за.губен.як!Тогава, чл.1 на Конституцията да се промени и БСП, Божков и Чалгата да запишат, че България е криминална държава и всеки има право на облагодетелстване по нечестен и мъчителен за околните начин и без право на ред и справедливост!

82

Анонимен

преди 3 години

Възхитен съм от полицаите. Това са герои! Да стоиш с часове и да търпиш удари, обстралване с павета, бомби, да те пръскат с газ и т.н. и ти да не реагираш се изисква голямо мъжество. Браво, момчета. А за тези, които спретнаха това думите са излишни.

81

Анонимен

преди 3 години

Тези 126 задържани ще бъдат пуснати до 24 часа.

80

До 99

преди 3 години

Ти дали имаш връзка с главният мозък?Гледай само кръволока пропада с всеки ден!

79

Джонсън

преди 3 години

До двоен мутростандарт ТОЗИ НА СДВР И КАТО ОБИКНОВЕн СЛУЖИТЕЛ БЕШЕ МУТРА !!! Случайни хора на стават началници при ББ

78

Анонимен

преди 3 години

Никога повече власт на Фашиста!!!Обърка спокойна и просперираща държава!

77

Пешо

преди 3 години

Мутрите окупираха протеста и се случи очакваното. Насилието на протестиращите смаза протеста, опорочи го, прецака го. Това се случи съвсем логично, защото мутрите яхнаха протеста, който сам по себе си бе първоначално законен и дори необходим! Жалко! Явно нямаше достатъчно умни и честни хора сред протестиращите и затова бе превзет от маргиналите. Има нещо положително от цялата история снощи - няма ги противните, безмислени катуни по кръстовищата!

76

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Половината полицаи,заснети на кадри от протеста са с...боксове по ръцете и татуировка,като на Ал Капоне.От къде ги намира Боко...такива,не знам.

75

Анонимен

преди 3 години

Радев не е виновен, мразехме тъпия и преди това !