30

Лили Иванов

преди 3 години

Тия от МС сигурно имат ,предварително раздаден график,кой кога ще бъде возен на джипа с Толупса, нещо като работен график.

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя за толкова години така и не разбра каква е работата на министър-председателя, шафьорчето се остава шафьорче и това е!

28

Дали ще издържат?

преди 3 години

Г-н премиера го виждаме само как кара джипката но не и да свърши нещо?Дали тези пътища, с които толкова се хвали ще издържат докато се построй поне 1 завод? - не вярвам...

27

Анонимен

преди 3 години

Този само обикаля на държавна сметка, за да се държи като пастир. Не съм чул или видял Меркел или Макрон или някой друг порлитик само да ходи и испектира (реже ленти) насм натам. Съвсем като Живков се държи, само дето той времето не обикаляше толкова..

26

Анонимен

преди 3 години

Много странно защо не блокират пътя на джипката и не го изкарат от джипката по време на пряко предаване по социалната мрежа, а блокират половин столица. Покажи му на провокатора какво е да имаш нетърпимост!

25

Пенди

преди 3 години

Тиквунеее, ходи виж, че тия тирове потрошиха асфалта на прохода Петрохан! И кой път си инспектирал? Тоя през село Д-р Йосифово ли? Да видиш какви и колко безмиселни отбивки със знака стоп са направени.

24

Анонимен

преди 3 години

"Баце, завода на Фолксваген къде отиде?"Замина по пътищата му към Турция ахахахах

23

Анонимен

преди 3 години

що да не може с кръгови....я тировете как си въртят по обратните завои на петрохан...значи може (отделен е въпроса че асвалта по целия проход вече е на ***).... а относно тунелите....от лефкада до солун има 30 тунела - има и открити тунели, има и 3-4 по над километър....да иде да ги пита как са ги направили като на наще мангуcтu им е трудно и непонятно как става...

22

Кух профил

преди 3 години

Не искам да обиждам шофьорите, но тоя си е на ниво шофьор и ни сантиметър повече.

21

П.Р.

преди 3 години

Като се фръцка да го снимат не значи, че е свършил нещо полезно. Народа съвсем се е отчаял и демотивирал, накрая само неграмони циг ани ще останат в България. Изглежда това е плана на Европа за нас.

20

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да строи заводи в такава мафиотска държава. Заводи се строят в цивилизовани законови държави, където разни мафиоти няма как да обират печалбите от честния труд на хората.

19

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания, господин Борисов ! Най-успешният министър-председател в цялата ни история ! Само нагоре и само напред ! Цялата нация е с Вас !

18

ПЕПИ

преди 3 години

0СТАНАХА ЛИ ПАРИ ЗА ЗАВОДИТЕ. ЗАВОДИТЕ БЯХА 2 500. ТОЛКОВА ПОСТРОИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. КЪДЕ СА? ДА СЕ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ОТ КРАДЦИТЕ, ЗА ДА ЗАПОЧНЕМ ДА СТРОИМ ЗАВОДИ! ПАРИТЕ И ЦЯЛОТО ИМ ИМУЩЕСТВО! А ТЕ В ЗАТВОРА! ЗАЩОТО СЕ ИЗМЪЧИХМЕ ОТ БЕДНОСТ В ТЕЗИ 30 ГОДИНИ. А ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЖИВЕЯТ. ПАК НАРОДЪТ ЛИ ЩЕ ГЛАДУВА, ЗА ДА СТРОИ ЗАВОДИ? ПАРИТЕ ОТ КРАДЦИТЕ!!! ПЪРВО! КЪДЕ БЯХА ПРОКУРОРИТЕ И ПРЕМИЕРИТЕ И ПРЕИЗИДЕНТИТ, КОГАТО СЕ КРАДЕШЕ? ОЩЕ ЛИ СЕ КРАДЕ? САМО АДМИНИСТРАЦИЯТА ТАКА ДОСТА ДОБРЕ СЕ ХРАНИ.

17

Анонимен

преди 3 години

къде са заводите,че нещо не ги виждаме?вече почти десетилетие откакто магистрала тракия свързва софия с бургас,но в градове като ямбол(който е на само 6 км от аутобана)сливен(15 км.от аутобана),чирпан (само на 3 км от аутобана)все още няма и няма заводи,а магистралата само помогна на ямболии и сливналии да се изнесат по-бързо от градовете си.

16

опоп

преди 3 години

как така тогава все повече бизнеси си тръгват? а нещо за намаляващото население, масовата неграмотност, върховенството на закона? боко е национална катастрофа.

15

Анонимен

преди 3 години

Това което Борисов е откраднал докато "строи" некачествени пътища с Европейски пари, ще се пише в учебниците по Право

14

Анонимен

преди 3 години

Е това е истински политик, цял ден блъска на къра :)

13

Анонимен

преди 3 години

Да де за това и от VW като ни видяха пътищата ни отсвириха като малка гара.

12

Анонимен

преди 3 години

Това, което Борисов е построил ще се учи от поколенията в учебниците като пример на Държавник, който си обича народа и работи за него. Тези политикани ще си заминат и грубите и обидни думи ще се забравят, а построеното ще остане за хората. Браво г-н Борисов.

11

деветото джудже

преди 3 години

Не идват никакви заводи. Фолксваген ни отсвири.