16

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Бойко е...велик и харчи като за...последно.

15

Коментар

преди 3 години

Сериозно не е добре с главата!Мисирките ,*** и калинките край него използват лудостта и неадекватността му и се скъсват от кражби за последно!

14

Анонимен

преди 3 години

Бойкошенко раздава кинти, ама не от чекмеджето си, а от хазната с външните заеми, които ще плащат и внуците на сега протестиращите млади хора.Нагъл ***!

13

Анонимен

преди 3 години

Оставка! Никакво пари няма да спрат протестите. Оставка и разграждане на модела "баце".

12

Студентски Рушвет

преди 3 години

Ремонт на студентски общесжития и стипендии - това нещо е рушвет за студентите, за да не протестират ли?

11

Смешно!

преди 3 години

Той подкрепя, той подсигурява, той магистрали строй говори сякаш от личните си средства влага пък то... това са си нашите пари, нашите данъци... и то много малък % от тях. Доста тъжно как се обявява, сякаш ТОЙ, бай Боко ги е направил. Да не би да е изхарчил парите от шкафчето? - НЕ ВЯРВАМ!

10

Анонимен

преди 3 години

Ах как изведнъж има пари за образование ?????#ОСТАВКА и нищо друго

9

Анонимен

преди 3 години

Тия пари от твоето чекмедже ли ще дойдат или от нашите данъци?

8

До 2

преди 3 години

Примерно да спре вече с този популизъм.Няма лекари, той линейки купува.Няма млади хора, защото ще учат в чужбина, той пари за университети дава.Българите не раждат, а той за алкохолчета под 14 год. дава.Не може да разпадаща се къща да слагаш боя и нови мебели и да си мислиш, че си я закърпил и няма да ти падне на главата.

7

Ха-ха-ха

преди 3 години

Решенията са взети на днешното заседание на правителството, което се проведе дистанционно, а премиерът Бойко Борисов обяви пакета от социални мерки в социалната мрежа Facebook.Тоа що се крие, нещо не му харесва народната любов .Излез бе, излез като мъж, не бъди като Цвета- ***.

6

Въпрос

преди 3 години

Тоя няма ли кой да го перне през крадливите ръчички да не бърка у касата и да взема без нищо да е внесъл там!Как така всеки ден по два пъти раздава милиони наляво и надясно?Откъде ги взема?Някаква отчетност има ли този бюджет?

5

Анонимен

преди 3 години

Според изследване между 3 и 7% от съвременните хора имат гени от неандерталци. Сигурно е, че Т.иквата е един от тях. Достатъчно е да му видиш г.луповатата физиономия. Ако пък си отвори устата да каже нещо, става страшно.

4

Анонимен

преди 3 години

Късно е тикво за китка пътник си.

3

Анонимен

преди 3 години

Егати тюфлека! Много е дебелокож! Няма ли да се маха вече?

2

хайнрих химлер

преди 3 години

Ами браво. Пак ли има недоволни? какво трябва да се направи, за да е доволен пърдящият и пиещ ракия български гражданин? Ами сложете си куклата на конци Христо Иванов за премиер и си гледайте работата.

1

чичо Спас

преди 3 години

Хайде отивай си вече...стига дразни.