229

Анонимен

преди 4 години

Тирания на ниво футболен мач. Не е спортменско да реват битите, като също за бои са отишли. Да не би да са били там да поднасят цветя?

228

Анонимен

преди 4 години

Най-после нещо ясно, ще ходим март на избори. Че ми омръзна да слушам Минеков да сваля правителството, ама утре.

227

Българин

преди 4 години

Незабавна оставка и арест на Борисов, джипа да се продаде и парите да се раздадат на народа, и пачките да се конфискуват и те да се дадат на народа, аз тука 5 години стария опел не мога да сменя няма пари за нов 15 годишен поне, похарчих толкова пари за ремонти, а той джип ще ми кара, къде дават така, а?

226

До242

преди 4 години

Абе фарс, фарс,ама изяде главата на Тиквето!Съвсем скоро и вашите!

225

Оркестър.Тaшaкларъ

преди 4 години

Абе то да е тръбата на турски поток да му го нaбиeш на Бойко!

224

Анонимен

преди 4 години

защо "охранителите" на мероприятието нападаха журналисти и граждани ? и кои са тия "охранители" защо полицията не защити гражданите ?

223

ББ прекалява с

преди 4 години

доброманщината си.Това да си тръгне ще е победа за шепата метежници,един вид съгласие с тях,че той е деструктивен.А тази "победа" би подкопаладоверието на привържениците на ГЕРБ към лидера си,че той е действен и готовза борба в името на добруването на нацията.Много лесно би било да загърбишгодините мъки,лишения,борба с тъмните сили на БСП,ДПС,Да(й)БГ,капитулацияпред отвратителната нечиста пяна на Мая божкова.Тези сили,които всячески,заради личния интерес охулваха БГ пред света.Никога!

222

Анонимен

преди 4 години

Еми Хаджигенов такива хора успя да намери. Други не се продават за 50 лв.

221

Анонимен

преди 4 години

Горките хорица, хванати от кол.и въже, дали.им някой лев за масовост . Чукундури от села и паланки. Грозна картинка,стана ми мъчно даже. Ниско.интелектуално ниво.За кво беше тоя фарс никой не разбра.

220

Анонимен

преди 4 години

234. Вчера пресата е пълна със снимки на мутри, които са сред протестърите.Тия ли мутри имате предвид? Те ли ще ви яхнат вече? Те само това чакат.Пълна каша ви е в главата.

219

Анонимен

преди 4 години

Егати цирка. Едните лапачи били в паника, а другите с празното гърне вече приготвили големите лъжици за след смяна на режима.

218

Анонимен

преди 4 години

Егати цирка. Едните шапачо били в паника, а другите с празното гърне вече приготвили големите лъжици за след смяна на режима.

217

Анонимен

преди 4 години

Голеема паника, няма що. Направо като Тодор Живков на 10 ноември изглеждаха. Паниката е в разтрепераните гласчета на грозните мутри по барикадите, че не им остана въздух под налягане.

216

Смешник

преди 4 години

трябваше паркинга да им снимате да се нагледаме на стари коли от соца че изнемогват гербаристите не са кат мен паралия пеш да ходят ами се мъчат със немските си машини.Ся като цяло тиквата събрал работниците да му пляскат и да се радват. Дрънка си неговите глупости че сме просперирали и прочие лошо е ако си вярва. Сложил пак отпреде хора да бият недоволните . Хвали се с метро пак гербаристите кола под 30к нямат. Младите били тука щото е най добре пак на всички децата са в чужбина .

215

Анонимен

преди 4 години

Гледам наши'о Премиер'ин па си викам,ако те беше "пуснал"д'едото на они'й битият младеж да учиш в Хага,дали щеше да бъдеш по голям Толуп?

214

121212

преди 4 години

"Премиерът Бойко Борисов обяви, че ще предложи вариант да си тръгне като премиер и правителството да продължи да работи." Това ми звучи като "Ще взема парата и ще избягам / от отговорност/ а вие после гонете министрите

213

Анонимен

преди 4 години

Треперете, врагове на Свободата, тирани, мутри и слуги! Свободният народ идва за вас и ще ви вкара в гробовете ви! Република България ни призовава да победим мутрите или да загинем! Всички ние живеем за нея и ще умрем за нея!

212

Българин

преди 4 години

Ние Българите мразим Бойко и обичаме Христо и Слави. Христо и Слави взимат повече от 50% и ще направят коалиция и ще ни оправят да вдигнат мерезето и серезето да живеем като бели хора като западняци, защото сега сме западняци, членове на ЕС и НАТО, но комуниста Борисов пречи на капитализма да се развива и да взимаме големи мерезета и серезета.

211

Анонимен

преди 4 години

Най накарая ще се махнат ! оттук - на съд и да отговарят !

210

Анонимен

преди 4 години

Българинът освен да мрази и завижда друго не прави. Сменя едно правителство с друго и мрази новото докато не го смени с друго правителство което пак да мрази. Затова е на този хал.