26

Краси

преди 3 години

Как да настигнем европейците,като за 30г. след фалита на комунизЪмЪ са управлявали НЕкомунити само 5г.Ф.Димитров-1г. и И.Костов-4г.Простия народ си гласува за милиционери,комунисти,ДС-ри,полуграмотния измамник от Мадрид...Жалка работа!*** народ-беден народ!

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Това е, като да сравняваш хубавите родни квартали с ФакултетУ, Шикер Маала и Заралийската Маала ...

24

Пян Гъ

преди 3 години

Добре де, медийната свобода как се измерва? Искате ли да ви дам поне пет теми, по които издателите във всички "ДЕМОКРАТИЧНИ" страни ще откажат да публикуват статии и даже ще ви ипортят на полицията? Това първо. Второ, медиите са основно частни. Кой казва на частника какво да печата/излъчва? Не е ли негова отговорност?

23

Питане

преди 3 години

как се определя медийната свобода, при положение че всички медии са се захванали минута по минута, интервюта, репортажи, снимки, видео и чисти измислици да отразяват едни незначителни безпринципни и безидейни протести. А правителството мълчи, съдебната власт мълчи или никой не се интересува от мнението им. Президента обаче говори.Свободни ли са тези медии или зависими и от кого: от правителството? от някой олигарх? от този който плаща повече? Какъв е случая в България.

22

Анонимен

преди 3 години

То па едно качество на живот в измисления ЕС:-Турските квартали в Германия-Арабските квартали на Франция и Белгия-Индийските и пакистанските квартали в БританияВсе места с огромен стандарт за стигане. Даже Столипиново не са се запътили за ужаса там.

21

Анонимен

преди 3 години

Дпс е единствената алтернатива на системните партии.

20

Анонимен

преди 3 години

Не съм и очаквал друго от Отворено общество, чичко Шорош поръчва музиката.

19

Анонимен

преди 3 години

Какво качество на живот искате при 50 години управление на БКП-БСП-ДС. Пращаха ни по лагери за дълга коса или къса пола казвам го , защото съм на достатъчна възраст и го помня. Внасяш 1500 лв. и чакаш 10 години за лека кола Москвич, лада или нещо си. Забрави за лихви, ако се обадиш в Белене да те ядат прасетата. Просто се спрете другари.

18

Анонимен

преди 3 години

Това класации от типа гледам в тавана си измислям нещо което пасва на мойте интереси, просто няма смисъл да ги коментираме, тотален фейк.

17

Иво

преди 3 години

Елате да видите качеството на живот в Кючука, Елате. Ква Европа кви 5лв,по зле от Багдад е

16

Анонимен

преди 3 години

Настигаме ги и дори ги надминаваме. Който не вярва, е от БСП и от Божков.

15

Анонимен

преди 3 години

В света има точно 201 Държави, от тях 196 са официално признати!!!Но по-интересното е, че България се класира на 184 място по Стандарт на живот.

14

славянин

преди 3 години

Според тиквобосът ''ги натигаме, яко ги настигаме''!

13

Анонимен

преди 3 години

6, А АКО СЕ ЗАГЛЕДАШ В ДАННИТЕ ТУК В БГ ЩЕ ОТКРИЕШ СТРАННИ НЕЩА- ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ ВИКАТ - НЕ НИЕ ВИЕ СТЕ МАФИЯ- Я СЕГА ДА ПОГЛЕДНЕМ ЧЕРВЕНИТЕ МИН ЗАПЛАТА 1.8 ДЛ- СЕГА 610ЛВ, ИНФЛАЦИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НАД 2000%, СЕГА 2%...

12

Анонимен

преди 3 години

Що за навременен въпрос? Но от друга страна, точно сега покрай коронакризата може и да се затичат насреща ни. Ако стоим на едно място, може и да ги настигнем ...

11

Анонимен

преди 3 години

Никаква Евразия.Географски и икономически мястото на България е в Турция.Русия е зад море никакъв шанс нямат за влияние тук.България винаги е била и ще бъде част от Османска Турция.

10

Анонимен

преди 3 години

В статията се говори за индекс на НАСТИГАНЕТО, но след това се говори само в абсолютни стойности (т.е. къде сме по стандарт), без да се коментира дали НАСТИГАМЕ или не.Абе, кой ги пише тия статии?

9

Handel

преди 3 години

"Според индикатора "Корупция", който е част от категорията "Управление", страната ни заема 30-то място от общо 35 държави в класацията"Това, което не се казва в статията е (защо ли не се казва?), че след нас са само Северна Македония, Сърбия, Черна гора, Албания и Турция, които са включени в класацията ка "кандидати", поради което не сме на последното място. А ако борим наистиан само дъжавите от ЕС, няма кой да ни бие!

8

Герберал Паникьорски

преди 3 години

Коронката е виновна за всичко! Вервайте ми!

7

Анонимен

преди 3 години

СЕГА ЧЕРЕПА КАТО НИ ОТВЕДЕ В ЕВРАЗИЯ ЩЕ БЪДЕМ С НАЙ ДОБРО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В РУСИЯ- 118 ЕВРО- В ДР ДЪРЖАВИ УЧАСТВАЩИ В ЕВРАЗИЯ- 58/64 ЕВРО....ЗА КАКВО МИСЛИТЕ СА ТИЯ ПРОТЕСТИ- МИХАИЛИ ХАЗИН ПРЕД БСТВ- БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА 2023Г ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ/ИМА ГО В ЮТУБ/, ЗАЩО МИСЛИТЕ ПРЕЗИДЕНТА ЗОВЕ- МУТРИ ВЪН ЗНАЕЙКИ МНОГО ДОБРЕ КОИ СА МУТРИТЕ ФАЛИРАЛИ 16 БАНКИ И ОБРАЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ- ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ВОДИ ХИБРИДНИ АТАКИ СРЕЩУ НАРОДА СИ!