112

гнусница

преди 4 години

Като видя тази с охраненото вратле не мога да си представя по гнусно същество от нея освен може би Беновска или Бесовска / името и не трябва да бъде споменавано.../

111

Анонимен

преди 4 години

една мазна чалгарка подозирала подозирала и нищо не видяла!

110

аз-ът

преди 4 години

Гееееешшшшееееееввввввв не се спотайвай кат пр*дня под юрган ! Знаем, че има цел отдел дето следи мрежата !И ТВОЯТА ОСТАВКА ИСКАМЕ, НЕ Е САМО ТУЛУПА !!! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ !

109

Анонимен

преди 4 години

ама че дразнещо нахално българско долнопробно безмзъчно същество с комунистически приоми. Кажи за доган бей мизерен чалгафон, подозираш ли че не го разследвате? Как може някой да избере такова същество да го управлява? Явно само *** са останали в републиката на мазните чалгари щом изборат такова мал0умие да ги управлява!

108

аз-ът

преди 4 години

87 Мутрите бяха създадени в начало то на прехода от комунистическата служби.Те бяха"наши момчета"на няколко правителства на БСП, или марионетни на комунистите от столетницата.След като се самоизбиха, или създателите им помогнаха да направят това, остана Васил Божков, Василев И някой приватизатори,Клиенти на Темида.--2 поста едни и същи. 2 х 35 = 70 стотнки.Ако го нацвъкаш същия пост още 8 пъти ще станат 3,50 лева. За една кутия цигари се трепещ цел ден ?

107

Анонимен

преди 4 години

Страданието на майките е лично, но и лично е също страданието на всички пенсионери, работещи, деца на които във всяко училище се гледа на тях като предмети за пари но пари от проекти, които са в полза само на тези, които са близки до директорите Документи тонове(за вторични суровини)- полза от тях никаква. Кой ги проверява как се реализират достоверно, а не със стотици снимки за показност, колко сме добри, колко сме велики! Не, не сте! Нито сте професионалисти, нито личности.

106

Анонимен

преди 4 години

Тая досега беше по БТВ, повърнах.

105

Анонимен

преди 4 години

Стига с тази стабилност, просперитет и икономически растеж в България.Ще затрият тринадесет вековна държава с тяхната любов и чувство за отговорност пред народа.Не чухте ли?#ОСТАВКА и #ЗАТВОР

104

абе сачева

преди 4 години

Да меткаме пачки по Вера и аверки - те това искат. НЕНАСИТНИ СА. ПО ДВА БОНА СИ ДОКАРВАТ ВЕЧЕ , ИСКАТ ПО ДЕСЕТ.

103

Анонимен

преди 4 години

87 Мутрите бяха създадени в начало то на прехода от комунистическата служби.Те бяха"наши момчета"на няколко правителства на БСП, или марионетни на комунистите от столетницата.След като се самоизбиха, или създателите им помогнаха да направят това, остана Васил Божков, Василев И някой приватизатори,Клиенти на Темида.

102

Анонимен

преди 4 години

87 Мутрите бяха създадени в начало то на прехода от комунистическата служби.Те бяха"наши момчета"на няколко правителства на БСП, или марионетни на комунистите от столетницата.След като се самоизбиха, или създателите им помогнаха да направят това, остана Васил Божков, Василев И някой приватизатори,

101

Анонимен

преди 4 години

От 11 години всичко е на автопилот. Законите се пишат и спазват като врата в полето. Краде се най безсрамно от всичко и по много. После излиза една коботомирана овца като Сачева, която приказва, че всичко се правило за хората. Не уточнява за чии хора обаче.Да плащаш данъци в София е все едно доброволно да хвърлиш 200 лева през прозореца, защото герберската хунта краде с 200 и тях.

100

van zant

преди 4 години

Стига ни пробутвайте вече за бога ,тая мазна и отвратителна особа. Кучето ми се скъса да я лае. И той усеща че е противно подобие на човек и министър.

99

Анонимен

преди 4 години

Тези дни примката около Бойко се затегна още повече.Имам че предвид, че хора които не се интересуват от политика и не гласуват вече почнаха яко да се нервят на неговия инат.Освен това той и другите в правителството се крият и не излизат пред хората, а това снощи с тормоза над майките с деца увреждания беше нещо отвратително.

98

Анонимен

преди 4 години

До Генади 98Лошото е, че тия 0.35 лв на коментар ги плащаме от нашите пари.

97

До 94

преди 4 години

И аз

96

Наденица сачева

преди 4 години

Такива мерки са предвидили от социалното, че даже и съюза на слепите не може да ги види, нито съюза на глухите да чуе за тях, нито пък хората с увреждания могат да отидат и да се възползват.

95

Анонимен

преди 4 години

90Иначе, в Хага не отива човек, с многобройните най-високи полицейски, международни награди, като Борисов .

94

Анонимен

преди 4 години

Медиците също излизат скоро на протести .... за неизплатени бонуси и лоши условия, да видим какви ще ги пелтечат от ГЕРБ и ВМРО

93

Дедо

преди 4 години

Тая и тя като *** - що не й пуснете клипа от 2013 как нарежда Борисов и ГЕРБ???